Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bütün gün kimse uğramamış yılbaşı telaşı galiba fıstıklar ben anneme gideceğim eğer görüşemezsek taaaa seneye kadar kendinize iyi bakın :)) sağlıklı ,mutlu nice yıllara..
Herkesin yeni yılını şimdiden kutlar yeni yılın saglık,mutluluk,huzur ve bol kazançlar getirmesini dilerim. Yeni yılda kavgalar bitsin küsler barışsın savaşlar bitsin barışlar olsun. Herşey herkesin gönlüne göre olsun,hastalar şifa bulsun, borçlular borçlarından kurtulsun herşey çok güzel olsun.
yavrularımız eşlerimiz sevdiklerimizle birlikte hayırlı güzel bi sene olsun inşallahhh yeni yılın ilk günü çocuklarım evde ama eşim bugünde çalışıyo (( işlerim çokk fazla gidip biraz yapayımm
yeni yıl... hepinizin yeni yılını kutluyorum güzel annelerim ve yiğenlerim.yeni yılda tüm istekleriniz yerine gelsin,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum.hepinizi kocaman öpüyorum.
SIZI ozledim ozledim ozledim coooooooooookkk ozledim.Kismet ise carsamba gunu evde olcaz,en gec persembe foruma gircem. Yeni yiliniz kutlu olsun,bol sans ve mutluluk getirsin.Bebislerim,ize saglik getirsin,bize bol bol neseli gunleri yasatsin. hepinizi opuyorum.
merhaba güzeller güzeli annelerim. tatilden döndük sanırım oğlum hasta olacak bugün pek mızırtılıydı.hayırlısı. bu gece gelinde sohbet edelim çok özledim sizleri.