• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

3 ay önce bebeğimi kaybettim,iki buçuk aylık bebeğimi kürtajla aldılar.:çok üzgünüm: 2008 de yaşadığım en kötü en üzücü olay,hayatımda yaşadığım ve asla unutamayacağım bir olay bu.allahım kimseye yaşatmasın.

2008 de ilk aylarda sevdiğim adamı kendi ellerimle braktım..7 ay boyunca ondan kactım nasıl günlerdi nasıl..:( sonrasında biz bi tesadüf sonucu yeniden bulustuk cıkmaya başladık harika bi yemekti onn gözleri ışıl ışıldı ona sarılıp kalmıstım dakikalrca..2 ay snra yeniden huzursuzlklar cıktı artk onn bana benim ona tahammülümz kalmamıstı hergünn kavga ağlama gürültü en sounda parcalanp bitti snra onn hasta oldunu öğrendik o yeni bi ilişkiye başladı bende hem bibirimzden uzakta durmak hmde yakın olmak öle 2 arada kaldık.arkadas kaldık bisüre o bana her defasnda sen benimm için değeirlisin bunu unutma dedi..snra bana küstü en kötü bunlar oldu işte şimdi 2009 daha kötü geçicek ameliyat olcak cok sevmiştim onu ben,suaki sevgilimde bağlıyım ama ona bağlandığım kadar deil eğer ona bişi olrsa kendımı kötü hissdicem cnkü bir tartsmamız oldu oyunzden bana küs..on içn sizde dua edin o yasasın onu bida görmiyim razıyım ama yasasın yeter ki

2008 herkes için bir felaket yılı olmuş herhalde.. benim içinde öyle oldu
okulumu bıraktım şimdi yeniden sınavlara hazırlanıyorum
öyle zor geliyor ki sil baştan yeniden başlamak..
bide gönül meselesi var tabii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
terk edildim sebepsiz yere hala unutamıyorum
size belki yanlış gelebilir beddua etmek kötü bir şey :delphin:
ama her aklıma geldiğinde onun için
allahımdan benim çektiğim üzüntünün on katını çekmesini mutsuz olmasını diliyorum
bu inişin bir çıkışı var mı senağlamasenağlama

cumartesiydi ağustosdu:çok üzgünüm: cumartesi 3 e kadar çalııyorum yine kayınvalidem bakıyodu ogün eve geldim sokağa bakındım baktım oğlumu göremedim bende sevindim kayınvalidem oğlumu demek ki eve almış uyutmuş diye sonra sokağın ötesinden çocuklar koştuu berk nerde biliyonmu dediler yüreğim ağzıma geldi çok korktum ne oldu dedim acaba:1shok: sonra bebi götürdüler gittim çocuğum bi çukur suyun içine düşmüş sırılsıklam olmuş eve gitmiş kayınvalidem gezmeye gitmiş tekrar o düştüğü pis çukurum içine gelmiş oturuyodu ve onu öle bi halde buldumki :1no2:anlatamam size canım acıdı yüreğimin çıkıcaanı hissetim gözyaşlarımı tutamadım o küçücük elini başına koymuş öle oturuyodu kahhhhhhroldum beni gördü ağlamaya başladı ölmek isedim ogün bin defa ufacık oğlumu resmen sokağa bırakıp gidiyomuşum işe ben kahroldumm kaç gece buyunca ağladım kimbilir o elini başına koyaark nedüşünüyodu offffff offf evladın yerini hiç bişey tutmuyomuşşş:1no2:

edo ay içim çok kötü oldu ya cocuklara hiç kıyamıorum ben...ya üzülme canım:kahve:

2008 bana çok iyi geldi. okulu bitirdim,evlendim ve şimdi hamileyim. çok zor günler de geçirdim ama yine de güzeldi

