2008 Anneleri

merhaba Burcu,kapanmamış olsa da merek etme çok normal vakitinde kapanmış.
Canım sanberk biberondan süt içmiyor.Bu biberon yüzünden beni emmemişti ama en sonunda onu da braktı.Sanberk 13 aylıgından beri sütü bardaktan veriyorum am uyukusu varken çok az içirebiliyorum.Çorba ise daha klay oluyor.Tv açıyorum oyuncak veriyorum komik suratlar yapıyorum o gülüyor eğlendirmeye çalışıyorum ve uykusu biraz açılıyor.Ancak iyidirebiliyorum.

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlarr bende işlerden dolayı artık hiç pc başına oturamıyorum inşlah iyisinizdir yeni topigimiz hayırlı olsunn. herkese iyi geceler..

ıyi geceler hanmlar....bu saatlerde kimse girmiyor biliyorum ama yinede yazayım dedim...gündüz girmeyede fırsatım olmadığından karşılaşamıyoruz artık....yazdıklarınız takip ediyorum görüşemesekte...size ve bebişinize bol sağlıklı günler diliyorum...sevgiler....

kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum bebişlerinizle birlikte okudugunuz kitaplar varmı gerçi benimkiler elimden almaya kalkarlar yada bebeğiniz için gelişimi için okudugunuz kitaplar varmı şimdi bir kitap gördüm OYUN ÇOCUGUN GIDASIDIR adında bir kitap sizin elinizde olan kitaplar varmı memnun kaldıgınız kitaplar ne dersiniz

tünaydın hanımlarrr ogluşum uyuyor işimde yoktu bir ugrayayım dedim. Aynurcum bende okuyamıyorum okumaya başladıgımda ozan ege hemen elimden almaya çalışıyor olmuyor.

kızlar merhabalar yazdıklarınızı takip ediyorum ama benim baktığım sıralarda siz olmuyorsunuz kızım ishal oldu onla uğraşıyorum ne zormuş diş derken aman sağlıklı olsunlarda bugün düzene girdi biraz daha iyi kızıma yemek yedirmek zaten zor bu gibi durumlarda imkansızlaşıyor neyse kilo kaybetmeden ishali geçti sizi ve kuzularınızı çok öpüyorum

aynur canım ben aslında kitap okumayı cok seviyorum
her ne kadar artık okuyamasamda zaten ev cocuk gelişimiyle ilgili kitaplarla dolu :)

eşim bana hamileyken bi kitap hediye etmişti
tavuksuyunacorba/yeni anne için

eğer bulupta okuyabilirseniz kendinizden cok şey bulacağınıza emin olun

canım cok geçmiş olsun
bizim de galiba bugünlerde 5. dişimiz geliyor
onun sıkıntısı var bizde de ateş ishal değil de hırçınlık ve huzursuzluk yapıyor

ah bu dişer ...

canım bende eline legoları veriyorum onunla oynarken bende bi taraftan yediriyorum
bugünlerde makarnayı cok hevesle yiyor çatal kullanmayı da bayagı ilerletti
kendi yiyebileceği şeyler yapmaya calışıyorum hem keyifle yiyor hem de oyalanıyor
burgu makarna çatala kolay geliyor tavsiye ederim
kıymalı, peynirli, yoğurtlu nasıl isterseniz yanında da ben meyve suyu veriyorum pekmezle karıştırarak

aynur fikriye akşamları uğrayan bi siz vardınız
artık sizde uğramıyorsunuz

şükür kavuşturana :))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Burcu canım benim bende sizi çok özledim ama okul ve ev işleri bir türlü peşimi bırakmıyor birde üstüne pc bozuldu format atılacak. annem yanımda işlerimi biraz olsun hafifledide girebildim canım inşlah biraz daha vakit bulup gelebilecegim. zemuszemus

burcucum benimde en vazgeçilmez fobim kitap okumaktı kitabın birini bitirir diğerine başlardım ama ben yataga geçince uyumadan önce kitap okuayı seviyorum artık okuyamıyorum uyku vaktinde yorgun oluyorum tavuk suyuna çorba adında 2 kitap okudum net hatırlamıyorum şimdi

Sanberk doğuduktan sonra okuduğum kitaplar hep bebek bakım ve beslenmesi ilgili.Buara bebek ve çocuk psiholocisi ilgili kitap arıyoru,önerebileceğiniz bir kitap varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…