2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben sık tartmıyorum en son 2 ay önce tartmışım....bide benim en sinir oldugum şey hadi yemiyorlar yada az yiyyorlar onu geçtim ama yarım saat sonra açlıktan peşimde mız mız dolanmalarına sinir oluyorum ne yedirecegimi şaşırıyorum....bu aralar zaten yemek konusu ikinci planda kaldı kızlar onur çok fena oldu sürekli kardeşlerini ittiriyo vuruyo tabi onlarda ona akşama kadar onları ayırıyorum bagırıyorum valla keşke biriniz bana yakın olsaydı yada aileden birileri onuru 2-3 günlügüne verirdim çok hırçınlaştı ben bağırdıkça dahada kötü oluyo bu günde ateşi vardı neden bilmiyorum sabah şurup verdim

aynur canım sen yalnız mısın şu an yanında erkek kardeşin vardı sanırım değil mi ama ne kadar yardımı dokunur ki. keşke annener faan olsaydı canım ben bile bi çocukla bazen annemi çağırırım insanın öyle anları oluyor ki anne olmama rağmen hala annemin dizinde ağlamak isterim. canım onurun hayatında mutlaka bir şeyler vardır altında yatan hırçın olmasının yada sana tepki olarak yapıyodur. o hırçınlaştığı zaman sen sakin olmalısın yanına al kucağına oturt ona sevgi ver sakin şarkılar söyle sende bağırırsan bu kısır döngü hep devam eder ve daha da kötüleşir canım

belki birazda oruç seni böyle öfkeli yapıyordur biraz kendine zaman ayırmayı dene komşuların falan yok mu gidebileceğin bazen insanın ihtiyacı oluyor çünkü birde çocuklarını olabldiğince dışarı çıkar parka götürme ama zor tutabilirsin :)) böyle toprakta otlarla oyuncaklarıyla oynayabileceği fırsatlar yap emin ol enerjilerini atarlar eve rahatlamış dönerler evet zor olacak senin için hazırlan çık orda baş etmek hepsiyle ama bence dene canım yoksa böyle kendine zarar veriyorsun e kolay değil ben biliyorum yaşadım eşinden de uzaksın şimdi onunda burukluğu var özlemi var çocukların sorumluluğu var hiç biri kolay şeyler değil canım

serenat hoşgeldin canım ya hangimizin sıkıntıları yokki hepimizin var
umarım ciddi problemler değildir halledilebilecek şeylerdir canım sıkma kendini öpüyorum canım seni ve bebişini
Burcucum hoşbuldum canım. eşimle bir takım problemlerimiz var düzelecekmide hiç bilmiyorum.
aslıcım sağol canım....valla sıkıntı diyince ben çoooooooooook sinirli vede stresliyim her gece yatarken bir daha çocuklarıma bağırmıycam kızmıycam diyorum olmuyor,olmuyor,olmuyor ne yazıkki bağırıyorum kızıyorumda açlık,uykusuzluk ,yorgunluk...çocuklar sürekli kavga halinde akşama kadar ağlamalar bağırmalar tabi ben onlara bağırıp kızıyorum onlarda aynısını birbirlerine uygulıyorlar napıcamı şaşırdım kızlar valla sakın 1 taneden şikayet etmeyin ben çıldırmak üzereyim bana dua edin ne olurrrrrr:KK43:(
Aynurcum canım benim Allah yardımcın olsun.
canım ben sık tartmıyorum en son 2 ay önce tartmışım....bide benim en sinir oldugum şey hadi yemiyorlar yada az yiyyorlar onu geçtim ama yarım saat sonra açlıktan peşimde mız mız dolanmalarına sinir oluyorum ne yedirecegimi şaşırıyorum....bu aralar zaten yemek konusu ikinci planda kaldı kızlar onur çok fena oldu sürekli kardeşlerini ittiriyo vuruyo tabi onlarda ona akşama kadar onları ayırıyorum bagırıyorum valla keşke biriniz bana yakın olsaydı yada aileden birileri onuru 2-3 günlügüne verirdim çok hırçınlaştı ben bağırdıkça dahada kötü oluyo bu günde ateşi vardı neden bilmiyorum sabah şurup verdim
Canım çok geçmiş olsun anneni yanına çagırsan bir süreligine yada başka bir yakınından yardım istesen iyi olur bence gibi görünüyor sende çok yorulmuşsun.

