2008 Anneleri

fikriyecimm hoşgeldin canımm harika fotolar bende bayıldımm
ilknurcum galiba bulgaristan yanılıyosam düzelt beni fikriyecimm ama harika çıkmış lapa lapa karr ne kadar güzel gözüküyooo sanberk paşamdaa ne kadar datluu maşallahhh

hoşbuldum canım,teşekür ederim.biz de kara çok sevindik herkez evine kaçarken biz koşa koşa dışırıya çıktık....hasta olacağımızı iş düşünmedik doya doya karda oynadık.Benim ve eşimin burnularımız akıyor Sanberk ise iyileşti bişey kalmadı.Ona kar yaradı galiba.Ben de hep eşke burda da yaşa hayal ediyorum ama pek umudum yok.:KK43:(((((((((( Sen nasılsın canım ,neler yapıyorsun...umarım çoçuklarından haştalanmış olan yoktur..:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
nerelerdesiniz kızlar benim kızımda galiba hastalanıyor burnu akmaya ateşi yükselmeye başladı yarın dr randevu aldık tek tük öksürükte başladı umarım hafif atlatır iştah sıfır ne yapacağımı şaşırdım hadi iyi geceler

Canım hoşbuldum.
Geçmiş olsun deyim.Dr dan gelince bize yaz,umarım çabucak atlatırsınız.

selamm
güselanneler tatlı bebekler

evet resimlerharika bayıldımmm
bls08 geçmiş olsun canım bide öle kızımdabnde hasta olduk gripppp çok kötü buuuu yaaa

merhbalar arkdaşlar,bugün hava güzeldi Sanberkle 2 saat dışırda geçirdik,güzel bir vakit geçirdik.Parkta oynarken yanımıza bir bebek geldi...boyuna bakarak 12 aylık sandım çok şeker bir erek çoçuğu....:)))))))
babası geldi ald ve küçücü çocuk baba bak kuş dedi... şaşırdım 1 yaşındaki çocuk bu kodar güzel mi kunuşur dedim.Adama kaç aylık sordum.....çocuk 17.5 aylıkmış..... boyu sanberten kısa,omuzuna kadar geliyordu....ama kunuşması maşallah deyim....ınanın resmen kompleks yaptım benim oğlum niye konuşmuyor ya....aslında 2 kelimeli cumle kurmaya başladı artık ama konuştuğu sözcuk sayısı az.....:KK43:(((((((((((((((((((((((((((((( çok moralim bozuk..acaba geridemi kalıyoruz...

fikriyecim saol canım iyiyiz maşallah paşama eğlenmiş boll boll
canımcım benim çocuklarım geç konuşur geç yürürler galiba genetik hiç takılma şu anda 2 si susmak bilmiyo inan bana :)) ali de geç konuşcak hala cümle kurmuyo sadece baba gel diyo:)) büyük oğlumda çok endişelenmiştim ama kızımda rahattım 3 yaşında net cümleler kurmaya başladı şimdii fenaaa :)))
hayatım son sorunu anlamadım canım çocuğun yok yazmışssın ya onu tatlım
sefacım canım benim geçmiş olsun yine grip salgını varmış kızlar dikakt edin öpüyorum

merhbalar arkdaşlar,bugün hava güzeldi Sanberkle 2 saat dışırda geçirdik,güzel bir vakit geçirdik.Parkta oynarken yanımıza bir bebek geldi...boyuna bakarak 12 aylık sandım çok şeker bir erek çoçuğu....:)))))))
babası geldi ald ve küçücü çocuk baba bak kuş dedi... şaşırdım 1 yaşındaki çocuk bu kodar güzel mi kunuşur dedim.Adama kaç aylık sordum.....çocuk 17.5 aylıkmış..... boyu sanberten kısa,omuzuna kadar geliyordu....ama kunuşması maşallah deyim....ınanın resmen kompleks yaptım benim oğlum niye konuşmuyor ya....aslında 2 kelimeli cumle kurmaya başladı artık ama konuştuğu sözcuk sayısı az.....:KK43:(((((((((((((((((((((((((((((( çok moralim bozuk..acaba geridemi kalıyoruz...
ah fikriye ben ne yapayım o zaman
daha ege de tık yok bırak cümle kurmayı sadece baba ve dede diyor
daha yeni ge (gel) diyor
sanırım cok geç konuşacak eyvahedigeldismile

