• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

hayatımın en güzel gününü yaşadım oğlum doğdu
ama diğer yandan 27 yıldır yaşamadığım kadar da çok acı yaşadım
1-aldatıldım
2-eşimin ailesinin yaptıkları ve doğumumdan sonra 1 ay evime gidememem
3-oğluşumun enfeksiyondan küveze alınması
4-erkek kardeşimn okulu bırakması
5-anne vebabamın bizi korkutan hastalıklar yaşaması
6-eşimin aileme yaptıkları.............
.........
yaaa bitecek gibi değil sanırım iyi tek şey oğluşum oldu
yine de 365 günün her saniyesi için allahıma sonsuzlarca kez şükürler olsun

canım benim okadar çok şey yaşadımki bende anlatsam roman olur gerçekten sadece buzdağının görünen ufacık kısmını yazdım hayat beni yormaktan başka bişey yapmıyo inan senin durumuda çok üzüldüm arkadaşım

2008 ilk yarısından sonra çok iii geçtiğini söyliyemiyeceğim kendi adıma ard arda kayıplar yaşadık ve bunlardan bir taneside annanemdi. mekanı cennet olsun. inş 2009 da da daha acı kayıplar yaşamayız.

benim için 2008 yılı başlangıçta fena değildi. ortalarına doğru çok güzel şeyler getirdi.eşimle nişanlandım evlendik. herşey çok güzeldi. kasımda anne olacağımı öğrendim.mutluluğum doruk noktasındayken aralık ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim.2008 in sonunda mutluluğum kabusa döndü. ama geçmiş geçmişte kaldı umutlar 2009 da.

2008 ocak-mart aylari arasi zorlu dönemdi benim icin.
Aileme sevdigimle birlikte oldugumu ve ciddi, evlilige dogru giden bir beraberligimizin oldugunu söylemistim, annemle erkek kardesim karsi cikmislardi.
Mart ayinda cok kötüydüm, ne yapacagimi bilmiyordum ailem ve cok sevdigim insanin arasinda kalmistim, psikolojim alt üst olmustu.
Buna ayrilik mi denir bilmiyorum ama ben pes etmistim aileme karsi yanlis birsey yapmak istemiyordum, ama bir taraftanda sözüm vardi, ben sevdigime söz vermistim.

O siralar yurtdisinda egitim aliyordum martta annemleri ziyarete gelmistim, ve 2 haftalik cok zor bir dönem yasadim, tatil burnumdan geldi desem yeridir.

Neyse tekrar okudugum ülkeye geri döndüm. Tek basinaydim hic bir arkadasima derdimi acmamistim. Ordada yapayalnizdim, kimseyle paylasamiyordum zor durumda oldugumu.
Ama baktim sevdigimden vazgecemiyorum, birbirimizi o kadar cok seviyorduk ki, hala öyle.

Su an beraberiz yine, zaten 2 hafta sürdü bizim gel gitler.

1 yildirda cok güzel devam ediyor, ama bundan sonra neler olacak bilmiyorum, ailemin haberi yok.

Subatta türkiyeye gidiyorum sevdigimin yanina, geldikten sonra konuyu amcamin kizina acip yardim isteyecegim, insAllah Rabbim hakkimizda hayirlisini verir ve gönlümdeki biricik sevdigimde hakkimda hayirli olur.

2009'da herseyin daha güzel olacagina eminim ve umutluyum.

bende canm arkadaşım dediğim,dostum sırdaşım dediğim insandan darbe yedim.benmle iyiken bile arkamdan beni kötülüyomuş yapmadığımı yapmışım gibi ağlayıp sızlanıyomuş.bunları duyunca çok yıkıldım.mademki bu kadar kötüydüm neden benmle arkadaşlığını devam ettiriyodu anlam veremiyorum.kör gözüm yeni açıldı umarım 2009 hepimiz için hayırlı olur.ama yinede o eskii arkadaşımın Allah yolunu açık etsin.

benimle oynanmasina izin verdim göz yumdum..
uyarilara ragmen kendi dogrumdan yana gittim ve yanildim
hep kalbimin sesini dinledim
ve üzülen ben oldum
bir daha kalbimin sesini dinlemicem demiyorum
ama mantikta bir o kadar önemli

ve bir de dostluklarin ne kadar cabuk bitebilecegini tekrar tekrar ögrendim
aslinda bu dünyada hic bir insanoglu dost olamiyor
insanoglu cig süt emmistir..

2008 unutulmaz aci ve hüzün dolu bir yildi..

insan birine değer verince mantık gidiyor yerine kalbinden gelen ses kalıyor işte o zaman hatalar zinciri uzayıp gidiyor.Allah insana dost kazığı yemeği nasip etmesinyasakkelime

insan birine değer verince mantık gidiyor yerine kalbinden gelen ses kalıyor işte o zaman hatalar zinciri uzayıp gidiyor.Allah insana dost kazığı yemeği nasip etmesinyasakkelime

sanirim bir insana kalbimizin kapilarini actigimiz an mantigimiz kilitleniyor.. o kilidi cözebilenlere helal olsun..
Allah hepimize hayirli dostlar nasip etsin..

dost dediğim insanın gercek yüzünü gördüm.dost kazığı yedim acıkcası...
inş 2009 hepimiz için güsel bir yıl olur canlarım...

evet arkadaşlar gerçektende dost bildiğin insanları bile yeri geliyo insan tanıyamıyo sanıyorumki insan kendi kendinin dostudur hakiki dost benim kankam gibi olmalı bence canım kankim çok şeyimi onla paylaşırım ondan bana bu güne kadar hiç zarar gelmedi düşününki 10 yıllık arkadaşım 2009 hepimizin yılı olur inşallah

öncelikle aranıza yeni katıldım.herkese slm

2008 yıllı benim için pek iyi geçmedi 2009 yılına girmeye 2 gün kala ise ekonomik kriz nedeni ile işime son verildi.

