- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
çok güzel bir hediye almışsınız canım,güle güle kullanın.Biz ise zayıflama topikte yaptık benim hediyem de süper çok güzel çam ağçlı süslenmiş bir kapı süsü,çok mutlu oldum.resmen çocuk gbi heycanladım.hem de bugün aldım günüm çok neşeli geçti hedyemi aldıktan sonrabugün bize hediye geldi kızlar eylül annelerinde yılbaşı çekilişi yapmıştık canan arkadaşım onura mont almış çok güzel çok sevindim gelince....
çok güzel bir hediye almışsınız canım,güle güle kullanın.Biz ise zayıflama topikte yaptık benim hediyem de süper çok güzel çam ağçlı süslenmiş bir kapı süsü,çok mutlu oldum.resmen çocuk gbi heycanladım.hem de bugün aldım günüm çok neşeli geçti hedyemi aldıktan sonra
canım ben düzenli balık yediremiyorum o yüzden kullanıyorum
aynurcum geçmiiş olsun mantar mı olmuş onurda neden olabilir ki
bir de bu balık yağını doktor filan vermedi bize siz devamlı kullanıyor musunuz nelere faydası var alıp kullansam mı acaba
bize de supravit verdi dr geçen gün onur hasta olmuştu o zaman vermiş onu içtikçe iştahı biraz düzeldi iki üç gündür güzel yiyor herşeyi
zaten sen anladıgım kadarıyla sanberke düzenli balık yediriyorsun arada vermen daha iyi canım
evet benim içimde rahat etti bakalı kayınvalidemler gelince eymenle buragıda götürücem kan testine