2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlarrr.çakıltaşım valla ben bile heyecanlandım. sen alışveriş işini ne yaptın. valla son ay çıkamam ben dışarı alışveriş için dolaşamam öyle çarşı pazar. son 1,5 ayımız kaldı alışveriş için.

BIZDIKIM hoşgeldin cnm ya gözlerimiz yollarda kaldı...Demek DERİN lerden hiç korkmadınız öyle mi!!! Bol bol yüzüp eğlendiniz eee eferim size...:1hug:

bızdıkcan hoş geldünn bacımmmŞeniz
kız nisa ne kırkı kız 1 ay sonra falan doğururuz heralde benimki normalde 28 ekim ama 20 ekimde bi aksilik olmassa sezeryan olacamm hemide evlilik yıldönümümmmcoksekeriremsu
bu arada doğurupta ortalardan kaybolma çakıl hanımm bi iki gün kendine gel sonra otur yaz doğum hikayenii..ekim annelerinin ilk hikayesini ağlayarak okuyalım bizdesenağlama

günaydın kızlar mrb nasılsınızz?kızlar hafta sonu tansiyonum yine yükseldi mahvoldu.şuan iyim çk şükür...hepinizi öpüyorum kızlarr

bıdıkcan hoşgeldin canısı, hakkat şu tatiller neden biter ki ?.................
kevsercim valla alışverişi ağustosda yapacam hastane çantası için gerekli olanları yavaş yavaş hazırlıyorum gerçi........
yade geçmiş olsun canım bu sıcaklarda çok çok dikkat et , doktorum bana özellikle bu haftadan sonra tansiyona çok dikkat edeceksin dedi, gerçi benim düşük ama yine de nolur nolmaz diye diyet yapıyorum............
destina gelmez olurmuyum hiç, bikaç gün kendime gelir hemen buraya koşarım , sizlerden haber almazsam çatlarım ayol :))
nisanur ablana anlattırsaydın da sen de bizle paylaşsaydın ya bacım

Hoşbulduk Kızlar
Nisacım,Destinam,Olcayım tşk ederim sağolasınız Elhamdülillah bende bebekte iyiyiz ama doktora gidince belli olacak inşallah denizden mikrop kapmamışımdır bi şikayetim yok ama evham yaptım işte...
Çakıltaşım hayırlısı olsun güzelim ilk annemiz olacakmışın korkma arkandayız kolay olur inşallah
Yadecim geçmiş olsun canım dikkatli ol.

ya korkmayayım diye anlatmadı işte sadece yengem açılması hızlansın diye son 2 saat kala iğne vurmuşlar dedi ablama sordum sunu sancı mı diye iğneyi vuran adama sormuş yok suni sancı değil açılman hızlanacak demiş bilmiyorum belki beni kandırdı diyo doktoru ablamın 2. doğumu olduğunu bildiğinden çok dolaşma hemen doğuruverirsin demiş 2. doğum daha kolayolur farkına varmazsın dese de ablamın kız büyük olduğundan daha zor olmuş oğlunda 1 ıkınmadan sonra kafa gelince devamı hemen çıktıydı bunda kafa çıktıktan sonra omuzları takıldı bi daha ıkınmak zorunda kaldım diyo bi de şu elevit hakkında bebekleri çok şişiriyo demişer ablam oğlunda son aylarda kullanmadıydı kızım o yüzden mi böyle diyo ben de mi içmesem artık zaten herşeyi yoyorum yemek konuşunda bi sorun yok niye içiyoz ki bu ilaçları

Canım benimde aslında 28 ekim ama bende sezeryanla 18 ekim teyzesinin yaş gününde istiyom.Doktorumokeylerse.

yadecim geçmiş olsun çok dikkat et güzelim sen bak gerçekten son aylar ve sıcaaklar çok tehlikeli yanlız kalmamaya çalışş..özellikle araba falan kullanma..bence sen doktor kontrollerini ayda 1 den 15 te bire falan düşürebilirsinn..

canım bak benim istanbuldaki doktorum çok popüler bi adam başka hastanelerden özellikle ona geliyolar 2 li testi ve 2.düzey usgyi yaptırmak için..bana şöyle dedi yediklerinle karşılayamayacağın tek vitamin demir dedi.sadece ferro sanol kullanıyorum eğer beslenmene dikkat ediyosan başka vitamin almana gerek yok eğer kramplar olursa ağrıların olursa kalsiyum desteğide veririz dedi şükür bende yokk..ama süt yoğurt ve peynir mutlaka tüketiyorumm.

ben de nefret ettim artık bu vitaminlerden, megadyn kullanıyorum ( pronatal yani hamileler için özel olanı) multi vitamin olarak , kan ilacı olarak da günde 2 tane gyno ferro sanol aiçiyorum ( bu da hem demir ihtiyacımı hem de folic asit ihtiyacımı karşılarmış ) bırakmak istiyordum zaten benim midem çok hasta ama maalesef kanım çok düşük çıktı mecburen devam ediyorum

evet destina haklısın bence de benim demir ilacım da gynoferon bi de magnezyum diasposal kullanıyorum günde yarısısını içiyorum kabızlığım kramplarım için çok faydasını gördüm ben de sütü ve yoğurdu çok seviyorum buu kutu bitsin almıycanm ben de vitamin falan ilaç firmaları satış yapmak için bizi mi kullanıyo yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…