Herkese hayırlı akşamlar.

hayırlı ramazanlarr kızlarr nasılsınızz ben çok fena stresliyim bu aralarr
aslıcım hayatım hayırdır inşallah eşinle düzeliri aranız çok üzüldüm canım benim ahh bu erkekler anlamak çokk zor gerçekten susarak sabırla inşallah aşabiklirisin canım benim rabbim yardımcın olsun ozan egem nasıl çokk öpüyorum ikinizide herşey çocuklarımız için biliyosun sabır canım benim
aynurr canım benim ahh ahhh çok zor 3 tane çokk zor .. bi başarabilsekkk aynuırcum tek çaremiz ne biliyomusun ne olursa olsun sesimizi yükseltmeden halletmek kesinlikle horlamadan güzellikle bende çok zorlanıyorum 3 ü de bi giriyıolar birbirlerine ali de başladı artık durmadan ablasıyla saç saça baş başalar :KK43:( özellikle kızımm canları saolsun ama bıktımmm çok fena dediğim dedik hırçın bi isteği olmassa ağlaama krizlerri bağrışları kök söktürüyo bana :KK43:(( diyorumki kendi kendime aynadaki yüzümüz çocuklarımız sesimi yükselterek bişeyleri anlatmaya çalıştığım için şimdi karşılığını alıyorum olabildiğince sakin sabırlı omak için dişleirimi sıkıyorum çenem ağrıyo artık ... bu ses yükseltme olayını tamamen kesmem lazım hemde tamamen nasıl hakim olcam kendime bende bilmiyorum annelikkkkkkkkkkkkkk zor zanaaattttt ....rabbim hepimize bu yolda yardım etsin yavrularımız en iyi şekilde yetiştirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhh fıstıklar içimi döktüm ii oldu hee çok öpüyorum d. günü olan tüm yavruşlarımı öpüyorummm iyiki doğdunuzz ağustoss bonncuklarııııııııııııııı

aslıcım hayatım hayırdır inşallah eşinle düzeliri aranız çok üzüldüm canım benim ahh bu erkekler anlamak çokk zor gerçekten susarak sabırla inşallah aşabiklirisin canım benim rabbim yardımcın olsun ozan egem nasıl çokk öpüyorum ikinizide herşey çocuklarımız için biliyosun sabır canım benim
aynurr canım benim ahh ahhh çok zor 3 tane çokk zor .. bi başarabilsekkk aynuırcum tek çaremiz ne biliyomusun ne olursa olsun sesimizi yükseltmeden halletmek kesinlikle horlamadan güzellikle bende çok zorlanıyorum 3 ü de bi giriyıolar birbirlerine ali de başladı artık durmadan ablasıyla saç saça baş başalar :KK43:( özellikle kızımm canları saolsun ama bıktımmm çok fena dediğim dedik hırçın bi isteği olmassa ağlaama krizlerri bağrışları kök söktürüyo bana :KK43:(( diyorumki kendi kendime aynadaki yüzümüz çocuklarımız sesimi yükselterek bişeyleri anlatmaya çalıştığım için şimdi karşılığını alıyorum olabildiğince sakin sabırlı omak için dişleirimi sıkıyorum çenem ağrıyo artık ... bu ses yükseltme olayını tamamen kesmem lazım hemde tamamen nasıl hakim olcam kendime bende bilmiyorum annelikkkkkkkkkkkkkk zor zanaaattttt ....rabbim hepimize bu yolda yardım etsin yavrularımız en iyi şekilde yetiştirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhh fıstıklar içimi döktüm ii oldu hee çok öpüyorum d. günü olan tüm yavruşlarımı öpüyorummm iyiki doğdunuzz ağustoss bonncuklarııııııııııııııı

