Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edhak'ın Resmi
edhak hakkında hiçbir fikrimiz bulunmamaktadır. Daha çok erken..
edhak edhak is online now
Nergis
* Mesaj gönder
* User Lists
Son Aktivitesi: Bugün 17:58
Şu anki aktivitesi: Konu Okuyor İşte bizim küçük göbüşlerimiz
buyrun buyrun edhak da orda burda geziyo,sengözlerimebaksanab (ulen dedektif mi olsam nesırnaşık şey)
zeynepcim noldu canım yapamadınmı takvimi.:uhm:
şekerim yavrum ben mesajına cevap vermiştim ama o kadar mesajn arasında kayboldu sanırım, ben doğma büyüme denizliliyim, sen nerelisin neerede oturuyosun şekerim, kısmet olursa ekim sonu kasım başı gibi doğum yapacam, ben de seni öpüyorum cicişimmmm, görüşmek üzereeeeee :1hug:
günaydın güzel annelerrrrr........................ cumartesi görüş günümüzdü malum, çok şükürrrrrr bebişim gayet iyiydi, kilosu da artmış 1395 gr olmuş , sezeryan için de doktorum eylülün 15 ile 20 si arası yaparız dedi ................ oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy az kaldı kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydın arkadaşlar.Canım bebişin ve senin iyiolmana sevindim e aşağı yukarı tarihinde belli olmuş.Gözün aydın
GÜNAYDINNNNNNNNNN
Ben geldimm...Neler ettiniz bakayım h.sonu biz yokkene aslında biraz göz attım ama insanın aklında kalmıyor ki ....Hafiyelik yapmışınız atışmışınız birbirinizle ama en güzel haber ÇAKILIM dan gelmiş...Eylül 15-20 ay bi baktımda aramızda tam 4 w 3 d var...Bu durumda bende kanımca Ekim 18-23 doğururum...Ay ne heyecanlı yaaaaaa...ÇAKILIM artık bilgi verirsin bize...
bilgiyi size ben verirsem doğurmaktan vazgeçersiniz eccük canı tatlı bir arkadaşınız olarak sizi baştan uyarmam gerek bu konuda a.s.