- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
fikriyecim iyi geceler canım geçmiş olsun sanberkimiz ishalmi oldu biz yeni bitirdik canım kesin seninkide ağızdan mikrop almıştır ben probiyotik yoğurtlardan yedirdim birde maflör kullandım kaka tahlili temiz çıkmasaydı dr bactirim verecekti en kısa zamanda biter inşallah
Canım benim tekrardan çok çok geçmiş olsun paşama....bizim banyo günümüzdü bugün oyüzden dışarı çıkamadık evdede çok farklı bişeyler yapmadık aslında...delikli bazı oyuncaklarını ipe geçirdik...koltukların minderlerini yere serdi bizimki temizlik yaptı ıslak mendille...tek tek sildi...minderleri değil ama koltuk alttlarını...çok titiz beyefendi...sonra minderlere inip çıktıkça işte indik çıktık diye söyledik...altına oyuncaklar saklayıp bulmasını sağladım...sonra baktım kendisi altına ıslak mendili koymuş kafasıyla nerede diye soruyor...çok uyanık...işte böyle...siz neler yaptınız....
kızım çok tatlı oldu her geçen gün yeni bir şey yapıyor bugün zıplamayı öğrendi bütün gün evde birlikte zıplaya zıplaya bir hal olduk
Cümartesi yola cıkacaz.Eşim bugun öyle dedi böyle devam ederse gitmeyecez gibime geliyor.İlk önce perşembe dedi sonra cuma bugün cumartesi oldu.bakalım kısmet artık.kıyamam yavruma hastalanınca zaten bütün huyları otomatikman değişiyor bulg. yolculuk ne zaman canım
Fikriyecim bizim bir burun spreyimiz var burnu tıkanırsa günde 4 defa düzenli kullan hemen açılır diye vermişti çok iyi geliyor...ismi Allerg-COMAD....bunun yanında odanın ısısınıda düşür sıcaklık burnunu dahada tıkar demişti...bende Kaan ne zaman tıkansa kombiyi biraz kısıyorum ...odanın havası kuru olmalı demişti birde nemde iyi gelmez...ben bilmedim bir ara buhar makinasını çalıştırıypdum sürekli burnu açılsın diye çocuğu iyice tıkamışım...
Valla yeşimcim bizimkide aynı inan ...sürekli kucak istiyor.alıncada hemen meme diye iki eliyle göğüslerimi mıncıklıyor...meme bitti diyorum yüzüme vuruyor...bakıyor yine vermiyorum...çete çete diyor ..ben onu öyle seviyorum..yada annesinin kedisi diyorum...eliyle pisi pisi işareti yapıyor..aklınca şirinlik yapıp ben tavlıyor...başarılıdı oluyor öyle tatlı söyüyorki boynunu bükerek dayanamıyorum...hadi gel çete diyorum emdiği yerde kıvırarak oynamaya başlıyor sevincinden...
parmak ucunda yürümeye geçen ay yapıyordu hatta ben panik oldum doğru dürüst yürüyen çocuğa ne oldu diye meğerse oda bir donemmiş geldi geçti