2008 Anneleri

Canım saol.bugün ishali yoktu ama bu sefer burnu aktı,damla koydum biraz rahatlafdı,umarım gece rahat uyur çünkü gündüz pek uyumadı,burnu kapılıyken nefes almadığ için hep ağladı.

Canım benim tekrardan çok çok geçmiş olsun paşama....bizim banyo günümüzdü bugün oyüzden dışarı çıkamadık evdede çok farklı bişeyler yapmadık aslında...delikli bazı oyuncaklarını ipe geçirdik...koltukların minderlerini yere serdi bizimki temizlik yaptı ıslak mendille...tek tek sildi...minderleri değil ama koltuk alttlarını...çok titiz beyefendi...sonra minderlere inip çıktıkça işte indik çıktık diye söyledik...altına oyuncaklar saklayıp bulmasını sağladım...sonra baktım kendisi altına ıslak mendili koymuş kafasıyla nerede diye soruyor...çok uyanık...işte böyle...siz neler yaptınız....

kızım çok tatlı oldu her geçen gün yeni bir şey yapıyor bugün zıplamayı öğrendi bütün gün evde birlikte zıplaya zıplaya bir hal olduk

iyiyim yeşimcim sen nasılsın?senin yaramaz nasıl?bizde durumlar aynı canım ya 18 ayını doldursunda öyle keseyim diyorum...şimdilik gündüzleri azaltmaya çalışıyorum...iştaıda biraz iyi gibi...her meme istediğinde eline kraker falan veriyorum makarna haşlayıp veriyorum unutuyor.yemeğini iyi yerse memeye çok düşmüyor zaten...sende durumlar nasıl...

kıyamam yavruma hastalanınca zaten bütün huyları otomatikman değişiyor bulg. yolculuk ne zaman canım

Burnu kapalı olduğuna rağmen çok neşeliydi.bugün babası erken geldi işten onunla vakit geçirdiler ne yaptıklarını bilmiyorum çünkü sanberk beni odadan kovuyordu.Ben girince beni itip diyer odaya götürüyordu arkasında da kapıyı kapatıyordu:)))))))))))))))))))
ona sabah burcunu yazdığ şarkıyı söyledim,melodisini bilmiyorum ama öyle şiir gibi söyledim bide ayklarım yappir yappir diye çok hoşuna gitti.Bugün babasına gösteriyor beni çağrda gel bak sanberk nasıl yürüyor..hemnde öğrenmiş nasıl öğrendiyse çok tatlıyıdı.Ben de çok mutlu oldum demekki çoçuğum akılı da ben yeterince ilgilenmiyormuşum...bundan sonra daha çok ilgilenirim..

benimkide aynı annem 2 hafta sonra gelecek o zaman kesmeyi düşünüyorum benim tek derdim çok kucak istiyor meme aklına bir gelsin hele indirebilene aşk olsun benimki süt içse hemen bırakıcam ama asla içmiyor

kızım çok tatlı oldu her geçen gün yeni bir şey yapıyor bugün zıplamayı öğrendi bütün gün evde birlikte zıplaya zıplaya bir hal olduk

evet ya zıplamayi çok severler bizde hep zıplarız valla....bu günlerde sanberk parmak ucunda yürüyor çok hoşuna gidiyor sanırım Belis de yakında yapar onu çünkü sanberk zıplamayı öğrendikten sonra bunu yapmaya başladı....

Fikriyecim bizim bir burun spreyimiz var burnu tıkanırsa günde 4 defa düzenli kullan hemen açılır diye vermişti çok iyi geliyor...ismi Allerg-COMAD....bunun yanında odanın ısısınıda düşür sıcaklık burnunu dahada tıkar demişti...bende Kaan ne zaman tıkansa kombiyi biraz kısıyorum ...odanın havası kuru olmalı demişti birde nemde iyi gelmez...ben bilmedim bir ara buhar makinasını çalıştırıypdum sürekli burnu açılsın diye çocuğu iyice tıkamışım...

kıyamam yavruma hastalanınca zaten bütün huyları otomatikman değişiyor bulg. yolculuk ne zaman canım
Cümartesi yola cıkacaz.Eşim bugun öyle dedi böyle devam ederse gitmeyecez gibime geliyor.İlk önce perşembe dedi sonra cuma bugün cumartesi oldu.bakalım kısmet artık.

