2008 Anneleri

canım sen normal mi doğum yaptın
1 günlükken evdeydiniz ben sezeryanla 1 gece 2 gündüz kaldım sonra çıkmak istedim iyiydim
evet canım normal doğum yaptım.çok kolay bir doğum yaptım ben ve şimdi ikinci kez doğum yapmaktan hiç korkmuyorum.İnşallah 2 de öyle olur.

ooo yoksa 2. planları başladımı ?
kızlar ben 2. yi ege büyüdükçe doğurmaktan vazgeçiyorum sanki

canım eymen çogu şeyi yemiyor dişlerdenmi bilmiyorum çıkarıyor

bende sorucaktım kızlar nasıl doğum yaptınız benimki tabiki sezeryan:)

ooo yoksa 2. planları başladımı ?
kızlar ben 2. yi ege büyüdükçe doğurmaktan vazgeçiyorum sanki

hahah şimdi değil tabi.ama senin dediüğn gibi ben de düşünmeye başladım.Ben de biraz korkmaya başladım.Ama Allahın işine karaşamayız.

Canım Ege de mi küsüyor,Sanberk de öyle bişey vermeyince hemn ağlayacak gibi yapıyor ben vermeye çalışsam da kesinlikle kabul etmiyor.Bide fırın için hep bağrıyorum dayanamıyorum çünkü bişey demeden saklanıyor ve sesiz duruyor,bi bakayım dedim gözleri yaş dolu ve hım hım diyor,hucağımda aldım büyük çocuk gibi ağlamaya başlıyor..ne yapacağımı şışırdım açıkçası,çocuk büyütmek beni çok korkuttu..

ocağa patates koydum sütle pişiriyorum püre yapıcam ne zamndır yapmamıştım

kızlar sizinkiler gece uyanıyorlarmı benimkiler kalkıyor

ben aslında normal doğum istedim her gün heyecanla sancı bekledim
ama olmadı sezeryana girerken bile nst ye bağlandım ama sancım sıfırdı
e durum böyle olunca paşa paşa sezeryana girdim epidural oldum eşim hep yanımdaydı
oğlumu göbek kordonuyla doktorumun elinde gördüm o an sanki oğlumla bende yeniden doğdum

canım eymen çogu şeyi yemiyor dişlerdenmi bilmiyorum çıkarıyor

bende sorucaktım kızlar nasıl doğum yaptınız benimki tabiki sezeryan:)

zaten normal doğum yaptığını hiç düşünemiyorum:))))))))) hehe çok ilginç olurdu ama

aynur ege bazen uyanıyor bazen uyanmıyor asşlında 5 aylıktan beri uyanmıyordu ama yaşına geldiğinde tekrar uyanmaya başladı hala en az bir kez uyanır uyanmaığı günde zaten sabah 7 de kalkar

banada epidural yapalım dediler ben korktum ama doğumlarını görmeyi çoook isterdim

hoşbulduk aynurcum burcucum sanada geçmiş olsun belisi yeni uyuttum yazdıklarınızı okudum kızlar ben belise hiç bir şey yediremiyorum bu sıralar 200gr zayıfladı iştah problemi bizdede var ne yapacağımı şaşırdım yaptıklarımı yemeyince aynurcum sen gibi kahroluyorum

banada epidural yapalım dediler ben korktum ama doğumlarını görmeyi çoook isterdim
bende önce korkuyordum ama yaşayınca korkulacak bi şey olmadığını gördüm
sadece uyanık olmak ameliyathanede tuhaf oluyor acı hissi olmasa bile doktorun ne yaptıgını mesela kesildiğini hissediyorsun ama sırf oğlumun doğumunu görmek istedim tabi eşimin yanımda olması da büyük destekti

ben aslında normal doğum istedim her gün heyecanla sancı bekledim
ama olmadı sezeryana girerken bile nst ye bağlandım ama sancım sıfırdı
e durum böyle olunca paşa paşa sezeryana girdim epidural oldum eşim hep yanımdaydı
oğlumu göbek kordonuyla doktorumun elinde gördüm o an sanki oğlumla bende yeniden doğdum

ay nekadar güzel,ben de eşimin yanımda olmasını istiyordum ama O istemedi.son yarım saat yalnız geçirdim,tam doğum yaparken kaçtı bizimki.Dayanamıyordu...korkak kocam.
ah o günü hiç bir günle dağiştiremem.

sanberk su için kalkıyor 1-2 kez
Yeşim merhaba canım.sen nasıl bir doüum yaptın.

aynurcum uzun zamandır sende yoktun fikriyburcu nasılsınız kızlar bu arada doğumdan bahsediyorsunuz ben de sezaryanla doğum yaptım benim rahatsızlığımdan dolayı mecburen en baştan belliydi ama normalde yapamazdım gibi geliyor

ben su vermeyi denedim ama kabul etmeyip ağlıyorlar mama veriyorum hepp

X