2008 Anneleri

hoşbulduk aynurcum burcucum sanada geçmiş olsun belisi yeni uyuttum yazdıklarınızı okudum kızlar ben belise hiç bir şey yediremiyorum bu sıralar 200gr zayıfladı iştah problemi bizdede var ne yapacağımı şaşırdım yaptıklarımı yemeyince aynurcum sen gibi kahroluyorum

canım bu son 10 dün sanberk de yemeyi azıldı ve tek çağrem evde gezdirerk iyidirmeye başladım.Top veriyorum topla oynarken ben de ağzını dolduruyorum.Bide kahvaltıyı kaşıkla yemiyor hep elle veririm.

kızlar benim kızım 11 kiloydu şimdi biraz zayıfladı boyu 82 olmuş sizin paşaların durumu nasıl bana biraz belis zayıf geliyor dr normal diyor ama zayıf grünüyor

kızlar patetesi yaktım valla kapagı tamamen kapanmış altını çok açık unutmuşum kokuya koştum tencereyle birlikte yanmış

bende önce korkuyordum ama yaşayınca korkulacak bi şey olmadığını gördüm
sadece uyanık olmak ameliyathanede tuhaf oluyor acı hissi olmasa bile doktorun ne yaptıgını mesela kesildiğini hissediyorsun ama sırf oğlumun doğumunu görmek istedim tabi eşimin yanımda olması da büyük destekti

Benim yengem 3 kez sezaranla doğum yaptı o da öyle diyordu acı yok ama dr yaptıkları hissediliyor....
Amna şu var doğum nasıl olursa olsun heycan aynıdır.

beliste verdiklerimi çıkarııp eliyle oynuyor sonra bana veriyor delireceğim belli etmiyorum ama bu huyu bakalım ne zaman bitecek

yeniden koydum geçenlerde irmikli bir tarifim vardı onu yaptım hiçç yemediler sende farklı tarif varmı canım

kızlar ben cıkıyorum akşam uğramaya çalışacağım

beliste verdiklerimi çıkarııp eliyle oynuyor sonra bana veriyor delireceğim belli etmiyorum ama bu huyu bakalım ne zaman bitecek

canım sabır sabır,kesinlikle tepki verme.bunlar çok akılı hemen kullanırlar bunu.Sanberk de doymaya başlayınca alıp elle sıkıyor bide dikkatlıce ne olcağına bakıyor.ben de hiç tepki vermiyorum..olsun araştırma yapıyorlar bunlar

tamam canım byy akşama bende gelmeyi düşünüyorum

bay bay arkadaşlar,akşam görüşürüz.ınşallah hepimiz toplanırız.

aynur nasılsın canım patatesi yakmışsın sanırımbilmiyorumkismile

X