2008 Ekim Anneleri

edhak'ın Resmi
edhak hakkında hiçbir fikrimiz bulunmamaktadır. Daha çok erken..
edhak edhak is online now
Nergis

* Mesaj gönder
* User Lists

Son Aktivitesi: Bugün 17:58
Şu anki aktivitesi: Konu Okuyor İşte bizim küçük göbüşlerimiz

buyrun buyrun edhak da orda burda geziyo,sengözlerimebaksanab (ulen dedektif mi olsam nesırnaşık şey)

neyse bukadar cadılık yeter, zaten milletde dağıldı, bende gidem yeniden zıbarem barik, sonra görüüşürük heme a.s.

bak bak hatuna:1shok: kıs kendi kabahatini örtcem diye napcanı bilememiş artık topiclerden çok profillerde gezinir olmuş kızlar profillerinize sahip çıkın
kızmmmmmm!! kendimi savunmak gibi bi derdim yok ama söliyim merakın gitsin destinanın dediği kasım annelerinin o senin yazdığın dehşet verici bölümüne baktım sonrada göbüş resimlerinin olduğu başlığı gördüm bii bakıım dedim 1 aylık göbüş çok fark ediyo mu diye:sm_confused:
klava:biz senin gibi oraya buraya ben sizi daha çok seviyom deyip arkadan vurmuyoz bak ara bakalım tek satırım var mı kasım-eylül vs. annelerinde
cadılığı bu kadarı ibolya ya:tomato::tomato::tomato::tomato:

zeynepcim ekim anneleri hangi hastanede doğum yapacaksınız başlığına ekledimm adımları tekrar dene istersennŞeniz

canım evet gelmedi bana.benim babamda Buldanlı ama teyzesi falan Denizlideler.ben İstanbul Bakırköylüyüm ve İstanbulda yaşıyorum.tahminen 29 ekim dedi doktorumuz kısmet tabiki.bizde oğluşumla sizi öpüyoruzzzzzzzzzzz:1hug:

günaydın güzel annelerrrrr........................ cumartesi görüş günümüzdü malum, çok şükürrrrrr bebişim gayet iyiydi, kilosu da artmış 1395 gr olmuş , sezeryan için de doktorum eylülün 15 ile 20 si arası yaparız dedi ................ oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy az kaldı kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydınn:1closedeyes:

gözünaydın çakıltaşımm ee ilk annemiz sen olacaksın bu gidişle hadi hayırlısı.:1hug:

ayyy evet ilk ben olacam bu gidişle, keşke benden önce birileriniz doğuraydı , içimi hazırlamış olurdum bari :)

Günaydın arkadaşlar.Canım bebişin ve senin iyiolmana sevindim e aşağı yukarı tarihinde belli olmuş.Gözün aydın

Günaydın arkadaşlar.Canım bebişin ve senin iyiolmana sevindim e aşağı yukarı tarihinde belli olmuş.Gözün aydın

teşekkür ederim canısı, rabbim tüm bebek bekleyenleri hayırlısı ile sağlıcakla kavuştursun bebişlerine , isteyen herkese de tattırsın annelik duygusunu......................................

Günaydın güzel ekim anneleri a.s.hepinize iyi haftalar
hafta sonu evdeydim pek nete giremedim baya karışmış ortalıksırnaşık şey
cumartesi kontrolumuz vardı oğlumuzu gördük 1360 gr olmuş tombiğim
haftasonu bi güzel dinlendim ve iş başındayım şimdi sizlere bi merhaba diyip öyle başlayalım işe dedik:enbuyukkk:

GÜNAYDINNNNNNNNNN

Ben geldimm...Neler ettiniz bakayım h.sonu biz yokkene aslında biraz göz attım ama insanın aklında kalmıyor ki ....Hafiyelik yapmışınız atışmışınız birbirinizle ama en güzel haber ÇAKILIM dan gelmiş...Eylül 15-20 ay bi baktımda aramızda tam 4 w 3 d var...Bu durumda bende kanımca Ekim 18-23 doğururum...Ay ne heyecanlı yaaaaaa...ÇAKILIM artık bilgi verirsin bize...

bilgiyi size ben verirsem doğurmaktan vazgeçersiniz eccük canı tatlı bir arkadaşınız olarak sizi baştan uyarmam gerek bu konuda a.s.

günaydın kızlar öncelikle çakılım çook az kalmış yav 2 ay çok heyecenlı sen doğum çantanı falan hazırlamaya başla istersen senin kızın 40ı çıkmaya yakın bizimkiler doğar herhalde biz de yarın gitcez doktora çok heyecanlıyız kızımızı çok özledik neye benziyo diyip duruyoz eşimle

SELAM KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN ! ! !:dance:
Ben geldim ya ben niye geldim anlamadım deniz kumsal çok güzeldi bebişimle ben tembelliğe alışmışız vucudumuz işe alışamadı ya sabah sabah gözlerim açılmıyor bi sürü mail, iş takip zor yani. a bu arada bebişim bana adam akıllı yüzmeyi öğretti hiç korkmadık derinlerden yaaaaaaaaa :teytey:

bilgiyi size ben verirsem doğurmaktan vazgeçersiniz eccük canı tatlı bir arkadaşınız olarak sizi baştan uyarmam gerek bu konuda a.s.

Yok ÇAKILIM ya aslında benimde cnm çok tatlı acı eşiğimde çok düşük o yüzden sezeryan istiyorum bende gerçi onunda sonrası var ama normal doğum bana göre değil...Ben yıllar önce bi apandist ameliyatı oldum bi görcen 10 gün hastanede kaldım yani by-pass olsam ancak bu kadar ağır geçerdi heralde.Sonrasında çektiğim gaz sancısını anlatmak çok zor...Sezeryan sonrasında da gaz sancısı felaketmiş...Aklıma geldikçe ödüm patlıyor.Ama nasılsa pırtlayacaklar o yüzden ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...Sen anlat yinede bize...

Dün ablam aradı doğumdan sonra pek konuşamadıydık uzun uzun konuştuk ama ayrıntı anlatmadı korkmayayım diye ben de anlatma zaten dedim annemle hasta bezi falan göndermiş bana bi de hava çok sıcak olduğu için yeğenin giyemediği kıyafaetleri gönderdim dedi mutlaka doğum için uzun bi gecelik alacakmışım hastaneye yatar yatmaz giyersin sabahlıklı falan olcakmış yatarken leke falan oursa üstünü giyecekmişim doğuma kadar çok parmaklıyomuş ebeler onun için gecelik çok iyiymiş

ooo bızdıkcan hoşgelllldin gözümüz yollarda kaldı nasılsın ız bakalım kızınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…