2008 Anneleri

burcucum senide kaçırmışım yine kimseler yok ama ne mutluki yeni anneler geldi hepinize iyi uykular

Merhbalar güzel auğstos anneler.En sonunda eve geldik,yolcumuz rahattı ve çok çabuk eve vardık.Tatil çok güzeldi,çok mutlu ve neşeli anları yaşadık.En önemlisi Sanberke tatil çok yaradı:))))))))))))))))) 10 gün içinde çok değişti dahada büyüdü.Tabiki tüm ilgi yüzerindeyken daha da şamırık oldu:)))))))))))))))))
En çok şaşırdığım şey hiçbirşey unutmamıştı.Yoldayken ben ona dede.anneanne...ve diyerleri görcez diye anlatıyordum ama tezeleri görcez diye söylememiştim O durdu bana döndü ve tete dedi...:))) teyzeye tete deriz de o da onu görcez diye söyledi.Ve girdik herkez ordaydı,tek tek herkezi göstererek kimin olduğunu zordum,hiç şaşırmadan söyledi.:)
ılk gün biraz şaşkındı az konuştuğu şeyleri bile söylemiyordu ama 2 günde abimle konuşunca birden bulgarca konuştu,çok şaşırdım hiç öretmedim kelimeleri şöyledi.Abim ondan kendi telefonunu isitoyrdu Sanberk sakladı onu ve boş elini gösterdi ama abi ısrarlı istedi o zamn Sanberk birden nyama dedi bul. yok demek:)) çok mutlu oldum.
En güzeli kar yağdı ve sanberk ilk defa kar gördü,çok mutlu oldu karda koşmaktan çok hoşlandı:)))))

siz nasılsınız neler yaptınız ben yokken?Yeni arkadaşlarımız gelmiş,Hoşgelmisiniz....Seffa,Matasoy,Kelebekim,Secosel...hoşgeldiniz.

Ben yokken ismim baya geçmiş beni unutmamışsınız hatta özlemişsiniz...:))))))Beni çok mutlu ettiniz.
Burcu,Sene sizde tatil yapmışsınız umarım güzel vakit geçiröişsiniz.Enese çok geçmiş olsun ınşallah çabuk düzelir.Burcum sen hala düzelmemişsin,canım spreyi brak bence bir süre sonra burnun kendinden geçer.
aynurcum misafirlerin gelmiştir,ne kadar kalcaklar umarım güzel vakit geçirirsiniz ve korkuların gerçek olmamıştır.
Seffa canım geçmiş olsun,canım sanberkle de aynı olayları yaşıyoruz bizimki hem ısırıyor hem vuruyor artık ne yapacağımı şaşırdım.vurma veya ısırmaya çalısınca hemen ilgisini başka şeye çekmeye çalışıyorum.Bizde de durum baya sürüyor umarım kısa zamnda düzelir.

dsc00875a.jpg

dsc00855.jpg
dsc00948vd.jpg
dsc00956r.jpg
dsc00945r.jpg

aYNURCUM BUNLARI SENıN ıÇıN CANIM.sEN KÖYÜMÜ MERAK EDıYORDUN....SENıN ıÇıN ÇEKTıM.

ayyyyyy bayıldım fikriyeciğim fotolara sanberkimde iyi eğlenmiş..benim misafirlerimde gitti birileri gelince çocuklar çok değişiyor benimde burak çoook yaramaz ve hareketli oldu..

eymenim 2 gündür hasta ateşi var burnu hafif akıyor ağrı kesici veriyorum inanırmısınız bugün aklıma gelebiildi çocuga peditus verdim dün sadece ateş düşürücü verdim durdum insanın beyni duruyor bazen şimdilik iyi sayılır

senecim geçmiş olsun valla bu çocuklarla ne bir yere gidiceksin nede misafir kabul ediceksin hemen rahatsızlanıyorlar.