2008 yılında evliliğimdede sorunlar yaşadım evlendim ve aileden biraz uzağım ve bu tarafta dertleşip konuşabiliceğim hiç kimsem yok offfff zor yaaa neyseee tek dileğim 2009 yıllının herkes için güzel geçmesi insanlar umutlarını yitirmesin ve hep dua etsin

benim icinde 2008 yili cok kötü oldu 2008 in ilk aylarinda kocamin beni internette bayanlarla yazisarak aldattigini ogrendim kahroldum cok kotu kavga ettik 2 ay kus kaldik ona ayrilmak istedigimi soyledim ama hayir ben sensiz yapamam sen benim birtanemsin bir hata yaptim seytana uydum tövbe ediyorum 2 cocugumuzun hatirina bundan sonra seni asla aldatmayacagim sensiz ben olurum ve saire neyse cok uzun sure dusundukten sonra ona bir sans daha verdim ama ona hicbirzaman eskisi gibi guvenmiyordum okadar deyismistiki cocuklara karsi olsun bana karsi olsun sanarsiniz iyilik meleyi ama ne yaparsa yapsin benim guvenimi kazanamiyordu birgun aklima dinleme cihazi geldi ve onun arabasina yerlestirdim duyduklarim beni mahvetti adam (adam yazdim cunku ona kocam demekten iyreniyorum)arkadasiyla konusuyordu ve bu konusmalar sadece bayanlar uzerine tabi birkacgun devam ettim dinlemeye ve anladim ki hic birzaman duzelmemiski sadece daha dikkatli olmus benimle evliligi boyunca birsuru bayanla yatmis yani beni hep aldatmis hic bos kalmamis suan onunla ayrilma asamasindayiz ben yeni evimi düzenliyorum hala onunla ayni evi paylasiyorum ama az kaldi kendi evime ciktigimda iyice rahatliycam onu gercekten sevmekten ote ilk gunku:oklava: gibi asiktim ama onun baska kadinlarla yattigini ogrendikten sonra kendimi kullanilmis gibi hissediyorum berbat birdurumdayim hala kafamdan atamiyorum onun benimle yaptigi herseyi baska birisiylede yapmis olmasi canimi cok acitiyor ama cok...

berbar bi yıldı sevdiğimin ailesi tarafından zorla ayrıldırıldım ve inyahara kalkıştım malesef ölemedim çünkü kötüye bişey olmuyor ama onu hiç bırakmadım şimdi hala beraberiz ve birbirimizi çok seviyoruz umarım yeni yılımız bizim ve herkez için hayırlı o
lur

benim icinde 2008 yili cok kötü oldu 2008 in ilk aylarinda kocamin beni internette bayanlarla yazisarak aldattigini ogrendim kahroldum cok kotu kavga ettik 2 ay kus kaldik ona ayrilmak istedigimi soyledim ama hayir ben sensiz yapamam sen benim birtanemsin bir hata yaptim seytana uydum tövbe ediyorum 2 cocugumuzun hatirina bundan sonra seni asla aldatmayacagim sensiz ben olurum ve saire neyse cok uzun sure dusundukten sonra ona bir sans daha verdim ama ona hicbirzaman eskisi gibi guvenmiyordum okadar deyismistiki cocuklara karsi olsun bana karsi olsun sanarsiniz iyilik meleyi ama ne yaparsa yapsin benim guvenimi kazanamiyordu birgun aklima dinleme cihazi geldi ve onun arabasina yerlestirdim duyduklarim beni mahvetti adam (adam yazdim cunku ona kocam demekten iyreniyorum)arkadasiyla konusuyordu ve bu konusmalar sadece bayanlar uzerine tabi birkacgun devam ettim dinlemeye ve anladim ki hic birzaman duzelmemiski sadece daha dikkatli olmus benimle evliligi boyunca birsuru bayanla yatmis yani beni hep aldatmis hic bos kalmamis suan onunla ayrilma asamasindayiz ben yeni evimi düzenliyorum hala onunla ayni evi paylasiyorum ama az kaldi kendi evime ciktigimda iyice rahatliycam onu gercekten sevmekten ote ilk gunku:oklava: gibi asiktim ama onun baska kadinlarla yattigini ogrendikten sonra kendimi kullanilmis gibi hissediyorum berbat birdurumdayim hala kafamdan atamiyorum onun benimle yaptigi herseyi baska birisiylede yapmis olmasi canimi cok acitiyor ama cok...

canım merhaba inanki çok üzüldüm senin adına inşallah yeni hayatında mutluluklar hep seninle olur ziyaretçi mesajına mesaj bıraktım bakarmısın lütfen

Back