• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

berbar bi yıldı sevdiğimin ailesi tarafından zorla ayrıldırıldım ve inyahara kalkıştım malesef ölemedim çünkü kötüye bişey olmuyor ama onu hiç bırakmadım şimdi hala beraberiz ve birbirimizi çok seviyoruz umarım yeni yılımız bizim ve herkez için hayırlı o
lur

canım benim ya gerçekten çok zor bi sınavdan geçmişsin inşallah dediğin gibi 2009 yılı herkes için uğur getirir

2008 de çok kötü bir doğum geçirdim,doktorum tarafından kandırldım para için.bu durum beni epey bir yıktı,çocuğumun ilk anlarını yaşayamadım.devamında berbat bir lohusalık,eşimn ilgisizliği ruhuma hitap edememesi,aynı evin içinde kendimi yalnız hissetmem.resmen vakit geçiremiyordum.prenses tera seni iyi anlıyorum,sen de lohusalığında aldatıldığını söylemişsin.ben doğumumu,lohusalığımı çöpe attım.insan böyle böyle yaşlanıyor.bunun yanısıra idarecilerimin ben hamileyken bana haksızlık yapmaları,kendimi değersiz hissetmeme neden oldu.eşimin ailesinin benden habersiz takılarımı alması ve eşimin bu konuda tavır koyamaması.insanlarla benim yüzgöz olmam.eşim benim yanımda sadece bir dekor olarak vardı.biz araba almayı planlıyorduk,eşimin bir kere bile karımı çok üzdünüz diyemedi.devamında sinir krizi geçirdim,içime kapandım.oğlumla ilgilenmek istemedim,düşünün nasıl bir anne bunu düşünebilirdi.beni o hale getirdiler.insanlar güvenmiyor ve acıyamıyorum artık.

2008 de çok kötü bir doğum geçirdim,doktorum tarafından kandırldım para için.bu durum beni epey bir yıktı,çocuğumun ilk anlarını yaşayamadım.devamında berbat bir lohusalık,eşimn ilgisizliği ruhuma hitap edememesi,aynı evin içinde kendimi yalnız hissetmem.resmen vakit geçiremiyordum.prenses tera seni iyi anlıyorum,sen de lohusalığında aldatıldığını söylemişsin.ben doğumumu,lohusalığımı çöpe attım.insan böyle böyle yaşlanıyor.bunun yanısıra idarecilerimin ben hamileyken bana haksızlık yapmaları,kendimi değersiz hissetmeme neden oldu.eşimin ailesinin benden habersiz takılarımı alması ve eşimin bu konuda tavır koyamaması.insanlarla benim yüzgöz olmam.eşim benim yanımda sadece bir dekor olarak vardı.biz araba almayı planlıyorduk,eşimin bir kere bile karımı çok üzdünüz diyemedi.devamında sinir krizi geçirdim,içime kapandım.oğlumla ilgilenmek istemedim,düşünün nasıl bir anne bunu düşünebilirdi.beni o hale getirdiler.insanlar güvenmiyor ve acıyamıyorum artık.

canım benim bende seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor bidurum bende okadar çok şeyle uğraştımki eşim eşimin ailesi aldatıldıktan sonraki psikolojik durumum hiç kimseye bişey anlatamamam gerçekten çok zordu benim içinde hala daha psikolojim düzelmiş değil bende çok bunalıma girdim ama bebeklerimin bana ihtiyaç duyduğunu aklıma getirdikçe kendimi hep teselli etmeye onlara yakın olmaya çalıştım tabi bunu yaparken gelde bana sor onlara hiç bişey belli etmek istemedim çünkü bitane daha bebeğim var oda artık herşeyden anladığı için daha çok ona belli etmemeye çalıştım ne kadar başarabildim tabi bende bilemiyorum

Ben de az daha eşimin ailesi yüzünden eşimden boşanacaktım ama iyiki boşanmamışım bana dünyayı dar edip duruyorlardı.Artık 2009 benim için taviz vermeme yılı olacak ve artık onlarla ne telefon da ne de bayramlarda hiç bir şekilde görüşmeyeceğim böyle daha mutlu olduğumu geç olsa da anladım.Onlar varken sürekli eşimle kavga ediyorduk ama artık onlardan uzaktayız çok şükür bir sorun kalmadı.

2008 den nefret ettim tek kelimeyle iğrençti...hiç sevmedim hiç...2009 umuz çok iyi geçsin kızlar...

Bana 2008 yılı demeyin.. nankörlük değil bu isyanda değil.. en gereksiz acıları yaşadım.. kendi isteğimle ailemin yanından ayrılıp zor bi hayata atıldım kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım yanımda beni koruyan nişanlım vardı tek tesellim o oldu hep.. Hayatın bir oyundan ibaret olduğunu kuralına göre oynamak gerektğini 18 yaşında anlamıştım başka acılarla tekrar tekrar kördüğüm sahnelerde rol aldım..

arkadaslar 2008te ölum acisini cekenlere, bosananlara, ayrilanlara, aldatilanlara vs vs gibi acilar ceken herkese dua ellerimi aciyorum. hayat daha nice seneler cikaracak karsimiza insallah, ve 2008te yasadigimiz acilar ve uzuntuler bizler icin birer ders olsun gelecek senelerde. allah yar ve yardimcimiz olsun...

ben 2008den umutsuzdum ama allaha sukkur hersey cok guzel olmasada gecti.

