- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Haklısın canım biz bu zaman kadar hiç grip olmadık biliyomusun 16 aydır...ateş nedir hiç bilmiyoruz mesela...maşalllahhhhh diyeyimde nazarım değmesin oğluma...sadece bir sefer laranjit olduk ses kısıklığı iltihabı oda bogazına vurduğu için 4-5 gün öksürdü ..birde o malum herşeye bedel göz hastalığımız...süt koruyor heralde diye düşünüyorum..dediğin gibi bu kış aylarında kesmek pek akıl karı değil...birde ben hiç hazır yoğurt vermedim hep kendim mayaladım prebiyotik olsun diye..dr öyle dedi...ayrıca kefir veriyorum arada doktor aksatma diyor ama yoğurt verdiğim için biraz es geçiyorum bazen...
Çocuklarımızın hepsi titiz desene maşallah maşallah...aman hep öyle olurlar inşallah hiç sevemem pis çocukları...hep imrenmişimdir temiz titiz çocuklara...benimki bana çekmiş ama babası pek titiz değil hatta çok rahattır...ben küçükken annnem beni yıkayıpta üstümü giydirdiğinde saçlarımdam üstüm ıslanırmış dam la damla hemen ağlarmışım bunu değiştir bu kirlendi diye...ortalığı yıkardın diyor annem hattta bazen iki kere üstünü değiştirdiğim olurdu diyor...
korkama canım,allah kuru onları.Azkaldı zaten hava soğumaya başladı grip de bitecek...Maşşalah kuzucuklara inşallah şu kışıda hastalıksız atalatırız ....çok korkuyorum şu domuz gribi illetinden ...evde hiçbirimizin aşısı yok...
Ne kadar para ha :))) akıllıymşın valla ...demekki paşam sana çekmiş...oda cin gibi baksana...süsün şimdide devam ediyormu peki?
Ne kadar para ha :))) akıllıymşın valla ...demekki paşam sana çekmiş...oda cin gibi baksana...süsün şimdide devam ediyormu peki?
havalar soğuyunca salgın dahada artacakmış diyo tv ler....soğukla beraber mevsimsel griplerde başlamış...artık ölenlerin sayısı açıklanmıyor..en son 500 e yaklaşmıştı...rabbim hepimizi korusun valla ona emanetiz...
evet canım öyle,sonra suyunu içilir.soğanı kabuğuylamı kaynatıcaz yani...