2008 Anneleri

Bizim kahvaltımız en dbüyük sorunmuzz...normal kahvaltıyı asla yapmıyor...her gün karışım yapıyorum ama birgün yediğini ertesi gün yamiyor...nasıl vereceğimi şaşırıyorum artk...bi ara fikriyenin yaptığı şehriyeli karışımı verdim iki gün severek yedi sonrada onuda istemedi...hergün aynı şeyide yapmıyorumki bıksın...bi ara cicibebeyle yaptığım karışımı severerk yiyordu artık onuda sürmüyor ağzına...sabahları kafayı yiyorum artık...

Canım saol.Ya bebek için babası ne desinki ne varki.Bu bebek biz almadık bu halasından kalan bir bebek,Sanberk onu sevdi açıkçası.ama ısırmadan geçmiyor.Isırıp ona bakıp ıııııııııııı diyor demekki ne olmuş diye.Onu alır eeeeee deyip uyutuyor:))))))))))) kardeş için hazırlanıyor galiba.
Bebek için yanlış anlattım galiba..sanberk mamasandalyesindeydi ona bebek şişesi verdim ama bebeği koltukta brakmıştım daha sonra vercektim.Ama bizimki şişeye baktı tarfa baktı bebeği gösterip oda bebe uuuuuuuuuuuuffffffffffffffffff dedi.yani bebeği vereyim de bebeğe süt içircekmiş.:lepi:

evet birden 3 dili konuşacak orası öyle....hihoyyyt kaynanam benden fazla duruyor internette bana bişey söylerse o ne zamn çıkacam da o da girsin..Bir evde yaşayınca utlaka zorluklar var,ama onlar çok iyi ve anlayışlı insanlar.Bİldiğin kaynana ve kaynata değiller.Çok saygılı insanlar.Kaynanam la arkadaş gibiyiz çok iyi anlaşıyoruz ikimiz.Çok şükür maşallah deyin nazar olmalayım aaaaaa:)))))))))))))))9

kızlar nerelerdesiniz yapraklarımı döküyorsunuz :)) oğluma org aldım mikrofonu var eline alıp dü dü dü düt düt diyor sanki mikrofonla doğmuş nereden biliyorsa :)) birde ikeadan büyük bir abaküs aldım ahşap renkli çok güzel sayıyor bi ki üş ..

maşallaaaaaaah fikriyecigim ne güzel valla bende şaşırdım eeee sen akşamları burdayken onlar içerdemi oturuyor?
benimde yakında kayınvalidemler gelicek ama beni sitresi sardı şimdiden benimkilerde iyi insanlardır ama sesten korkuyorum odalar yakın olunca ses çok gidiyo kayınvalidem zor duyar kayınpederim çok sesli konuşur ayrıca onlar gelince biz yatak odasına geçicez onur bey sabaha kadar 40 kere uyanır sesiyle buragıda uyandırır sabah namaza kalkarlar ses olur üfffffff daha neler sayayım şimdiden sitreslere girdim

merhaba aynurcuğum..ayy misafir gelmesi çocukların düzenini çok bozuyor işin zor ALLAH kolaylık versin canım..

evet canım kara kara düşünüyorum valla gelip gitseler rahatlıycam...aslında böyle düşününce üzülüyorum sonuçta evlatlarını torunların görmeye geliyorlar benimde 3 oğlum var ama napıyım 3 çocuk kolay değil 1 tane olsa sürekli onunla ilgilen

haklısın canım 3 çocukla daha zor ben bazen tek çocukla zorlanıyorum..

herkez tv başında galiba ben hem yazıyor hem izliyorum....fikriye izlemez dizileri ama işi var herhalde...

ne zamandır aslıda girmiyor senecigim zaten çok çalışıyor yağmurla karşılaşamıyoruz yeşimde vardı bu aralar oda yok burcuda kesin dizinin kaşısındadır :))

sen oğluşunun doğum tariihin ver...birde oğluşunun isim yada ne yazayım alta benimkinde bebişlerim yazıyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…