• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

kardeşim eşinden ayrıldı, ve bunu eşi hiç bi sebep göstermeden istedi, kavga gürültü olmayınca seni sevmiyorum dedi ,ve kahrolası adi herif kızını bi kere bile aramıyo, ömrüm o adamdan nefret ederek geçecek,asla ama asla onu affetmicem

kardeşim eşinden ayrıldı, ve bunu eşi hiç bi sebep göstermeden istedi, kavga gürültü olmayınca seni sevmiyorum dedi ,ve kahrolası adi herif kızını bi kere bile aramıyo, ömrüm o adamdan nefret ederek geçecek,asla ama asla onu affetmicem

canım benim gerçekten çok zor bi durum allah yardımcınız olsun

2009 a girmemize 1 gün kala aldatıldığımız öğrendim ve ayrıldık bunun üstüne dahda acı veren beni hiç sevmediğini anladım benim için hiç bişey yapmadı seni aldattım hadi hoşçakal dedi birdaha rahatsız etmicem çok içim acıyor kızlar senağlama senağlama

2009 a girmemize 1 gün kala aldatıldığımız öğrendim ve ayrıldık bunun üstüne dahda acı veren beni hiç sevmediğini anladım benim için hiç bişey yapmadı seni aldattım hadi hoşçakal dedi birdaha rahatsız etmicem çok içim acıyor kızlar senağlama senağlama

çok üzüldüm canım benim yasenağlama

2008 Yılı hayatımın en güzel yılı olacakken malesef en kötü yılı oldu. Aslında çok güzel başlamıştı ama kötü bitti.

Neden mi? Tüp bebekle hamile kaldığımı 5 Ocak 2008' de öğrendim. Çok güzeldi artık bir kızım bir oğlum olacaktı ama nerden bilebilirdim 2008 yılının bana en büyük acıyı tattırcağını, oysa ki herşeylerini hazırlamıştım en güzellerinden......

Ve olan oldu 2008 yılı lanet olası 2008 yılı benden:
Umutlarımı,
Hayallerimi,
Sevinçlerimi,
Duygularımı,
Özlemle beklediğim yavrularımı o masumlarımı aldı daha ne olsun senağlama
Geriye sadece hayal kırıklığı,
düş kırıklığı,
ağlayan gözler ve özlemlerim kaldı....

2008 Yılı hayatımın en güzel yılı olacakken malesef en kötü yılı oldu. Aslında çok güzel başlamıştı ama kötü bitti.

Neden mi? Tüp bebekle hamile kaldığımı 5 Ocak 2008' de öğrendim. Çok güzeldi artık bir kızım bir oğlum olacaktı ama nerden bilebilirdim 2008 yılının bana en büyük acıyı tattırcağını, oysa ki herşeylerini hazırlamıştım en güzellerinden......

Ve olan oldu 2008 yılı lanet olası 2008 yılı benden:
Umutlarımı,
Hayallerimi,
Sevinçlerimi,
Duygularımı,
Özlemle beklediğim yavrularımı o masumlarımı aldı daha ne olsun senağlama
Geriye sadece hayal kırıklığı,
düş kırıklığı,
ağlayan gözler ve özlemlerim kaldı....

canım benim ağlama ne olur çok zor biliyorum allah kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin başın sağolsun canım benim:1hug:

yağmurcn caım inşallah terkrar hamile kalırsın çocukalrını kucağına alırsın sağlıklı sihatli analı babalı canım benim yeni yılda allahım sana umutlarını hayallerini sevinçlerini ve özlemlerini veriri inşallah amiiiinn

ben 2007 den beri kayınvalidemle oturuyorum desem.....
derdimi yeterince anlatmış olur muyum acaba?
inşallah bizlerde bir gün gerçekten mutluluklar görürüz...
a.s.

2008 e depresyonda başladım resmen bir karanlığın içindeydim sanki..nefes alamıyordum çocuğum henüz 6 aylıktı ama ben hayattan bıkmış ve yalnız hissediyordum kendimi..aldatıldığımı öğreneli 1 kaç ay olmuştu ve ben çocuğumla birlikte yalnızdım o evde..artık görüşmediğini sandığım eski sevgilisiyle meğer benim gitmemi beklermiş rahat görüşmek için ve ben türkiyeye gelmek uzaklaşmak istedim..tamam dedi sakince..beni güzel güzel yolcu etti 2008 şubatın ortasıydı..sonra peşimden geldi orda ailesiyle birlikte tatilimi mahvetti döndük geri ve annesinin dolduruşuyla 1 ay nerdeyse sabahlara kadar eve gelmedi..meğer ben gidince sevgilisini eve almış 2008 haziranda öğrendim bunu..ve çok geçmeden temmuz ayının ortasında başka bir kadınla tanışmış ve onunla sanırım gönül eğleyecekti ki yakaladım ve ikinci büyük yıkım..2008 aldatılma yılıydı benim için..çok zor geçti..umarım 2009 da herşey düzelir hayatımda..

