- 7 Eylül 2009
- 2.447
- 12
canım bence de dikkatini başka şeylere yönlendir o ankızlar ben çok kötüyüm
kızım ısırmayı bi oyun haline getirdi her ısırdığında yapma kızım cici cici yap diyorum ona cici yapıyorum günlerdir ve sabırla bazen yüzüme bak duru ısırmak kötü cıs sen cici yap kızım diyorum ama yok ısırıyor neyse geçen akşam uzandım yanıma geldi öpücek sandım öyle bi ısırdıki bırakmıyor neyse bıraktı küçücük çocuğa bi bağırdım ısırmıycaksın bu kötü ve acıyorr diye dudaklarını büzdü içim acıdı sonra bu geldi kızdım diye sanırım daha bi inatla ısırmak istiyor kolumu uzattım ısırdı bende aldım onun kolunu çok değil ama biraz acıyacak şekilde ısırdım ağladı 1 saat tabi ...şimdi nasıl içim yanıyor nasıl böyle sabrımı koruyamadım kendime inanamıyorum küçücük çocuğa bağırdım işteyim hala kafam akşam yaptığımda bunu benmi yaptım diye oysa herşeyi güzelliklerle öğretmeye kendime söz vermiştim:mafoldumben:
yada görmezden gel o an üstüne düştükçe daha inatla yapmaya çalışıyorlar
bende bazen kızıyorum sabrımın taştığı anlar oluyor özellikle de bazen farkında olmadan tehlikeli şeyler
yapıyorlar önce kızıyorum o an ona bi şey olacak korkusuyla ama sonra da tabi kendime kızıyorum
yaptığı şeyin tehlike oldugunun yada kötü bi davranış oldugunun farkında değil ki