Benim bi liste yapmam lazım kızlarsengözlerimebaksanab
2007 nin 30 Kasım'ında bitanemle evlendim:asigim:
1. Yurt dışında yaşayan,Canımdan daha çok değer verdiğim,toz kondurmadığım,hatta onun için nerdeyse şimdiki eşimden,sevgiliyken ayrılma noktasına geldiğim,hayattaki en ideal erkek modelim olan ağbim tarafından ,eşim ve dolayısıyla ben 20 bin lira civarı tokat yedik..ve kendisinden 2 senedir tek bir telefon yada haber alamıyoruz..hala onun faizleriyle boğuşuyoruz(bu arada 4 aylık kızım var)
2. 8 sene evinde kaldığım ve bu süre zarfında,arkadaşlarının bana külkedisi diyecek kadar hizmet ettiğim,çalıştığım alın terimin karşılığını her istediğinde şak diye düşünmeden eline saydığım,günde 16 saat çalışıp aldığım beyaz eşya çeyizlerimi benden habersiz açıp,evine kurduğu halde ses çıkarmadığım,küçük kızını kendi çocuğum gibi büyüttüğüm(bana anne derdi) , yaptığı yanlışların üstünü kapatmak için ayaküstü kırk yalan uydurduğum vs.vs.....ablam,ben evlendikten sonra birkez bile kapımı çalmadı..hamileyken serumlarla 4 ay geçirdim evime bile gelmedi..çünkü çok meşguldü..kolaymı??? denizi var,gezmesi var,alışverişi var,ortamları var!!!!!! onuda sildim attım...
3..Babamdan da ayrı manevi bi kazık yedimkiii..oda tuzu biberi olduu..
ama çok şükür 2008 bana dünya güzeli bi bebek verdi ve beni çok seven,çok sevdiğim bi eş..herşeye rağmen..ÇOK ŞÜKÜR