2008 Ekim Anneleri

themis cim geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim bundan sonra daha dikkat et kendine de bebişe de

:eek:klava:kıs destina gördük işte profilinden ha bire topi okuyodun ibolya bastı seni ne kandırıyon bizi yok bağlantım kopuyodu filan diyeKötü Kazen

themis cim geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim bundan sonra daha dikkat et kendine de bebişe de

:eek:klava:kıs destina gördük işte profilinden ha bire topi okuyodun ibolya bastı seni ne kandırıyon bizi yok bağlantım kopuyodu filan diyeKötü Kazen

yalan sölüo yalan inanmayın orda burda geziyodu ben gördm :roflol::roflol::roflol::roflol:

ibolya ben de seni yakaladım demek kordon kanı saklatcan haa ben göbeğini kesip bir parça camiye bir parçasını okul bahçesine bir parçasını da evimde saklıycam:)))

acımasız ol şekerim biraz, sen benim sözümü de dinlememişin, ben sana ne dediydim hıh söle baem :eek:klava:

sıkıldım ibolya cım napıyım tozlarda gözümde uçuşuyodu ama hepsini yapmadık işte söz bi dahaki temizlikte kılımı kıpırdatmıcam:kahve:

ay vardı ya hani mutluluk reçeteli bi düğün sengözlerimebaksanab

hııı yok gitmedim yaa. zaten düşünmüyordum ki gitmeyi.

teşekkür ederim canım. pzt. salı doktorda geçti günlerim. hep dışarıdaydım. sıcaklarda soğuk soğuk suları içince, böyle oldu işte.

edhak yapın kız temizlik nolcek sanki nasıl doğurcanız sonra bu bebişleri ben sırf hantallaşmamak için yapıyorum hatta eskisinden çok hamarat oldum ha benim arkadaşa doktoru yerkeri çömelerek sil ki şeyinin kasları kuvvetlensin demiş ben de öyle siliyorum yoksa nasıl doğurcaz

lenn uğraşmayın benle 24 saat bilg başındamı oturcam siteyi açık bırakıp işimi gücümü yapıp bakıyom arada hem sen hem suçlu hem güçlü kıslar bu ibolya varya geçen gün kasım annelerinin topicine ne yazdı biliyormusunuz..

BEN KASIM ANNELERİ TOPİCİNİ DAHA ÇOK SEVİYORUM:dilcikar:

themiscim tekrar geçmiş olsun canım hoş geldinnŞeniz

ibolya ben de seni yakaladım demek kordon kanı saklatcan haa ben göbeğini kesip bir parça camiye bir parçasını okul bahçesine bir parçasını da evimde saklıycam:)))

ama ben hem burayı hem orayı idare ediyom kıjım, önemli meselelerle uğraşıyoz beeee:eek:klava:

sıkıldım ibolya cım napıyım tozlarda gözümde uçuşuyodu ama hepsini yapmadık işte söz bi dahaki temizlikte kılımı kıpırdatmıcam:kahve:

kızım kalk teve seyret pc takıl, allah allah yav, uçuşursa uçuşsun, yav kadın milleti bi düğünde bi de hamileliğinde kraliçe oluyo zaten iyi değerlendirsene bu durumu jeyyar yarın çocuk oldu mu kocan k...çnı devirip yatarkene sen cıyak cıyak cıyaklayan miniğini susturcam diye uğraşcan, az tadını çıkar yav :roflol:

themis ile ibolya kız siz aynı işyerinde mi çalışıyonuz?

he yavrucum aynı yerde çalışıyozyerimseniben

hııı yok gitmedim yaa. zaten düşünmüyordum ki gitmeyi.

teşekkür ederim canım. pzt. salı doktorda geçti günlerim. hep dışarıdaydım. sıcaklarda soğuk soğuk suları içince, böyle oldu işte.

ben düşünüodum ama kısmet değilmiş napem gidemedim, hastalık zor benneyaptımki

edhak yapın kız temizlik nolcek sanki nasıl doğurcanız sonra bu bebişleri ben sırf hantallaşmamak için yapıyorum hatta eskisinden çok hamarat oldum ha benim arkadaşa doktoru yerkeri çömelerek sil ki şeyinin kasları kuvvetlensin demiş ben de öyle siliyorum yoksa nasıl doğurcaz

temizliği biz yapıcaz çocuğu biz doğurcaz emzircez temizlicez peki bu kocalar napcak valla çocuğu da tek başıma yapabilsem kocaya gerek kalmıcak o zaman
olmaz olmaz nisanur :1no2:
biz kasları başka türlü de geliştiririz gezeriz tozarız filan ama biraz hamişlik keyfi de yapalım dii mi yaaa

kıslar bu ibolya varya geçen gün kasım annelerinin topicine ne yazdı biliyormusunuz..

aaa ne kadar ayııııp
Fırlatın domatesleri ibolyaya
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

lenn uğraşmayın benle 24 saat bilg başındamı oturcam siteyi açık bırakıp işimi gücümü yapıp bakıyom arada hem sen hem suçlu hem güçlü kıslar bu ibolya varya geçen gün kasım annelerinin topicine ne yazdı biliyormusunuz..

İSPİYONCU! İSPİYONCU!

bu arada sana da hiç yakışmadı be ibolyacım:dilcikar:
savunmanı bekliyoz......

neyse size doyum olmaz biz bıcı bıcı yapmaya gityoz kızımla ee bi de doktora gitcez bi güzel temizlenmek lazım hadi byee

X