Benım ıcınde cok kötü bır yıl oldu 2008 cok canım yandı ölümden döndüm 6 aylık bebegımı aldırmak zorunda kaldım enıstem ablamı adattı en kötülerı bunlardı allahım kımseye kötü seyler yasatmasın

2008 ağustosunda kayınvalidemden duymadığım söz hakaret kalmadı...kavga ettik elimizde bir bavulla eşimle ertesi gün çıktık geldik babamlara....halbuki yılda bir evine gidiyoruz zaten daha beş gün olmuş ben gideli yapmadığını bırakmadı ...hadi ben neyse oğlunu bir kez aramadı....asla yüzyüze gelinecek bir durum bırakmadı etmediği hakaretde kalmadı....dilerim ömrüm boyunca yüz yüze gelmek nasip olmaz........

Allah kimseye ölüm acısı vermesin en kötüsü bu hanımlar inanın..benim hayatımın en kötü senesi 2007 idi..2 ay içinde babamı,amcamı ve dedemi kaybettim..bu acılar 2008 de de devam etti..geçmiyor kolay kolay..
Aldatılmak,terk edilmek gibi aşk acıları geçer ..sonuçta sadece bir erkek kaybettiğiniz..biri gider biri gelir..ama ana baba acısı asla geçmez..

Allah kimseye ölüm acısı vermesin en kötüsü bu hanımlar inanın..benim hayatımın en kötü senesi 2007 idi..2 ay içinde babamı,amcamı ve dedemi kaybettim..bu acılar 2008 de de devam etti..geçmiyor kolay kolay..
Aldatılmak,terk edilmek gibi aşk acıları geçer ..sonuçta sadece bir erkek kaybettiğiniz..biri gider biri gelir..ama ana baba acısı asla geçmez..

başın sağolsun canım aldatılmak falan geçer demişsin ama oda geçmiyo malesef biri gidip biri gelmiyo malesef helede çocukların varsa canım evet anne baba bizler için bulunamaz fakat diğer acılarıda göz ardı etmemek gerek bence

2008...meleğimin,kızımın önce karnıma düşme müjdesiyle güzel gelen,arkasından ihmaller zinciriyle kollarımdan alınmasıyla birden berbatlaşan bir yıl..2009 yılında Allahım beterini göstermesin diyerek teselli oluyorum..
arkadasa katılıyorum..herkesin derdi kendine ağır geliyor..diğer acıları anlamak lazım...
hepinize acılarınızın hafiflediği,sabır dolu,huzurlu bir yıl diliyorum..

hamile kalamıyordum en sonunda kaldım onuda 3 aylıkken düşürdüm
babam merdivenlerden düştü hastane köşelerinde öldüm öldüm dirildim
babaannemi kaybettim
bi takım sıkıntılar yaşadım
israil filistin savaşında gördüklerim ve duyduklarımdan sonra benimkiler de dert mi be dedim
ALLAH CÜMLEMİZİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN

2008...meleğimin,kızımın önce karnıma düşme müjdesiyle güzel gelen,arkasından ihmaller zinciriyle kollarımdan alınmasıyla birden berbatlaşan bir yıl..2009 yılında Allahım beterini göstermesin diyerek teselli oluyorum..
arkadasa katılıyorum..herkesin derdi kendine ağır geliyor..diğer acıları anlamak lazım...
hepinize acılarınızın hafiflediği,sabır dolu,huzurlu bir yıl diliyorum..

canım benim çok üzüldüm gerçekten nediyeceğimi bilemedim canım yaaa

hamile kalamıyordum en sonunda kaldım onuda 3 aylıkken düşürdüm
babam merdivenlerden düştü hastane köşelerinde öldüm öldüm dirildim
babaannemi kaybettim
bi takım sıkıntılar yaşadım
israil filistin savaşında gördüklerim ve duyduklarımdan sonra benimkiler de dert mi be dedim
ALLAH CÜMLEMİZİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN

canım benim başınız sağolsun baban içinde çok geçmiş olsun filistin savaşı tam bir katliyam allahım onlara yardım etsin onları gördükçe göz yaşlarımı tutamıyorum onların yerinde bizde olabilirdik bu katliyamın biran öncesi duması için hergün dua ediyorum

canım benim başınız sağolsun baban içinde çok geçmiş olsun filistin savaşı tam bir katliyam allahım onlara yardım etsin onları gördükçe göz yaşlarımı tutamıyorum onların yerinde bizde olabilirdik bu katliyamın biran öncesi duması için hergün dua ediyorum

sağol bi tanem allah razı olsun

2008 de annemin babamı aldattığını öğrendim ve bu sorunla kendi kendime çırpındım. :S Çok zordu aklıma geldikçe hala içim acıyor bazen rüyalarıma giriyor bu durum...Bunalmış,daralmıştım tek başıma başa çıkamayınca bi arkadaşıma anlattım dertleştik :S o da tuttu çok sevdiğim insanla yani erkek arkadaşımla çıktı onlarda sırtımdan vurdu yani bunun gibi çok şey yaşadım 2009 da böle geçecek die korkuyorum :(:(:(

Back