• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

Aldatıldığımı öğrendim,hemde düşman diyebileceğim biriyle...Aslında aldatılmaktan ziyade sırtından vurulmak:1closedeyes: .Ama geçti gitti..İlk zamanlar çok canım yandı ama atlattım :1closedeyes: .Hayatımın en kötü yılıydı 2008...Yine de şükür diyorum...Her şerde bir hayır vardır,Rabbim o hayırları görmeyi hepimize nasip etsin kaydirigubbakcemile5

benimde en aci hemde cok aci bir yil bir ay once kadar erken dogumla 7. ayimda bebegimi dünyaya getirdim sadece bir gun yasadi hastaydi coooooooooooooook kotuyum bogazimda bir seyler dugumlü ve gecmiyor bebegimi oglumu yavrumu coooooooooooooooooooook ozledim

pinar ordamisin sen msn gel sen hakaninkini ac bende sülonunkine gircem

5 ay eşlimin yokluğunda yaşamak veyaşlanmak(iş için olsada dayanılmazdı),bacağım kırıldı alçılı gezdim,kızıma hep analık hem babalık yapmak,kızımın doğumgünü ve aynı gün evlilik yıldönümümüzde eşimin yanımızda olamaması,kızımın baba özlemini yaşaması.....
berbat bir seneyi geride bıraktım çok şükür 2009 benim, yılım bizim yılımız olacak inşallah!

aslında güzel bir yıldı benim için 2008

yalnız ağustos ayında aşkımı askere gönderdim

ve hala onsuzumsenağlama

benim için en acı şey bu yıl ondan ayrı kalmak oldu..

hamdolsun daha kötülerinden korusun ALLAH'ım..

benimde en aci hemde cok aci bir yil bir ay once kadar erken dogumla 7. ayimda bebegimi dünyaya getirdim sadece bir gun yasadi hastaydi coooooooooooooook kotuyum bogazimda bir seyler dugumlü ve gecmiyor bebegimi oglumu yavrumu coooooooooooooooooooook ozledim

Öncelikle acını en derinden paylaştığımı söylemek istiyorum pınar:teselli:Üzülme yine olur..Yeter ki sen sağlığını ve inancını yitirme...Takdiri İlahi,verende Rabbimiz alanda ..İtikat etmekten başka ne gelir elimizden...Rabbim sana yaşadığın acıyı unutturacak evlat verir inşallah :teselli: ....

canım başın sağolsun bu durumda ne diyebilirimki çok üzüldüm çokk allah sabır versin canım

Benim bi liste yapmam lazım kızlarsengözlerimebaksanab

2007 nin 30 Kasım'ında bitanemle evlendim:asigim:

1. Yurt dışında yaşayan,Canımdan daha çok değer verdiğim,toz kondurmadığım,hatta onun için nerdeyse şimdiki eşimden,sevgiliyken ayrılma noktasına geldiğim,hayattaki en ideal erkek modelim olan ağbim tarafından ,eşim ve dolayısıyla ben 20 bin lira civarı tokat yedik..ve kendisinden 2 senedir tek bir telefon yada haber alamıyoruz..hala onun faizleriyle boğuşuyoruz(bu arada 4 aylık kızım var)

2. 8 sene evinde kaldığım ve bu süre zarfında,arkadaşlarının bana külkedisi diyecek kadar hizmet ettiğim,çalıştığım alın terimin karşılığını her istediğinde şak diye düşünmeden eline saydığım,günde 16 saat çalışıp aldığım beyaz eşya çeyizlerimi benden habersiz açıp,evine kurduğu halde ses çıkarmadığım,küçük kızını kendi çocuğum gibi büyüttüğüm(bana anne derdi) , yaptığı yanlışların üstünü kapatmak için ayaküstü kırk yalan uydurduğum vs.vs.....ablam,ben evlendikten sonra birkez bile kapımı çalmadı..hamileyken serumlarla 4 ay geçirdim evime bile gelmedi..çünkü çok meşguldü..kolaymı??? denizi var,gezmesi var,alışverişi var,ortamları var!!!!!! onuda sildim attım...

3..Babamdan da ayrı manevi bi kazık yedimkiii..oda tuzu biberi olduu..

ama çok şükür 2008 bana dünya güzeli bi bebek verdi ve beni çok seven,çok sevdiğim bi eş..herşeye rağmen..ÇOK ŞÜKÜR

Newlife ablanı telefon edip evine bi çağırsan diyorum. Gurur yapma. Çocuğu gördü mü peki?

2008'in başları benim için gerçekten dönüp de hatırlamak istemediğim kadar kötü:(
Umarım Allah unutamayacağımız acılar yaşatmaz
2009'da tüm güzellikler sizin olsun...

2008 hatırlamak istemediğim kadar acı verdi bana...
İki kez hayal kırıklığıyla sonuçlanan hamileliklerim oldu...
Önce sevindirdi sonra darmadağın etti...
umarım 2009 hepimize sağlık ve huzur getirir...
2009 da Tüm güzellikler bizlerle olsun..

canlarim liliquma ve prenses teraya tesekkur ederim dilekleriniz icin acim cok yeni icim cok dolu gecmiyor heralde gecmiycek

canlarim liliquma ve prenses teraya tesekkur ederim dilekleriniz icin acim cok yeni icim cok dolu gecmiyor heralde gecmiycek

canım benim çok güçlü olmalısın evlat acı hiç bişe benzemez biliyorum allah kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin bol bol dua oku canım benim öpüyorum seni tekrar başın sağolsun allah sabır versin

2008 de 5 sene sonunda gelen bebegimi düsürmemle kabusa döndü günlerim allahim 2009 da saglikli bir bebek nasip etsin...............

varsin 2008 senin icin kötü gecmis olsun canim
bence unut herseyi
yeni bir yil yeni bir baslangic de unutmaya calis tabiki
insanin icinden asla silinmez ama kendini üzmeye degmez
benim icinde 2009 kötü basladi 02.01.09 da enistemizi kaybettik
ama yiyoruz iciyoruz
hayat devam ediyor
saglicakla kal

2008 yılı gibi yaşadıklarımda o yılla birlikte geride kaldı yanıma kar kalan güzel hatıralar...
Ben tatlı yönleriyle 2008i hatırlamayı tercih ettiğim için kötü şeyleri yazmak istemiyorum.

ne kadar tarifsiz bi acı olduğunu tahmin edebiliyorum canım çok üzüldüm inan Allah sana çok sabır versin küçük meleğinde cennette şimdi..

varsin 2008 senin icin kötü gecmis olsun canim
bence unut herseyi
yeni bir yil yeni bir baslangic de unutmaya calis tabiki
insanin icinden asla silinmez ama kendini üzmeye degmez
benim icinde 2009 kötü basladi 02.01.09 da enistemizi kaybettik
ama yiyoruz iciyoruz
hayat devam ediyor
saglicakla kal

başın sağolsun canım

Back