- 14 Kasım 2007
- 1.296
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
themis cim geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim bundan sonra daha dikkat et kendine de bebişe de
klava:kıs destina gördük işte profilinden ha bire topi okuyodun ibolya bastı seni ne kandırıyon bizi yok bağlantım kopuyodu filan diyeKötü Kazen
acımasız ol şekerim biraz, sen benim sözümü de dinlememişin, ben sana ne dediydim hıh söle baem klava:
ay vardı ya hani mutluluk reçeteli bi düğün sengözlerimebaksanab
themis cim geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim bundan sonra daha dikkat et kendine de bebişe de
themis ile ibolya kız siz aynı işyerinde mi çalışıyonuz?
ibolya ben de seni yakaladım demek kordon kanı saklatcan haa ben göbeğini kesip bir parça camiye bir parçasını okul bahçesine bir parçasını da evimde saklıycam:)))
sıkıldım ibolya cım napıyım tozlarda gözümde uçuşuyodu ama hepsini yapmadık işte söz bi dahaki temizlikte kılımı kıpırdatmıcam
themis ile ibolya kız siz aynı işyerinde mi çalışıyonuz?
hııı yok gitmedim yaa. zaten düşünmüyordum ki gitmeyi.
teşekkür ederim canım. pzt. salı doktorda geçti günlerim. hep dışarıdaydım. sıcaklarda soğuk soğuk suları içince, böyle oldu işte.
edhak yapın kız temizlik nolcek sanki nasıl doğurcanız sonra bu bebişleri ben sırf hantallaşmamak için yapıyorum hatta eskisinden çok hamarat oldum ha benim arkadaşa doktoru yerkeri çömelerek sil ki şeyinin kasları kuvvetlensin demiş ben de öyle siliyorum yoksa nasıl doğurcaz
öööle miklava:klava:klava:
o zaman git kasımda doğur ibolyacım
kıslar bu ibolya varya geçen gün kasım annelerinin topicine ne yazdı biliyormusunuz..
BEN KASIM ANNELERİ TOPİCİNİ DAHA ÇOK SEVİYORUM:dilcikar:
hı hı evet kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ah canım yazık sana bu garı hem işte hem evde çekilme bea:roflol::roflol::roflol:
lenn uğraşmayın benle 24 saat bilg başındamı oturcam siteyi açık bırakıp işimi gücümü yapıp bakıyom arada hem sen hem suçlu hem güçlü kıslar bu ibolya varya geçen gün kasım annelerinin topicine ne yazdı biliyormusunuz..
BEN KASIM ANNELERİ TOPİCİNİ DAHA ÇOK SEVİYORUM:dilcikar: