Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fundacım,Yeşimcim,Aynurcumm hepinize çok geçmiş olsun kuzular hasta olmuşş acil şifalar diliyorum.
Yeliz maşallah çok şeker çıkmış ogluşş sen benim yanıma gönder ben ona org çalmasınıda ögretim kemanla piyano çalmasınıda ögretirim müzisyen olacak ogluşuma.
fikriyecim ben 4,5 aylıkken başladım ferro sanola 2damla ile daha sonra kilosuna göre arttırmıştık biz kansızlık çekmeden dr vermişti 12 aylıkkende kesti sonra munidax fer kullandık 3 ay kadarşimdi sadece sevenseans verdi kızımın dişleri sararmadı hiç inşallah sanberkinde sararmaz aynurcum geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sizde bizim gibi iyileşirsiniz kızlar herkeze iyi uykular
kızzzz fikriye nerdesin gelicektin yaaaa:))
hasta oğluşlar varmış sanırım çoookkkk geçmiş olsun
valla fikriyeciğim aynı hastalıkları şu 2 gündür çook yoruldum bunaldım...
eşim perşembe nöbetçiydi bu gün işe devam ediyor yarın haftasonu eğer böyle giderse pazartesi dr. gidecekler daha doğrusu pazartesi sevk salı dr. bizim dr. gitmemiz biraz zor oluyo önce sevk ertesi günü muayne düşünüyorum birde üçünümü götürsem yoksa eşim birinimi götürse üçünü götürmekte zor olur birileri lazım yanımıza.. ayyyyyy valla sıkıldım bu gün sinirimden ağladım vallaa..burak kızınca yada oyun oynarlarken kardeşlerini ısırıyor dün kızdım ağzına vurdum birkaç kez "ısırmak yokk" dedim bu seferde çok ağladı hatta kustu diğeri desen ısırıldıgı için ağlıyor birinin yedigini diğeri yemiyor üçü aynı anda kucagıma gelmek istiyor derken kafayı yemek üzereyim....bunalımdayım kızlar dişlerimi sıkıyorum sinirleniyorum hergün ne yapıyım ne pişireyim düşünmekten bıktım sıkıldım yemezler ayrı dert hastalar ayrı dert ööööffffffff.(
Fikriyecim ne demek gönder tabiki ben onlara bir güzel ögretirim.
Kızlar birde bilgi vereyim dedim bugün bimde müzikli hacı yatmaz var isteyenler güzel bir oyuncak yoksa alabilirsiniz. birde tren vardı ama onun için daha küçücügüz diye almadım.