2008 Anneleri

bütün gün kimse uğramamış yılbaşı telaşı galiba fıstıklar ben anneme gideceğim eğer görüşemezsek taaaa seneye kadar kendinize iyi bakın :)) sağlıklı ,mutlu nice yıllara..

Herkesin yeni yılını şimdiden kutlar yeni yılın saglık,mutluluk,huzur ve bol kazançlar getirmesini dilerim. Yeni yılda kavgalar bitsin küsler barışsın savaşlar bitsin barışlar olsun. Herşey herkesin gönlüne göre olsun,hastalar şifa bulsun, borçlular borçlarından kurtulsun herşey çok güzel olsun.

8b82a0d6437874c5523f089e24e47926_1262211949.gif

yeni yılınız kutlu olsun güzel anneler

tünaydınn herkese hayırlı cumalar..

yavrularımız eşlerimiz sevdiklerimizle birlikte hayırlı güzel bi sene olsun inşallahhh yeni yılın ilk günü çocuklarım evde ama eşim bugünde çalışıyo :KK43:(( işlerim çokk fazla gidip biraz yapayımm

kızlar bende yeni yılınızı kutluyorum..benim misafirlerim var ev kalabalık işten başımı kaldıramıyorum ama hep aklımdasınız...hepinizi öptüümmm

yeni yıl... hepinizin yeni yılını kutluyorum güzel annelerim ve yiğenlerim.yeni yılda tüm istekleriniz yerine gelsin,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum.hepinizi kocaman öpüyorum.

senecim inşallah canım nasılsın enes paşam nasıl ?
günaydınlar gerçi biraz geç oldu ama biz henüz kahvaltı edebildik hepimize güzel bi gün olsun

tünaydınlarrr herkese güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.

SIZI ozledim ozledim ozledim coooooooooookkk ozledim.Kismet ise carsamba gunu evde olcaz,en gec persembe foruma gircem.
Yeni yiliniz kutlu olsun,bol sans ve mutluluk getirsin.Bebislerim,ize saglik getirsin,bize bol bol neseli gunleri yasatsin.
hepinizi opuyorum.

herkese güzel bir pazar günü diliyorum.

herkezin yeni yılı kutlu olsunnnn mutlu sağlıklı ve huzur dolu yıllar dilerimmm

herkeslere merhabalar günlerdir giremedim
sizinle sohbet etmeyi cok özledim
yılbaşında izmirdeydik yeni döndük en kısa zamanda görüşelim yine

merhaba güzeller güzeli annelerim.
tatilden döndük sanırım oğlum hasta olacak bugün pek mızırtılıydı.hayırlısı.
bu gece gelinde sohbet edelim çok özledim sizleri.

X