2008 Anneleri

slm fikriyeciğim şu anda ben "her çocuk kuralları öğrenebilir" adında bir kitap okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum çok güzel bir kitap tavsiye ederim sen hangileri okudun?

slm fikriyeciğim şu anda ben "her çocuk kuralları öğrenebilir" adında bir kitap okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum çok güzel bir kitap tavsiye ederim sen hangileri okudun?

ben de bi bakıyım bu kitabı,o kadar çok kitapla karşılaştım ki hangisini alcağıma şaşırdım.
Benimki daha çok bebek bakım ve beşlemesi ilgili 0-3 ya bebeğim diye bir kitap yazarı hatırlamıyorum şimdi yarın bakıp yazarım.aslında bu yazarın birkaç kitabını okudum.Pek tavsiye edecem bir kitap değil açıkçası bana hediye gelmişti ve okudum ama beğenmedim.

biz dün baya gezdik.benim özbekistanlı ve bir japonlu arkadaşlarım var onların oğlular 2.5 yaşında beraber ıkeaya gittik çok güzel vakit geçirdik.

hoşbulduk kızlar iyiyim siz nasılsınız kitap muhabbeti var sanırım itiraf ediyorum uzun zamandır doğru düzgün hiç kitap okumadım ben :kedi: herşeyi internetten bakmaktan kitaba sıra gelmiyor

bugün bize hediye geldi kızlar eylül annelerinde yılbaşı çekilişi yapmıştık canan arkadaşım onura mont almış çok güzel çok sevindim gelince....

fikriyecim aslında ben şu çocuk nörologu sabiha paktuna keskin in kitaplarını merak ediyorum

biz dün baya gezdik.benim özbekistanlı ve bir japonlu arkadaşlarım var onların oğlular 2.5 yaşında beraber ıkeaya gittik çok güzel vakit geçirdik.

negüzel canım çocuklar birbirlerini çok seviyorlar değilmi onurda nerde çocuk görse çok seviniyor hemen oyun oynamak filan istiyor keşke yakın olsaydık oynatsaydık beraber

canım eymen 2 gecedir zor uyuyor dişleri sanırım...
burak desen çekmeceleri boşaltıyor çamaşır çekmecemi açıp elinde sallayarak geliyor...oh ne güzel valla biz 2 haftadır evdeyiz arabada beğenip alamadık daha

fatma ne güzel bir etkinlik yapmışsıınız neden eylül anneleri nasıl yaptınız?

bizimkiler o yönden şanslı birbirleriyle oyunuyorlar ama kuzularımın dezavantajı 3 kardeş oldukları için çok nadir dışarı çıkabiliyoruz oda sadece markete oyun alanlarına götüremiyoruz 3 çocugu 2 kişi zaptedemiyoruz zaten burdada çocuklar için dosdoğru yerler yok

canım eymen 2 gecedir zor uyuyor dişleri sanırım...
burak desen çekmeceleri boşaltıyor çamaşır çekmecemi açıp elinde sallayarak geliyor...oh ne güzel valla biz 2 haftadır evdeyiz arabada beğenip alamadık daha

fatma ne güzel bir etkinlik yapmışsıınız neden eylül anneleri nasıl yaptınız?

canım ben hamileliğimden beri oraya yazıyordum sat ımı bilmediğim için doktorumda tahmini doğum tarihini eylüle vermişti ama benim tosba ağustosta geldi ağustos annesi oldum yani hem burda hem de orda yazıyorum buraya doğumdan sonra yazmaya başlamıştım o yüzden ordaki arkadaşlarla böyle bir organizasyon yaptık çekilişte çıkan arkadaşımızın bebepşne hediye aldık bende aldım hediyemi birkaç güne kadar kargoya vericem :eek:

canım benimkilerinde asıl doğumu eylül olucaktı ama malum çogul gebelikte erken doğum oluyor bende takılmıştım oraya hatırladıgım orda ayşeserkan isimli biri vardı daha birçok kişi vardı ama unuttum

evet ayşe pek yazmıyor artık çok aramızdan ayrılanlar oldu o topikte de

X