Merhaba,
Hangisi bilemiyorum ama altı ay önce de başka bir sorun nedeniyle ve dört yıllık evliliğim ve 1,5 yaşındaki kızımın hatırı için konuşarak geride bıraktığımı sandığım ve yılın son üçüncü gününde tekrar duyduğum cümleler: "Seninle yürümüyor, doğru kişi değilmişsin..düşün kararını ver..."
Sebep de ailesine karşı çok içten davranmamam surat asıyor olmam- ki bugüne kadar münakaşa etmedim.- iğneli lafları içime attım ve yüzüme yansıdı..--kayınvalidem ile hiç iletişim kuramadım daha doğrusu onun somurtup ve psikolojik olarak her hafta sonu iki saatlik zaman diliminde bile psikolojik hastayım demelerine alışamadım. ---hiç sıcaklık görmediğim halde gelin olduğum için saygı göstermem gerektiği dikte edildi..tetikleyici ise cumartesi akşamı grip başlangıcı+kadın hast yüzünden halsiz kalmak bir de kızımı emzirdim iyice tansiyonum düştü herhalde yığıldım kaldım--eşim kızı hazırla ben götüreyim dedi. Beni bıraktı gitti o ayrı ama gelince bir surat..konuşmuyor..ertesi sabah ısrarlı sorularımla olay patladı..sonra da annene bırakayım sizi orada oturun..(çalışıyorum bu arada ve anneciğim bin meşakat ile yaşlı olduğu halde kızıma bakıyor..bir gün de kayınvalidem üç sokak öteden gelip nasılsınız diye ilgilenmedi..nedeni benim suratsız olmammış...eşimin söylediği bu...daha önceki sorularımda buna yorum yapmıyordu ama nedeni şimdi yüzüme haykırıldı..ben de benim için değil torunu için uğrasın dedim...yorum bekliyorum...

Merhaba,
Hangisi bilemiyorum ama altı ay önce de başka bir sorun nedeniyle ve dört yıllık evliliğim ve 1,5 yaşındaki kızımın hatırı için konuşarak geride bıraktığımı sandığım ve yılın son üçüncü gününde tekrar duyduğum cümleler: "Seninle yürümüyor, doğru kişi değilmişsin..düşün kararını ver..."
Sebep de ailesine karşı çok içten davranmamam surat asıyor olmam- ki bugüne kadar münakaşa etmedim.- iğneli lafları içime attım ve yüzüme yansıdı..--kayınvalidem ile hiç iletişim kuramadım daha doğrusu onun somurtup ve psikolojik olarak her hafta sonu iki saatlik zaman diliminde bile psikolojik hastayım demelerine alışamadım. ---hiç sıcaklık görmediğim halde gelin olduğum için saygı göstermem gerektiği dikte edildi..tetikleyici ise cumartesi akşamı grip başlangıcı+kadın hast yüzünden halsiz kalmak bir de kızımı emzirdim iyice tansiyonum düştü herhalde yığıldım kaldım--eşim kızı hazırla ben götüreyim dedi. Beni bıraktı gitti o ayrı ama gelince bir surat..konuşmuyor..ertesi sabah ısrarlı sorularımla olay patladı..sonra da annene bırakayım sizi orada oturun..(çalışıyorum bu arada ve anneciğim bin meşakat ile yaşlı olduğu halde kızıma bakıyor..bir gün de kayınvalidem üç sokak öteden gelip nasılsınız diye ilgilenmedi..nedeni benim suratsız olmammış...eşimin söylediği bu...daha önceki sorularımda buna yorum yapmıyordu ama nedeni şimdi yüzüme haykırıldı..ben de benim için değil torunu için uğrasın dedim...yorum bekliyorum...