iyi geceler hanımlar kimse uğramamış buralara

günaydın herkeseee

kimsecikler yokmuuu

çoğunuzu tanıyorumm

ama yeniden bi hatırlaşak
Seffammm hoşgelmişinnn canım benimm sizleri burdada görmek ne güzel buraya yeni gelen her arkadaşım eskiden çok kalabalıktı burası arkadaşlar nerede diye çok soranlar olmuştu canlarım.
herkese selam nasılsınız bakalım
İlknurum canımcımm sende hoşgelmişinnn.
tünaydınlarr
fikriye hayatım çabuk gel site dört gözle seni bekliyo
sefacım hoşgeldin canım benimm aradım duymadın
ilknurcumm sendemi geldin hoşgeldin bi tanem
uaydın kilosuna ve boyuna ve de kızına maşallah canım
hoşgelmişinn Ayşegülümmm.
inanın kızlar bu bi kaç aydır devam ediyor dikkatini başka taraflara çektim güzel güzel konuştum bazen görmemezliğe geldim canım acısa bile hiç tepki vermedim onunla inatlaşmak ne demek duru yapı gereğide çok inatçı bi bebek ama akşam gerçekten hiç huyum olmayan şeyleri yaptım ve çok pişman oldum bundan sonra asla yapmıyacağım ama o kadar üzgünümki oturup saatlerce ağlayabilirim
canım hiç üzme kendini hatta ben bunu okuyup yazıncaya kadar siz kuzunla birlikte çok güzel vakitler geçirmişsinizz bütün olanları unutmuşsundur bile inşlah.
selam hanımlar hoşbuldum teşekkürler. daha önce burda yazısmıtım ama şimdi o annişler burdamı bilmiyorum. benimde 2 ağustos doğumlu Nefise Naz adında bi kızım var. evde değilim çalışıyorum :)
kızz ilknurum kızımızın adı Nefise Naz mıydı ben sadece Naz'ı biliyordum amma pek güzelmişş kızımızada ismi ne güzel yakışmış maşallah.
oğlum grip oldu hanımlar.her tatil dönüşü bu oluyor malesef.çok ağır seyir etmesede iştahımız sıfırlandı çok canım sıkkın.

fikriyecim dönüş yolundadır ya da gelmiştir umarım kazasız belasız.
aynurcum bugün gidiyor misafirlerin yolları açık olsun.

yağmurcum sende uzun zamandır yoksun herşey yolundadır inşallah.

burcucum aynur ve fikriye müsait olmayınca gündüzleri gelmez oldun sanırım.hoş akşamlarıda pek gelmiyorsun.topik iyice tenhalaşmış.
Fundacımm ohh ne güzel sizde tatil yapmışsınızz bir güzel dinlenmişsinizdir. ama hasta olmuşsunuz sanırım çok çok geçmiş olsun senin ders çalışmaları nasıl gidiyor inşlah herşey yolundadır.kendinize iyi bakın özletme kendini güzelim.

nerelerdesiniz kızlar benim kızımda galiba hastalanıyor burnu akmaya ateşi yükselmeye başladı yarın dr randevu aldık tek tük öksürükte başladı umarım hafif atlatır iştah sıfır ne yapacağımı şaşırdım hadi iyi geceler
Yeşim canım sizede geçmiş olsun. inşlah drdan iyi sonuçlarla gelmişsinizdir pek önemli birşey yoktur inşlah.
ah fikriye ben ne yapayım o zaman
daha ege de tık yok bırak cümle kurmayı sadece baba ve dede diyor
daha yeni ge (gel) diyor
sanırım cok geç konuşacak eyvahedigeldismile
Burcu canımcımm ben geldim ama ben gelene kadar kimse kalmamıştır. benim ogluşumda birşeyler konuşuyor ama çogu anlaşılmıyor. ama rakamları gördügünde nerden ögrendigini bilmiyorum 3-4 diyor sürekli asansöre biniyoruz sayı yerine bakarak 3-4 der. ben bir iki diyorum arkadan 3-4 der sanki sırasını biliyormuş gibi. birde reklamlardan kalmış herhalde aklında aslında şu sıralar çokta çıkmıyor ama do-di diyor boshayallersmile
Fikriyecimm hoşgeldin canımm. memleketiniz çok güzel canım. ne güzel tatil yapmışsınız Sanberkte mutlu olmuş sende karda çok güzel resimlerinizse süperr kaydirigubbakcemile5
benden bu kadar cancanlarr gelirseniz bende gelirim gerçi not girecegim e okula tabi ona dalıp buraya gelmeyi unutmazsamm gelirim şekerler.

