- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
canım cok geçmiş olsunkızlar merhabalar yazdıklarınızı takip ediyorum ama benim baktığım sıralarda siz olmuyorsunuz kızım ishal oldu onla uğraşıyorum ne zormuş diş derken aman sağlıklı olsunlarda bugün düzene girdi biraz daha iyi kızıma yemek yedirmek zaten zor bu gibi durumlarda imkansızlaşıyor neyse kilo kaybetmeden ishali geçti sizi ve kuzularınızı çok öpüyorum
şükür kavuşturana :))tünaydın hanımlarrr ogluşum uyuyor işimde yoktu bir ugrayayım dedim. Aynurcum bende okuyamıyorum okumaya başladıgımda ozan ege hemen elimden almaya çalışıyor olmuyor.
canım bende eline legoları veriyorum onunla oynarken bende bi taraftan yediriyorummerhaba Burcu,kapanmamış olsa da merek etme çok normal vakitinde kapanmış.
Canım sanberk biberondan süt içmiyor.Bu biberon yüzünden beni emmemişti ama en sonunda onu da braktı.Sanberk 13 aylıgından beri sütü bardaktan veriyorum am uyukusu varken çok az içirebiliyorum.Çorba ise daha klay oluyor.Tv açıyorum oyuncak veriyorum komik suratlar yapıyorum o gülüyor eğlendirmeye çalışıyorum ve uykusu biraz açılıyor.Ancak iyidirebiliyorum.
şükür kavuşturana :))
Şansıma yine kimsecikler yok........