2008 Anneleri

Bu arada yeni topiğimizde hayırlı olsun arkadaşlar.....özledim sizleri ya nerdesiniz??

merhaba arkadaslar.

öğle arası yemeğe gitmeyeyim dedim. nasıl gidiyor.umarım herşey yolundadır.

oğluşum uyuyormuş teyzeleri. kalkınca brüksel lahanası ve ıspanaktan yaptığım bol tahıllı yemeğini yiyecek. sizde yemek telaşındasınızdır.

selam kızlar ..aynurcum selam nasılsın üçüzler nasıl canımmm??biz dün doktora gittik rutin konroldü..Almina baya gelişmiş:S 13,400gr kilosu 83cm boyu ..Bıngıldağı hala tam kapanmamış dedi doktor canım sıkıldı biraz sonra netten birkaç doktora yazdığımda onlarda 18 aya kadar zaman var sorun yok dediler..Kalsiyum verdi kullanmamız için..Sütü sevmiyor benim uyuz kızımm yaa...sizin miniklerin bıngıldaklar kapandı mı???Bu arada koocccaman öpüyorum kuzularııımıı

kızlar çok özledim sizi ya. okadar yoğunum ki. şöyle sabah 7 de kalkıyorum hemen enesin yemeğini koyuyorum ocağa ardından kahvaltı hazırlıyorum tabiki yine enese 7.30 da o kalkıyor yediriyorum 8 bazen 8.30 gibi çıkıyorum.akşam 5-6 gibi dönüyorum yine yemek telaşı enese ayrı bize ayrı. 9 a kadar enesle oynuyorum.bol bol sohbet ediyoruz oğluşumla yarısını anlamasamda:)) 9 da babası alıyor ben ders çalışmaya başlıyorum.enes 10-11 gibi uyuyor bende 12 ya da 1 de yatağa giriyorum resmen sızıyorum yorgunluktan.bu 10 temmuza kadar böyle gidecek bakalım. allah utandırmasın arkadaslar çok emek veriyorum kpsss için.

oh ne güzel benim tavuklu pilavım var ama yerlermi bilmiyorum

ayyy desene seni göremiycez.. allah emeklerinin karşılıgını verir inşalllah

merhaba canım seni tekrar görmeme sevimdim.Canım dr dediği gibi 18 aya kadar daha zamn var.Sanberkin de tam kaoanmadı ama dr bişey demedi.Pazartesi kontrole gidecez biz de tekrar sorarım ben de.

senide görmek çok güzel aynurcum.merhaba fikriye. kızlar arkadaşlar yavaş yavaş gelmeye başladı ben kaçıym.hepinizi öpüyorum.

baharcım benimde buragın bıngıldagı yumuşak ama dr. içten kapanmış sorun yok dedi.. birde nereye mail attın banada adresi versene dün akşam düzgün biryer bulamamdım ben

tamam senecim gündüzleri bari olsa ben iyiyim de çık bizi merakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…