2008 Anneleri

geçmiş olsun canım bizde de durumlar aynı iştahımız sıfır

bugün kuzenimin eşi doğum yaptı ikizlerini su an küvözdeymiş bilmiyorumkismile

artık pek girmiyorsun siteye canım yoruluyorsun sanırım

canım benim.
valla genede şükredin 3 çocukla uğraşmak çook zor bazen kafayı yiycek gibi oluyorum mesela gece eymenin eziyeti oluyor uykumu alamıyorum diğerleri iyi uyuyor onlarda sabahın köründe uyanıyor üçü aynı şeyi yemiyor ayrı ayrı hazırla geriliyorum hele birde yaptıgımı yemezlerse kopuyorum valla....
ahhhh diyorum tek çocuga zor diyenler gelsinlerde benim halimi görsünler diyorum:))

merhaba Aynur,Burcu,Olric naslsnız.
yanurcum teşekkür ederim,sana da Burcum desteğiniz çok önemli.ınşallah konuşma problemleri yaşamaytız.

allah yardımcıları olsun allah şifalarını versin..
canım eşim nöb. bugün inşallah oğlanlar izin verirse akşam burdayım

canım ya zor olmaz mı tahmin edebiliyorum bizim çektiğimizin 3 katını çekiyorsun sen
geçenlerde burda bi arkadaşın ikizleri oldu gittik yazık ikiside sürekli ağlıyo ne yapacaklarını şaşırıyorlar şimdi yatılı bi kadın tuttu yanına ama yinede zor tabi

fikriye bende sürekli konuşuyorum canım hikaye gösteriyorum anlatıyorum konuşmaya çalışıyorum ama ........ yok yokk

geçmiş olsun canım bizde de durumlar aynı iştahımız sıfır

bugün kuzenimin eşi doğum yaptı ikizlerini su an küvözdeymiş bilmiyorumkismile

annalı babalı büyüsünler canım.allah yardımcı olsun....ne mutlu onlara.

aynur aynı şeyi ben soracaktım
ben tarhana corbası (tavuk suyuyla) ve patates püresi yapmayı düşünüyorum yanında da yoğurt ama iştah sıfır

tesekkürler kızlar yeni bebek yeni heyacanlar
bana egenin doğduğu günü hatırlatıyor ne özel ve güzel bi gündüü
ahh ahhh boshayallersmile

fikriye bende sürekli konuşuyorum canım hikaye gösteriyorum anlatıyorum konuşmaya çalışıyorum ama ........ yok yokk
sorma cnaım bide bazen benimle alay ediyormuş gibime geliyor.Mesela arabaya bamba demeye başladı ben ısrarla araba diyorum O gözüme bakarak bamba deyip kahkayla gülüyor ya...ben ne yapayım şimdi...
Bide daha önceden çok güzel kaplumba diyordu şimdi ona da bamba demeye başladı ha balonda top da bamba oldu...çok kızıyorum ya.

tesekkürler kızlar yeni bebek yeni heyacanlar
bana egenin doğduğu günü hatırlatıyor ne özel ve güzel bi gündüü
ahh ahhh boshayallersmile
evet ya ne güzel bir gündü..sen doğum yaparken sanberk 1 günlükü biz evdeydik o zamn

canım bamba dediği zaman tepki gösteriyosan hoşuna gidiyor olabilir
genelleme yapmaya başlamış sanberk egede 'didi' diyor herşeye artık ne demekse

benimde dünden tarhana var ama birine yeter akşamada köfte yapayım diyorum ama herzamanki gibi aymen yemez ona başka şeyler yapıcam şimdi öğleye ne yapsam bilmiyorum
aman valla çocuk yokken hiç işim olmuyormuş eşim yokken ohhhh hiç yemem yapma derdi yoktu şimdi çocuklara ne yapıcam sıkıntısı var

canım sen normal mi doğum yaptın
1 günlükken evdeydiniz ben sezeryanla 1 gece 2 gündüz kaldım sonra çıkmak istedim iyiydim

eymen yemek seçiyor seninde galiba
bizde de ege hiç köfte yemiyor acaba azı dişleri olmadığı için mi sevmiyor

X