2008 Anneleri

fikriye canım biran önce saglıcakla dönün canım bizde seni özledik. evt kızlar sohbette durdu burda niyekii.
herkese iyi geceler..
ohh Burcucumm,Fundacımm ne güzel tatil yapmışsınız.
Uaydın canım kızımıza maşallah kilosu ve boyu ne güzel çıkmış.

günaydın herkeseee

kimsecikler yokmuuu

çoğunuzu tanıyorumm

ama yeniden bi hatırlaşak

tünaydınlarr
fikriye hayatım çabuk gel site dört gözle seni bekliyo
sefacım hoşgeldin canım benimm aradım duymadın
ilknurcumm sendemi geldin hoşgeldin bi tanem
uaydın kilosuna ve boyuna ve de kızına maşallah canım

hoşbuldukk diyelimm bayadır girmiyodum kimseyi tanımıyorumda :)

seffa,kelebekim hoşgeldiniz bu arada uaydın sende hoşgeldin tek kız annesiydim sen geldin 2 tane olduk kızlar nerelerdesiniz aynurcum sen nerdesin

canım tanışırsınız zamanla bu aralar burası az durgun ama canlanır..
çok tatlı anneler var burda da :)))

kzlar yarın misafirlerim gidiyor bu ndan sonra ugrarım öptümmmm byyyy

herkese koccaman günaydınnn
evet ayşegülcüm tlf sesinde bi sorun var çalıyo ama duyulmuyo ışığını görmem lzaım onuda görürsem eğerrrr:)
bu arada hoş buldukkkkk
eee kıslar hade gelim beklllliiiiiimmmm

bu arada beniimde ayşegül gibi 3 çocuğum var 12 ayşında oğlum 9 yaşında kızım bide ağustos 2008 doğumlu zeynepim varrr

merhaba canım hoşgeldin aramıza
benim ismim burcu 15.08.08 dogumlu bi Egem var benim de
sizin gibi tecrübeli annelere ihtiyacımız oluyor burada vereliniortak

aynur bugün gidiyor değil mi canım kayınvalidenler hadi gönder de gel yanımıza
fikriye sen de dön artık gündüzleri uğrayan bi siz vardınız boshayallersmile boshayallersmile

kızlar ben çok kötüyüm

kızım ısırmayı bi oyun haline getirdi her ısırdığında yapma kızım cici cici yap diyorum ona cici yapıyorum günlerdir ve sabırla bazen yüzüme bak duru ısırmak kötü cıs sen cici yap kızım diyorum ama yok ısırıyor neyse geçen akşam uzandım yanıma geldi öpücek sandım öyle bi ısırdıki bırakmıyor neyse bıraktı küçücük çocuğa bi bağırdım ısırmıycaksın bu kötü ve acıyorr diye dudaklarını büzdü içim acıdı sonra bu geldi kızdım diye sanırım daha bi inatla ısırmak istiyor kolumu uzattım ısırdı bende aldım onun kolunu çok değil ama biraz acıyacak şekilde ısırdım ağladı 1 saat tabi ...şimdi nasıl içim yanıyor nasıl böyle sabrımı koruyamadım kendime inanamıyorum küçücük çocuğa bağırdım işteyim hala kafam akşam yaptığımda bunu benmi yaptım diye oysa herşeyi güzelliklerle öğretmeye kendime söz vermiştim:mafoldumben:

selam
uaydın canım benim evet çocuklar bazen böle inatlaşabilo üstüne gitmek doğru deil sen üsteledikçe o daha çok yapacaktır kiiiii
durum da bunu gösterio ısrmak istedikçe dikkatini bşkabi yöne mesela sevdiği bişeye çek canım yada ilgisiz davran çok canın yanmaz sa kendiliğinden bırakır zaman zaman böle şeyler oluyo ve kendiliğnden unutuyolar canım

dişi falan da çıkıo olabilirr

kızlar ben çok kötüyüm

kızım ısırmayı bi oyun haline getirdi her ısırdığında yapma kızım cici cici yap diyorum ona cici yapıyorum günlerdir ve sabırla bazen yüzüme bak duru ısırmak kötü cıs sen cici yap kızım diyorum ama yok ısırıyor neyse geçen akşam uzandım yanıma geldi öpücek sandım öyle bi ısırdıki bırakmıyor neyse bıraktı küçücük çocuğa bi bağırdım ısırmıycaksın bu kötü ve acıyorr diye dudaklarını büzdü içim acıdı sonra bu geldi kızdım diye sanırım daha bi inatla ısırmak istiyor kolumu uzattım ısırdı bende aldım onun kolunu çok değil ama biraz acıyacak şekilde ısırdım ağladı 1 saat tabi ...şimdi nasıl içim yanıyor nasıl böyle sabrımı koruyamadım kendime inanamıyorum küçücük çocuğa bağırdım işteyim hala kafam akşam yaptığımda bunu benmi yaptım diye oysa herşeyi güzelliklerle öğretmeye kendime söz vermiştim:mafoldumben:

canım kızın özerklik dönemine girmiş.bu konuyu internetten araştırabilirsin.benim oğlumda ısırmaya başlamıştı bazı önlemler alarak ona karşı hareketlerimizi değistirerek bu dönemi atlattık su anda oglum çok uyumlu.sende araştır canım

benim çocuklar okuldaturkbayragiturkbayragi kızımda uyudu:nazar: zor şer bende kaçamak yaptım kendime :nazar::nazar::nazar:

eee bende böle stres atıyorummm:kahve::kahve::kahve:

evet çocukların gelişim dönemlerinde bu tarz harakatleri oluyo bu gibi yada daha değişik

X