2008 Anneleri

yağmurun yazdığı damlayı bende kullandım iyi geldi aman canım burunlarını hep açık tutmaya bak sonra orta kulak enf. oluyorlarmış dr öyle demişti canım
Teşekkür ederim canım,zaten kapılı olunca ağlıyor rahatsız oluyor ben de damla damlatıyorum,ona da çok ağlıyor ama ne yapıyım,damlayı görünce kaçıyor....

yağmurcum valla yaz. okuyunca sevindim sadece ben değilmişim diye inan beni bu kucak olyı yoruyor ayni senin gibi beimkide beni seve seve bir hal olur gel meme veryim deyince çığlığı atar koşa koşa gelir aynı tepkiyi diğer yemekler için verse ne olur

maşallah Kaana.bizimki aynada değil de tecerede kendine bakmaktan çok hoşlanıyor,ben mutfakta yemek yaparken o dolapları açıyor ve tencerenin karşında dilini çıkartıyor,gözlerini kapıtıyor,saçlarını çekiyor ,öpücük gönderiyor,bay bay yapıyor....bide kendi kendini gülüyor...
Sanberk hala süpürgeden korkuyor,aslında onunla oynamak istiyor ama kucağımda olcak öyle çalıştırcaz.

Haklsın canım sütten kesme konusunda kararsızım çünkü sütüm çok kesersem süte alışmazsa çocuğa yazık olur diye vazgeçiyorum...doktora göre 2 yaşına kadar...daha doğrusu aylık 200 gr dan az aldığını görürsek hemen kesice demişti ama lşimdiye kadar hiç öyle olmadı bekliyoruz...18 .ay kontrolünde bakalım ne diyecek onu bekliyorum...bir damla anne sütünün besin değeri onlarca şişe inek sütüyle bile ölçülemez demişti..o yüzden sütüm varken niye inek sütüne zorlayım diyorum ama biryan danda bana çok bbağımlı vede iştahını etkiliyo diye hergün keseyin diye aklımdan geçiriyorum...öyle işte ne yapayım bilmiyorum yani..

:roflol: çikolata ver bakalım yapmaz mı.Sanberk ishal diye çikolata veriyorum biraz ..onu görünce nasıl mutlu oluyor ben açına kadar mamaaa diye bağrıyor.bide çok komik bir hareket yapıyor oynuyormuş gibi ayklarla hızla basıyor.

Teşekkür ederim canım,zaten kapılı olunca ağlıyor rahatsız oluyor ben de damla damlatıyorum,ona da çok ağlıyor ama ne yapıyım,damlayı görünce kaçıyor....

mrb arkadaslar burun tikanikligina bire bir ilac size bebeginizin rahat nefes alabilmesi icin burnu tikanmadan yapmaniz gereken tek sey sogani parcalayip yakinina koymak uyurken görüceksiniz nasil rahat uyuycak sizler kendinize bile yapabilirsiniz.burun tikanikligina süper bicözüm

canım senin oğlan titiz olacak belli aslan zaten temizliği seven bir burç benim kızımda aynı anlattıkların mevcut

Ben yerinde olsaydım gündüzleri biraz azalıtırdım ve ik bahara kadar böyle devam ederdim sonra duruma göre nasıl hareket edeceğimi karar vercektim.Dr iyi onunla danışmadan kesme bence..sütün var ve Kaana yarıyorsa brakma şimdi.Zaten zor bir hastalıktan yeni atlatınız suan sütsüz brakman biraz tehlikeli bence.Kış geçsin o zamn dr la danışıp hareket edersin.

yalniz bütün ev sogankokuyor onuda söyleyeyim ama gercekten ise yariyor deneyin hak vereceksiniz

canım teşekkür ederim varya bugun aklımdan geçmişti,Çünkü dün sogan yemeği yapınca benim burnum çık aktı.Ben de hap düşündün sanberke nasıl yapsam diye..söylemen iyi oldu.çok teşşekürler.bu ara tanışalım ben fikriye.

Sanberki görüyomusun? maşallah..bu çocuklar valla çok akıllı...bizimki süpürgeden hiç korkmadı sırayla süpürüyoruz mecburen...yorulunca bana veriyor ancak...birde ucunu çıkar diyor eğilip öyle süpüyor...uzun sapıyla zorlanıyor heralde...sabahları kalkar kalkmaz ilk işi süpürgenin başına gitmek zaten..oğlum bugün süpürmyecez diyoruz ortalığı yıkıyor..mecburen gönlü olsun diye hergün açıyoruz artık süpürgeyi...yerleri sildiğim kovaya yaklşınca çok bağırıyorum diye korkuyor uzaktan oyuncaklarını atıyor bu sefer içine...sonrada onları gösterip alıcam diye elini kovaya daldırıyor kaşla göz arasında...o yüzden babası olmadan yerleri silemiyorum...bir iki kere ayağını sokmaya kalktı hatta...

titizlik derken bunu da anlatıyım.Sanberk kendi kendi yemeği çok istiyor ama surun şuki ben titiz değilim dokse de önemli değil am sanberk kime çekmiş bilmiyorum...bir damla masaya dökülsün hemen bagrıyor ve yanında peçete var hep hemen silmeye başlıyor.eline peçete geçsin önce ağzını siler sonra önünde ne varsa..hatta benim yüzümü de siliyor..niye öyle yapıyorsa..bide oynarken hala ters çevirsin hemen iiiiii deyip düzeltiyor..ama ben dağtı vbs için hiç kızmadım ve kızmıyorum...niye öyle bu çocuk.Aslında babma mı benziyor o çok titiz..

ay bu Kaan çok akılı bak sen istediğini nasıl yaptırıyor.bilmem bunlar büyünce eşleri çekecek.maşallah çok hareketli çok akıl bir çocuk,böyle bir çocukla uğraşmak zor ...

yamur biz sanberke bu küçük süpürgelerden aldık onunla ço oynuyor alıyor süpürüyor.siz de alsanız belki hergün temizlik yaptırmaz san...:hulya:

cnm burçlarından bence çünkü anlattıklarınızın aynısı kızımda da var hatta kalemle çizgiler çizmesini öğrettim eline nokta şeklinde kalem deysin onu bile kolanyalı mendiille sildiiyor bana

Haklısın canım biz bu zaman kadar hiç grip olmadık biliyomusun 16 aydır...ateş nedir hiç bilmiyoruz mesela...maşalllahhhhh diyeyimde nazarım değmesin oğluma...sadece bir sefer laranjit olduk ses kısıklığı iltihabı oda bogazına vurduğu için 4-5 gün öksürdü ..birde o malum herşeye bedel göz hastalığımız...süt koruyor heralde diye düşünüyorum..dediğin gibi bu kış aylarında kesmek pek akıl karı değil...birde ben hiç hazır yoğurt vermedim hep kendim mayaladım prebiyotik olsun diye..dr öyle dedi...ayrıca kefir veriyorum arada doktor aksatma diyor ama yoğurt verdiğim için biraz es geçiyorum bazen...

cnm burçlarından bence çünkü anlattıklarınızın aynısı kızımda da var hatta kalemle çizgiler çizmesini öğrettim eline nokta şeklinde kalem deysin onu bile kolanyalı mendiille sildiiyor bana

herhalde öyledir,sanberk de elinin kirlenmesini hiç sevmiyor hemen yanıma koşuyor silelim diye..umarım hep öyle titiz olurlar ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…