2008 Anneleri

kızlar çok özledim sizi ya. okadar yoğunum ki. şöyle sabah 7 de kalkıyorum hemen enesin yemeğini koyuyorum ocağa ardından kahvaltı hazırlıyorum tabiki yine enese 7.30 da o kalkıyor yediriyorum 8 bazen 8.30 gibi çıkıyorum.akşam 5-6 gibi dönüyorum yine yemek telaşı enese ayrı bize ayrı. 9 a kadar enesle oynuyorum.bol bol sohbet ediyoruz oğluşumla yarısını anlamasamda:)) 9 da babası alıyor ben ders çalışmaya başlıyorum.enes 10-11 gibi uyuyor bende 12 ya da 1 de yatağa giriyorum resmen sızıyorum yorgunluktan.bu 10 temmuza kadar böyle gidecek bakalım. allah utandırmasın arkadaslar çok emek veriyorum kpsss için.

canım hiçmerak etme eminim emğinin karşılığnı alırsın.

Canlarım sanberk acıktı ben gidiyorum.uyutup tekrar gelirim ben.kocaman optum.

fiikriye sanberk nasıl dayanıyor 1,5 a kadar uyanık kalmaya bizimkiler 8 de kalktı12 de çok uykuları geldi yattı.. seninki 5 saat kadar kalıyor sanırım ayakta

aynurcum pediatri portalına yazıyorum çokta memnunum sen de mi oraya yazmıştın canım??fikriyecim sizleri de görmek çok güzel canımm işlerden fırsat bulupta giremiyorum kii:S sene inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım yoğun tempo çok yıpratıcı oluyorr çok ii anlıyorum seni

iyi oldu canım benimde onurumun dilinde mavilik var eşim dr. götürdü kan tahili yapıldı yarın belli olucak dr. vitamin eksikliginden olabilir demiş ama bana sebebi öyleymiş gibi gelmedi..bende netten sorayım dedim ama düzgün biryer bulamadım iyi oldu ögrendiğim

belki güncelleme felan vardır sitede üye olsan hatta daha güzel aşı takip bölümü kilo takip bölümü felan var ..

başlamaz mı canım koşuyor :)))) hiç durmuyor yerinde valla nasıl yorulmuyor anlamıyorumm seninkiler nasıl???bu arada geç yazıyorum çalıştığım için canım kusura bakma

fiikriye sanberk nasıl dayanıyor 1,5 a kadar uyanık kalmaya bizimkiler 8 de kalktı12 de çok uykuları geldi yattı.. seninki 5 saat kadar kalıyor sanırım ayakta

canım 12 den sonra uykusu gelmeye başlıyor ama kahvaltı geç ettiği için aç yatıyor ve saat 3 ten sonra uyanıyor ve ancak o zamn çorbasını yer bu da tüm düzenimizi bozuyor.Onun için biraz bekletiyorum öğlen yemeği yesin o zamn uyutuyorum.İlk baştan zorlandık bu düzenle ama yavaş yavaş alışmaya başladı

Canım bu sitede ben de üye olmuştum.soru da sormuştum.cevaplamış olark gözüküyor ama ben cevabı göremiyorum,yanlış yere mi bakıyorum acaba?

fikriye merhaba canım
ege de kahvaltıyı geç yaptıgından öğle yemeği yemeden uykusu geliyor
bende uykusunun arasında uyandırmadan mama veriyorum yaklaşık 175-200 cc içiyor
uyanınca da 1 saat kadar sonra corbasını içiyor canım sende dene istersen belki uykusunda süt içebilir

kızlar ben cumartesi egeyi aşıya götürcem randevumuzu aldık
bizim bıngıldagımız sanırım kapandı bende bi sorucam bakalım

X