Teşekkür ederim canım,zaten kapılı olunca ağlıyor rahatsız oluyor ben de damla damlatıyorum,ona da çok ağlıyor ama ne yapıyım,damlayı görünce kaçıyor....yağmurun yazdığı damlayı bende kullandım iyi geldi aman canım burunlarını hep açık tutmaya bak sonra orta kulak enf. oluyorlarmış dr öyle demişti canım
selam kızlar okyum derken yazamıyorum hep
yağmurcum valla yaz. okuyunca sevindim sadece ben değilmişim diye inan beni bu kucak olyı yoruyor ayni senin gibi beimkide beni seve seve bir hal olur gel meme veryim deyince çığlığı atar koşa koşa gelir aynı tepkiyi diğer yemekler için verse ne olur
Teşekkür ederim canım,zaten kapılı olunca ağlıyor rahatsız oluyor ben de damla damlatıyorum,ona da çok ağlıyor ama ne yapıyım,damlayı görünce kaçıyor....
Ben yerinde olsaydım gündüzleri biraz azalıtırdım ve ik bahara kadar böyle devam ederdim sonra duruma göre nasıl hareket edeceğimi karar vercektim.Dr iyi onunla danışmadan kesme bence..sütün var ve Kaana yarıyorsa brakma şimdi.Zaten zor bir hastalıktan yeni atlatınız suan sütsüz brakman biraz tehlikeli bence.Kış geçsin o zamn dr la danışıp hareket edersin.Haklsın canım sütten kesme konusunda kararsızım çünkü sütüm çok kesersem süte alışmazsa çocuğa yazık olur diye vazgeçiyorum...doktora göre 2 yaşına kadar...daha doğrusu aylık 200 gr dan az aldığını görürsek hemen kesice demişti ama lşimdiye kadar hiç öyle olmadı bekliyoruz...18 .ay kontrolünde bakalım ne diyecek onu bekliyorum...bir damla anne sütünün besin değeri onlarca şişe inek sütüyle bile ölçülemez demişti..o yüzden sütüm varken niye inek sütüne zorlayım diyorum ama biryan danda bana çok bbağımlı vede iştahını etkiliyo diye hergün keseyin diye aklımdan geçiriyorum...öyle işte ne yapayım bilmiyorum yani..
mrb arkadaslar burun tikanikligina bire bir ilac size bebeginizin rahat nefes alabilmesi icin burnu tikanmadan yapmaniz gereken tek sey sogani parcalayip yakinina koymak uyurken görüceksiniz nasil rahat uyuycak sizler kendinize bile yapabilirsiniz.burun tikanikligina süper bicözüm
cnm burçlarından bence çünkü anlattıklarınızın aynısı kızımda da var hatta kalemle çizgiler çizmesini öğrettim eline nokta şeklinde kalem deysin onu bile kolanyalı mendiille sildiiyor bana