2008 Anneleri

canım bunu kullanıcı panelini oradanda kontrol paneliden aşagıda çizelge yazan yere kopyala yapıştır

canım önce kullanıcı panelini aç ordan açılan sayfadan sonra solda profili düzenleye bas sayfayı aşagıya indir çizelge yazan yara yapıştır

yaptım aynur oldu canım yazdım ama ...aynı anda yazdık herhalde göremedin o yüzden..

herkez tv başında galiba ben hem yazıyor hem izliyorum....fikriye izlemez dizileri ama işi var herhalde...

ne zamandır aslıda girmiyor senecigim zaten çok çalışıyor yağmurla karşılaşamıyoruz yeşimde vardı bu aralar oda yok burcuda kesin dizinin kaşısındadır :))

ah canım Aynurcum iin zor canım çok kez söyledim yine söyliyecem sen 3 katı daha zorlanıyorsundur.Canım eşimle konuş o annesini babasını uyarsın mümkün kadırıyla sesi olsunlar,ama bir ama var tabi.....
Canım dün sanberkin ishalii vardı gece uyamıyordu.Bugün ise burnu akıyor yine rahat uyamıyor ş,md, damla damladım da biraz rahatladı uyudu ama herhan kaçabilirim.

Yeliz dün sen aklımdan geçtin hiç uğramıyorsun diye....canım orku nerden aldınız nasılbişe foto yüklesene.Sanberkin de var ama kaçkez atı tek birkaç klaviye çalışıyor.Bızim normal mikrofonumuz var onunla oynuyor sanberk aa diye şarkı söylüyor ama ona havlu kayattan kalan ruloyu veriyorum hadi bu da mikrofon diyorum hemen aaa söylemeye başlıyor.Ha bide boş şişelerden de çok hoşlanıyor onları da mikrofon yapıyor.

Yine kimsecikler yok.....fikriyecim seni çaldırayım dedim ama oğluşun bşraz rahatsız gliba o yüzden çaldırmadım...çok çok geçmiş olsun bu arada inşallah gider ayak hasta olmaz çocuk yoksa ikinizde perişan olursunuz...yarın doktora gitmekten vazgeçtin heralde...tekrardan acil şifalar diliyorum canım..görüşmek üzere...
Sene,Aynur,Burcu,Yeliz,Fatma,Ayşegül,Aslı sizleride özledim ama malesef saatlaerimiz uymuyo görüşemiyoruz birtürlü...umarım bebişler ve sizlerde iyisinizdir...hepinizi öpüyorum...

Evet yamurcum eğer yarında sanerkin burnu düzelmezse bizim gittiğimiz dr gidecez sizin dr yılbaşından sora gideriz,çünkü kan alıncak vbs şimdi alınsa da rahatsızlığından dolayı sonuçlar farklı çıkabilir.
Sız nasılsınız neler yaptınız bugün?hangi oyunları oynadınız bizde oynayalım.

evet ya sene nerdeyse uğramıyor ama çok yoğun.Birden çok iş yurutmeye çalışıyor Allah yardımcısı oldun,başka ne deyim.Böyle süper kadınları da var:)))))))))))))))))))))))))))

fikriyecim iyi geceler canım geçmiş olsun sanberkimiz ishalmi oldu biz yeni bitirdik canım kesin seninkide ağızdan mikrop almıştır ben probiyotik yoğurtlardan yedirdim birde maflör kullandım kaka tahlili temiz çıkmasaydı dr bactirim verecekti en kısa zamanda biter inşallah

X