Merhbalar güzel auğstos anneler.En sonunda eve geldik,yolcumuz rahattı ve çok çabuk eve vardık.Tatil çok güzeldi,çok mutlu ve neşeli anları yaşadık.En önemlisi Sanberke tatil çok yaradı:))))))))))))))))) 10 gün içinde çok değişti dahada büyüdü.Tabiki tüm ilgi yüzerindeyken daha da şamırık oldu:)))))))))))))))))
En çok şaşırdığım şey hiçbirşey unutmamıştı.Yoldayken ben ona dede.anneanne...ve diyerleri görcez diye anlatıyordum ama tezeleri görcez diye söylememiştim O durdu bana döndü ve tete dedi...:))) teyzeye tete deriz de o da onu görcez diye söyledi.Ve girdik herkez ordaydı,tek tek herkezi göstererek kimin olduğunu zordum,hiç şaşırmadan söyledi.:)
ılk gün biraz şaşkındı az konuştuğu şeyleri bile söylemiyordu ama 2 günde abimle konuşunca birden bulgarca konuştu,çok şaşırdım hiç öretmedim kelimeleri şöyledi.Abim ondan kendi telefonunu isitoyrdu Sanberk sakladı onu ve boş elini gösterdi ama abi ısrarlı istedi o zamn Sanberk birden nyama dedi bul. yok demek:)) çok mutlu oldum.
En güzeli kar yağdı ve sanberk ilk defa kar gördü,çok mutlu oldu karda koşmaktan çok hoşlandı:)))))
siz nasılsınız neler yaptınız ben yokken?Yeni arkadaşlarımız gelmiş,Hoşgelmisiniz....Seffa,Matasoy,Kelebekim,Secosel...hoşgeldiniz.
Ben yokken ismim baya geçmiş beni unutmamışsınız hatta özlemişsiniz...:))))))Beni çok mutlu ettiniz.
Burcu,Sene sizde tatil yapmışsınız umarım güzel vakit geçiröişsiniz.Enese çok geçmiş olsun ınşallah çabuk düzelir.Burcum sen hala düzelmemişsin,canım spreyi brak bence bir süre sonra burnun kendinden geçer.
aynurcum misafirlerin gelmiştir,ne kadar kalcaklar umarım güzel vakit geçirirsiniz ve korkuların gerçek olmamıştır.
Seffa canım geçmiş olsun,canım sanberkle de aynı olayları yaşıyoruz bizimki hem ısırıyor hem vuruyor artık ne yapacağımı şaşırdım.vurma veya ısırmaya çalısınca hemen ilgisini başka şeye çekmeye çalışıyorum.Bizde de durum baya sürüyor umarım kısa zamnda düzelir.