aramızda yeni arkadaşlar var bende pek giremediğim için tanışamadım..kızlar benim tammm 3 tane oğlum var.EYMEN.BURAK.ONUR. adında inşallah toplu halde konuşma fırsatıımız olur

ısırmaya gelince benim için daha zor.. burak ısırıyor hemde kızınca oyuncak kavgası olunca kardeşlerini ısırıyor görünce önlüyorum ama görmeyince ısırıyor

enn önemli konu ise üzgünüm ve düşünceliyim kızlar eşime görev çıktı afganistana gidicek hemde 6 aylıgına napıcaz bilmiyorum mayıs ta gidicek ekimde dönücek:KK43:(

Merhba aynurcum.ah işin çok zor hayatım.Keşke yakında olsaydın da yardımcın olsam.Canım eşin afganistana gidince sen annene gelirsin,yalnız kalamazsın dimi.6 ay az değil ama çok da değil canım,biraz sabır onlar da bitecek merak etme.Bide mayısa kadar çok zamn var şimdi düşünme bol bol vakit geçirin bu günlerin tadını çıkartın.

aynur fikriye merhaba
fikriye hoşgeldin fotolar cok güzel canım bayıldım biz hala kar ile tanışamadık
burda hava hala yaz günü gibi güneşli

yılbaşı için bizimde cok hzırlığımız vardı izmirde ama görümcem rahatsızladı ve hastaneye gitmek zorunda kaldı yani özel bi şey yapamadık ; kısmet ...

aynur canım ya hakkaten zor tek başına mı kalacaksın bence ailenin yada kayınvalidenlere falan git derim çünkü bizde benzer bi durum yaşadık hakikaten zor oluyor ama ben ailemin yanına geçmiştim

kızlar yarın kalabalık bi grup misafirlerim var şimdi hazırlık yapıyordum
netten tarif almak için açmıştım sizi gördüm

gidip işlerimi halletsem iyi olacak sanırım .....

evet Burcu bence burAYAI BRAK DA GıT ıŞLERıNı BıTıR,SONRA GEL.
hOŞBULDUM CANIM.
gÖRÜMCENE GEÇMıŞ OLSUN CANIM.

bende ilknur :) 25 yasındayım. osmanbeyde tasarım ve mimarlık şirketinde çalışıyorum.muhasebeciyim. bitanecikte kızım var. adı Nefise Naz :)

hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum. resimler çok güsel.neresi orası merak ettim.bizler karı görebilcekmiyiz merak ediyorum :)

fikriyecimm hoşgeldin canımm harika fotolar bende bayıldımm
ilknurcum galiba bulgaristan yanılıyosam düzelt beni fikriyecimm ama harika çıkmış lapa lapa karr ne kadar güzel gözüküyooo sanberk paşamdaa ne kadar datluu maşallahhh

fikriyecim hoşgeldin paşamız hasta gitti turp gibi gelmiş maşallah çok tatlı çıkmış özlemiştik vallahi ilknur benimde ismim yeşim bir tane kızım var adı belis tıbbi mümessilim ama şu an çalışmıyorum ankarada oturuyorum şu an eşimin işnden dolayı kayserideyiz 1aya kadar evimize dönececeğiz aramıza katıldığınıza çok sevindik

evet kar güsel gözüküyor burayada yağsa ne güsel olur :KK43: bende memnun oldum arkadaşlar.

nerelerdesiniz kızlar benim kızımda galiba hastalanıyor burnu akmaya ateşi yükselmeye başladı yarın dr randevu aldık tek tük öksürükte başladı umarım hafif atlatır iştah sıfır ne yapacağımı şaşırdım hadi iyi geceler

ılknur merhaba canım,aramıza goşgeldin.Ben bulgaristanlıyım yuklediğimfotoraflarda ordan.
Senin kızın fotoları da bekliyorum,çok merak ediyorum.Bu topikte kız bebek hasretimiz var.
Sen istanbulda nerde oturuyorsun ben avropa yakasındayım-çapada oturuyorum.

X