canım benim gerçekten ne diiyeceğimi bilmiyorum benim kayınvalidem düşünki çok zor bi hamilelik geçiriyodum oğlumda hiç beni ziyarete gelmedi yataktan kalkamıyodum yemekleri anneciğim hazırlayıp getiriyodu ben ozaman yenibosnada oturuyodum annem esenlerde kaynanamda arka sokağımda oturuyodu annem çalışıyodu akşamdan yemek yapar her 2 günde bir bana yemek getirirdi ta oralardan ama kayın valideler galiba genelde böyle oluyolar bizde eşimle çok tartışırdık evliliğim onun yüzünden çok felaket çıkmaza girmişti kayınvalidenden tabiki bişeyler beklersin yapmasını ama yapmıyosada artık senin yapabileceğin bu konuda pek fazla bişey kalmıyo malesef eşinle iyi olabilmek yuvanı ayakta tutabilmek için annesiyle birazdaha yakın olman gerekiyo sanırım hiç kimse için evliliğinin çıkmaza girmesine izin verme sonuç olarak bi bebeğin var onu düşün canım benim ben eşimle iyi olmak adına yüzüne gülmeye çalışıyorum napıyım artık yapcak bişeyim yok çünkü eşim çok annecidirde :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım yorumların için çok teşekkürler, elimden geldiği kadar güleryüz göstermeye çalışıyorum. ama karşındaki insan tamamen set çekilmiş ve herşeye bahane bulan , iletişim kurmayan biri olunca ister istemez o ortamda sen de ona benzemeye başlıyorsun. benim yapım herşeyden etkilenmeye son derece müsait..ayrıca zaten çok girişken bir yapım yok, mesafeli bir duruşum olduğu doğru ama beni böyle biliyorlardı zaten..dediğim gibi bugüne kadar ne bir tarışma yaptım ne de ters cevap verdim...içime attım..olabilir bu da davranışlarıma yansıyor...ama beni anlayan biri de yok karşımda..mutlu değilim..olmuyo..yürümüyo..doğru insan değilmişsin...böyle diyen bir eşe ne cevap verirdin?

Canım yorumların için çok teşekkürler, elimden geldiği kadar güleryüz göstermeye çalışıyorum. ama karşındaki insan tamamen set çekilmiş ve herşeye bahane bulan , iletişim kurmayan biri olunca ister istemez o ortamda sen de ona benzemeye başlıyorsun. benim yapım herşeyden etkilenmeye son derece müsait..ayrıca zaten çok girişken bir yapım yok, mesafeli bir duruşum olduğu doğru ama beni böyle biliyorlardı zaten..dediğim gibi bugüne kadar ne bir tarışma yaptım ne de ters cevap verdim...içime attım..olabilir bu da davranışlarıma yansıyor...ama beni anlayan biri de yok karşımda..mutlu değilim..olmuyo..yürümüyo..doğru insan değilmişsin...böyle diyen bir eşe ne cevap verirdin?[/QUOT

ben eşime şu durum karşısında benden beklentilerini ve nasıl davranmam gerektiğini ve nasıl olmam gerektiğini sorardım onun karşısında görmek istediği kişiliği anlamaya çalışırdım ve biraz olsun tabularımı yıkıp değişmeye çalışırdım diye düşünüyorum canım tabi doğru insan değilmişsin mutlu değilim sözleri duymak gerçekten çok ağır senin için ama yuvan için yavrun için biraz olsun değişmen gerekiyor evet senin için çok zor olabilir belki yapı olarak soğuk olsanda azcık bi tebbesüm sencede güzel olmazmı arkadaşım benim :1hug::1hug:

Canım yorumların için çok teşekkürler, elimden geldiği kadar güleryüz göstermeye çalışıyorum. ama karşındaki insan tamamen set çekilmiş ve herşeye bahane bulan , iletişim kurmayan biri olunca ister istemez o ortamda sen de ona benzemeye başlıyorsun. benim yapım herşeyden etkilenmeye son derece müsait..ayrıca zaten çok girişken bir yapım yok, mesafeli bir duruşum olduğu doğru ama beni böyle biliyorlardı zaten..dediğim gibi bugüne kadar ne bir tarışma yaptım ne de ters cevap verdim...içime attım..olabilir bu da davranışlarıma yansıyor...ama beni anlayan biri de yok karşımda..mutlu değilim..olmuyo..yürümüyo..doğru insan değilmişsin...böyle diyen bir eşe ne cevap verirdin?

canım özel mesajlaşma bölümündeki kutucuğu işeretlermisin biliyosan eğer

Back