merhabalar benim içinde kötü bi yıldı annem 50 babam 52 yaşında we boşandılar inananın bu kadar uzulcamı tahın etmezdimmm ama cok yıprattı benı bıde üstüne üstük aynı dönemlerde kayınpederim wefat etti anlatamam ya cok kötü bi yıldı umarım 2009 herkese hayır getiririrrrrrrr

ben 2007 den beri kayınvalidemle oturuyorum desem.....
derdimi yeterince anlatmış olur muyum acaba?
inşallah bizlerde bir gün gerçekten mutluluklar görürüz...
a.s.

canım benim kayınvalideyle oturmak gerçekten tam bir kabus bende 6 ay kadar oturdum ama çok felaket günler yaşadım yani ancak 6 ay dayana bildim allah yardımcın olsun

2008 e depresyonda başladım resmen bir karanlığın içindeydim sanki..nefes alamıyordum çocuğum henüz 6 aylıktı ama ben hayattan bıkmış ve yalnız hissediyordum kendimi..aldatıldığımı öğreneli 1 kaç ay olmuştu ve ben çocuğumla birlikte yalnızdım o evde..artık görüşmediğini sandığım eski sevgilisiyle meğer benim gitmemi beklermiş rahat görüşmek için ve ben türkiyeye gelmek uzaklaşmak istedim..tamam dedi sakince..beni güzel güzel yolcu etti 2008 şubatın ortasıydı..sonra peşimden geldi orda ailesiyle birlikte tatilimi mahvetti döndük geri ve annesinin dolduruşuyla 1 ay nerdeyse sabahlara kadar eve gelmedi..meğer ben gidince sevgilisini eve almış 2008 haziranda öğrendim bunu..ve çok geçmeden temmuz ayının ortasında başka bir kadınla tanışmış ve onunla sanırım gönül eğleyecekti ki yakaladım ve ikinci büyük yıkım..2008 aldatılma yılıydı benim için..çok zor geçti..umarım 2009 da herşey düzelir hayatımda..

seni çok iyi anlaya biliyorum arkadaşım hemde çok iyi :delphin::delphin:

merhabalar benim içinde kötü bi yıldı annem 50 babam 52 yaşında we boşandılar inananın bu kadar uzulcamı tahın etmezdimmm ama cok yıprattı benı bıde üstüne üstük aynı dönemlerde kayınpederim wefat etti anlatamam ya cok kötü bi yıldı umarım 2009 herkese hayır getiririrrrrrrr

öncelikle başın sağolsun canım annen ve baban içinde çok üzüldüm onca sene sonra ayrılmaları çok kötü olmuş ama herşeyin hayırlısı canım yapacak bişey yok sıkma canını

bende hala bebiş sahibi olamadım beni üzen tek şey bu.dünyalar iyisi bir kocam, güzel bir işim, harika bi evim, arabaam vs.... anlayacağınız herşeyim var ama henüz bir bebişim yok 6 aydır deniyoruz olmuyo tedaviye başlıyorum yarın.

2008 kabus gibiydi.......maddi sıkıntı manevi sıkıntı ...aşimin ailesiyle problemler..bilmediğim bi şehirde ve ortamda kültürde kendimi yapayalnız hissetmem yani tayinimizin çıkması offfffffffff inşallah 2009 iyi olucak ...aldatılan arkadaşlar herkes kendini aldatır kendinizi harap etmeyin kimse bunu haketmez sizde haketmediniz! umarım 2009 herkes için hayırlara güzelliklere feraha vesile olur...

Benim bi liste yapmam lazım kızlarsengözlerimebaksanab

2007 nin 30 Kasım'ında bitanemle evlendim:asigim:

1. Yurt dışında yaşayan,Canımdan daha çok değer verdiğim,toz kondurmadığım,hatta onun için nerdeyse şimdiki eşimden,sevgiliyken ayrılma noktasına geldiğim,hayattaki en ideal erkek modelim olan ağbim tarafından ,eşim ve dolayısıyla ben 20 bin lira civarı tokat yedik..ve kendisinden 2 senedir tek bir telefon yada haber alamıyoruz..hala onun faizleriyle boğuşuyoruz(bu arada 4 aylık kızım var)

2. 8 sene evinde kaldığım ve bu süre zarfında,arkadaşlarının bana külkedisi diyecek kadar hizmet ettiğim,çalıştığım alın terimin karşılığını her istediğinde şak diye düşünmeden eline saydığım,günde 16 saat çalışıp aldığım beyaz eşya çeyizlerimi benden habersiz açıp,evine kurduğu halde ses çıkarmadığım,küçük kızını kendi çocuğum gibi büyüttüğüm(bana anne derdi) , yaptığı yanlışların üstünü kapatmak için ayaküstü kırk yalan uydurduğum vs.vs.....ablam,ben evlendikten sonra birkez bile kapımı çalmadı..hamileyken serumlarla 4 ay geçirdim evime bile gelmedi..çünkü çok meşguldü..kolaymı??? denizi var,gezmesi var,alışverişi var,ortamları var!!!!!! onuda sildim attım...

3..Babamdan da ayrı manevi bi kazık yedimkiii..oda tuzu biberi olduu..

ama çok şükür 2008 bana dünya güzeli bi bebek verdi ve beni çok seven,çok sevdiğim bi eş..herşeye rağmen..ÇOK ŞÜKÜR

hepimizin demekki acısı var bu 2008 de inşallah yeni yılda allahım tüm dualarınız kabul eder güllerim hepinizin yüzü gülsünn öptüüümm

Back