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler tahlil sonuçlarımız temiz çıktı idrar kültürü yarın çıkıcak ama idrarda 1-2 lökosit çıktı ama dr normal dedi ateşi dişe bağladı 2-3 gün gözlem sonra gerekirse ilaç başlarız dedi bu akşam yine geç kaldım kimse yok inşallah yarın akşam görüşürüz hepinizle iyi uykular

fikriyecim saol canım iyiyiz maşallah paşama eğlenmiş boll boll
canımcım benim çocuklarım geç konuşur geç yürürler galiba genetik hiç takılma şu anda 2 si susmak bilmiyo inan bana :)) ali de geç konuşcak hala cümle kurmuyo sadece baba gel diyo:)) büyük oğlumda çok endişelenmiştim ama kızımda rahattım 3 yaşında net cümleler kurmaya başladı şimdii fenaaa :)))
hayatım son sorunu anlamadım canım çocuğun yok yazmışssın ya onu tatlım
sefacım canım benim geçmiş olsun yine grip salgını varmış kızlar dikakt edin öpüyorum

Canım yanlış yazmışım zaten istediği şu.. umarım çoçuklarından haştalanmış olan yoktur..:))))))))))))))))))))))))))))))))) acaba doğrumu yazdım bilmiyorum... yani 3 çoçuğun iyidir haştalanmamışlar...diye umudiyorum:)
ah sene olsaydı alardı beni,beni çok iyi anlıyor O ,ben bile şaşırıyorum bazen:))))boshayallersmile

fikriyecim senin resimlerine bakmaya girdim tatlimm cok tatlisin masallahh
ama su var
oglun ne sana ne babasina benziyoo :)))

fikriyecim senin resimlerine bakmaya girdim tatlimm cok tatlisin masallahh
ama su var
oglun ne sana ne babasina benziyoo :)))

zemuszemus teşekkürler canım.bayanssulusmile ya Askito bana benzesin kııııııı:))))))))

bls canım geçmiş olsun
rahatsızlığı dişinden demekki bizimkinde de var bu aralar huysuzluk iştahımız kalmadı akşam saat 12 de zorla uyutabildim sürekli ağladı anlamadım ne oldu kuzuma gece de defalarca uyandı :KK43:((

ayşegül fikriyeciğim inşallah çocuklarının üçüde sağlıklıdır hasta olan yoktur inşallah demek istemiş:))

konuşmaya gelince benim burak anne ,baba,gaaa (yani kaayuu ) demek istiyor ve anlamsız bir sürü şey ama iki kelime söyleyemiyor henüz
onurda dede,anne,baba bunları söylüyor
eymende gel diyor anneye benzer birşeyler söylüyor önceden çoook net anne derdi ama şimdi söylemiyor

fikriye hepimiz erkenden konuşsun istiyoruz ama endişelenmemiz için çooook erken seninkide maşşallah çok koşuyor yürüyor şu anda eymenim sadece 3-4 adım atıyor mesela.. ama burak yatak odasına girer çekmeceyi açar ordan komidinin üzerine oradanda tuvalet masasına çıkıyor düşünebiliyormusun ilk çıkacagı yere uzun süre bakar gözlemler sonrada ataga geçer eymenle burak aynı anda dünyaya geldiler ama gelişimleri çooook farklı..mesela burak önce yürüdü onur ondan sonra başladı ama buraktan daha hızlı geliştirdi yürümesini daha düzgün yürüyüp koşmaya başlamıştı
ben hiiiiç konuşmadan daha tek kelime söylemezken anneme bir gün (anne bana çorba yap)demişim düşenebiliyormusun hiç konuşamayan bir çocuk birden 4 kelime ard ardına söylesin cümle kursun..
aslıcım sende az girer oldun senede öyle hatta yağmurda özledim valla
bls geçmiş olsun canım benimde eymenim hasta ateşi çıkmıyor artık bu gün ilacıda kestim ama geceleri ağlıyor uyanıyor ağrı kesici veriyorum yatıyor iştahı zaten hepsinin azaldı sinir oluyorum yaaa

aynur merhaba canım nasılsın
seni yeniden buralarda görmek ne güzel :))

iyi sayılırım eymenim hasta oğluşlarımın iştahı yok

iyiyim canım ege huysuz bugünlerde
artık küsmeyi öğrendi hayır dediğim zaman yere yatıyo
ama bizde de hala konuşma konusunda tık yok yaa
anne desin istiyorum :KK43:(

şu iştahsızlık bütün sinirlerimi bozuyor diyorumki yaramazlık yapsınlar ama ne verirsemde yesinler yaramazlıga razıyım

X