2008 Anneleri

bugün bize hediye geldi kızlar eylül annelerinde yılbaşı çekilişi yapmıştık canan arkadaşım onura mont almış çok güzel çok sevindim gelince....
çok güzel bir hediye almışsınız canım,güle güle kullanın.Biz ise zayıflama topikte yaptık benim hediyem de süper çok güzel çam ağçlı süslenmiş bir kapı süsü,çok mutlu oldum.resmen çocuk gbi heycanladım.hem de bugün aldım günüm çok neşeli geçti hedyemi aldıktan sonra

sende güle güle kullan canım insan çok mutlu oluyor hediyenin önemi yok önemli olan düşünmek değer vermek aslında

fikriye eşim sormuş vitamini dr. ben demiştim dr. yazdıgıyla özel satılanların arasındaki farkı dr. çok bir fark yok demiş mesela o firmalar çocuk daha rahat içsin diye pekmez esanslı bitki esanlı yapıyorlar bitkisel oluncada devlet ödemiyor demiş zaten herşeyi yiyen sağlıklı çocugada vitamin verip durmak çokta uygun değil demiş balık yagını bile şişe bittikten sonra 15-20 gün vermeyin daha sonra başlayın ağır gelebilir demiş o yüzden polivit yazmış..

onurumun kanında birşey çıkmamış dr. ağız mantarı için ilaç verdi geçmezse tekrar getirin ndeiş ama çok şükür 2 gündür baya iyi

aynurcum geçmiiş olsun mantar mı olmuş onurda neden olabilir ki
bir de bu balık yağını doktor filan vermedi bize siz devamlı kullanıyor musunuz nelere faydası var alıp kullansam mı acaba
bize de supravit verdi dr geçen gün onur hasta olmuştu o zaman vermiş onu içtikçe iştahı biraz düzeldi iki üç gündür güzel yiyor herşeyi

aynurcum kan temiz çıktıgına sevindim.kansızlık yok demekki buna da şükür.canım ben de balık yağı sürekli vermiyorum zaten öyle aklıma geldikçe.Vitamin için tabi çocuk iyise verilmez.sanberke zinko düşük çıkmıştı ve tek onu vermek istemiyorum ben direk vitaminler aldımAma dediğin gibi özel ve devletten ödenen vitaminler arasında fak yokturk,.ben sanberkin beğndiğini veriyorum yani özelmi değilmi hiç bakmadım.

zaten sen anladıgım kadarıyla sanberke düzenli balık yediriyorsun arada vermen daha iyi canım

canım ben de bu vitaminden çok memnun kaldım hem de sanberk çok severek içerdi iştahı da baya açtı ve ondan sonra iştahla büyk sorun yaşamadım.ama bu şişeyi bitirdikten sonra kullanmayacaksın demişti dr yanı bu vitamin sürekli kullanılmaz mış.
Balık ya kemik ve beyin gelişimi çok önemli.içindeki omega 3 ve omega 6 vucut kendisi üretemiyor ve mecbur dışından almalıdır.Ben haftada 2 kez baklık veriyorum bide ceviz ama bunları yamdiğ günlerde balıkyağı veriyorum.

evet benim içimde rahat etti bakalı kayınvalidemler gelince eymenle buragıda götürücem kan testine

bende bulamaç yaptıgım zamanlarda her sabah nerdeyse 1 tatlı kaşıgı ceviz koyardım şimdi eskici kadar düzenli veremiyorum 1 çuval cevizi bitrdik vallaaa:))

kızlar sizde yiyin cevizi erkan topuz hergün 2 tane ceviz yiyin hayatınızın vazgeçilmezi olsun diyor

ben beslenmeme hiç özen göstermiyroum aslında günde 1 bardak süt de içmemiz lazım hamileyken ne güzel içerdim şimdi içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…