Canım teşekkür ederim bak ben ise yanlış yaptım kombiyi daha yuksekte çalıştırdım,yavrucum daha da zorlanıyormuş.Buhar makine için ben de duymuştum almadım bile,gerek duymadım çünkü.Dediğin sprei alatım yarın.yola da çıkacaz kısmet ise elimde bulunsun.saol arkadaşım.

Valla yeşimcim bizimkide aynı inan ...sürekli kucak istiyor.alıncada hemen meme diye iki eliyle göğüslerimi mıncıklıyor...meme bitti diyorum yüzüme vuruyor...bakıyor yine vermiyorum...çete çete diyor ..ben onu öyle seviyorum..yada annesinin kedisi diyorum...eliyle pisi pisi işareti yapıyor..aklınca şirinlik yapıp ben tavlıyor...başarılıdı oluyor öyle tatlı söyüyorki boynunu bükerek dayanamıyorum...hadi gel çete diyorum emdiği yerde kıvırarak oynamaya başlıyor sevincinden...

parmak ucunda yürümeye geçen ay yapıyordu hatta ben panik oldum doğru dürüst yürüyen çocuğa ne oldu diye meğerse oda bir donemmiş geldi geçti

Ay yerim ben onuanlatınca ben bile dayanamıyoruki sen mi dayanabileceksin.Canım sütten kesmek için ilk önce sen kararlı olmalısın ama anladığım kadarıyla sen hala kararsızsın.Bence kesmek için biraz daha bekle,belki baharda uygun bir zaman olur.

parmak ucunda yürümeye geçen ay yapıyordu hatta ben panik oldum doğru dürüst yürüyen çocuğa ne oldu diye meğerse oda bir donemmiş geldi geçti

kaydirigubbakcemile3sizde ters oldu demekki ay şunlara bak çok tatlı ouyorlar gercekten.İnsan kıyamıyor...

yağmurun yazdığı damlayı bende kullandım iyi geldi aman canım burunlarını hep açık tutmaya bak sonra orta kulak enf. oluyorlarmış dr öyle demişti canım

Sanberk ise emmedi biliyorsunuz ama hep süt sagarken beni görürdü ben de meme diye anlatmıştım ona.Şımdi süt sagmayı braktım ve bizimki görmeyince geliyor yanıma hemen ustumu çekiyor bagcam diyor,sonra düne(bune) diyor ben de gülüyorm sen söyle bu ne diyorum o da meme dieyip gülyor.Ama çok yanlış yaptım ya..bugün yine öyle yanıma geldi ama hemen arabalrı aldım oyun oaynamaya başldık ve unuttu...:kedi:

Bizde zıplama evrelerini geçtik bizimki şimdi ne yepsa gidip aynanın karşısında yapıyor..ona taktı...aynayı öpüyor,eliyle vuruyor,tık tık yapıyor,bacağını kalrıp gol yapıyor,kendince değişik hareketler yapıyor...kendini izlemeyi seviyor heralde...bide bol yemek pişiriyor...dolaptaki tüm tencereleri indip çekmeceden kaşıklarıda alıyor...hepsini ayrı çevriyop..kendince konuşuyor o arada..sonra boş twencereden sıkılıp içine bişeyler koy diyor...bende ekmek doğruyorum ,kraker koyuyorum,cviz koyuyorum,biskvi koyuyorum...çok hoşuna gidiyor arada karıştırıp arada yiyor...biraz daha sıkılınca hepsini halıya döküp elimden tutup elektrik süpürgesine doğru götürüp hadi oraları süpürelim diyor...yani kirlettiğinn farkında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…