Ayşegülcüm hoşgeldin canım. Ozan Egede iyi teyzesi senin kuzuda iyidir inşlah. Canım benim eşimle biraz durumlarımız karışık burda anlatıpta kimseyi üzmek istemem her zaman hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum herkes için.bende sizi çok öpüyorum canım benim. opuyorumnanaktan

aslı canım üzüldüm gerçekten yakın bi arkadaşımda ayrılmak üzere eşinden kızı var 3 yaşında :KK43: çok özel bi mevzu değilse problemini istersen anlat canım için rahatlar fikir veririz teselli ederiz beraber çözüm ararız canım dertler paylaştıkça azalırmış
hakkınızda hayırlısı olsun ama ikinizde nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun

canımmmm sana ve aynura sabır diliyorum başka da bi şey demiyorum
ama çok doğru demişsin çocuklarımız aynadaki yüzümüz farkında değiliz ama onları bir nakış gibi işliyoruz bizden ne görürlerse onu öğreniyorlar ve kaydediyorlar henüz boş olan beyinlerine yarın öbür gün kullanmak üzere o yüzden söylediğimize yaptığımıza dikkat etmek zorundayız

aslı canım üzüldüm gerçekten yakın bi arkadaşımda ayrılmak üzere eşinden kızı var 3 yaşında :KK43: çok özel bi mevzu değilse problemini istersen anlat canım için rahatlar fikir veririz teselli ederiz beraber çözüm ararız canım dertler paylaştıkça azalırmış
hakkınızda hayırlısı olsun ama ikinizde nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun

Burcucum canım bende üzüleceginizi bildigim için pek bahsetmek istemedim yüzeysel geçmiştim. Canım biz eşimle 8 yıllık evliyiz evliligimizin ilk 2 yılı iyi geçti sonrasında kavgalar başladı ben her seferinde alttan alan idare eden taraf oldum ama bende bir canım sonuçta birçok kez ayrılıgın eşiginden döndük ve eşim her seferinde özür diledi bir daha olmayacagını dile getirdi ama her seferinde beni ezmekten geri kalmadı ben her seferinde katlanırım sandı. çocuk oldugunda belki herşey düzelir hayatımız düzene girer zannetmiştim ama eşimle olan hayatım hepten çekilmez hale geldi üstüne birde kavgaları oglumla birlikte yaşamak beni daha çok yaraladı. hemen her gece kavgalarımız vardı o yüzden şimdi bu noktadayız canım şuan zor bir dönemdeyim ailemin yanındayım oglum için güçlü olmaya çalışıyorum okullar açıldıgında inşlah herşeyi daha kolay atlatırım gibi geliyor eşim şuanda özür diliyor her zaman oldugu gibi. bende hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum canım kısacası böyle. daha ayrıntıları var canım ama kısacası böyle diyeyim.

aslıcım gerçekten zor bi durum canım önemli olan ilk hatasında affettiğin zaman zaten her seferinde affedebileceğini düşünürler ama maalesef biz kadınlar önce sabretmeyi deneriz sonra her seferinde bir ümitle affederiz onlar da her seferinde bunu suistimal ederler.... her gün kavgayla nereye kadar sürdürebileceksin ve böyle devam ederseniz ozan ege de etkilenir yavrumun psikolojisi.... bencede belli bir yaştan sonra insanların karakterlerini değiştiremezsin ve kavgalar sevgiyi de bitirir sonra sırf çocuğum dersin ve kendi hayatından vazgeçersin onun için sonra o belli bir yaşa gelince keşke en başta ayrılıp kendi yolumu çizseydim dersin canım ama senin için çok geç olur... belki çok karamsar konuşuyorum canım ama hayatı kendine zehir etmeni istemem

yine de hakkınızda nasıl hayırlıysa o olsun canım siz nasıl mutlu olacaksanız dua et canım bu ramazan ayında inşallah anlar hatasını ve yavrunuzun hatrına düzelir aranız

yine de hakkınızda nasıl hayırlıysa o olsun canım siz nasıl mutlu olacaksanız dua et canım bu ramazan ayında inşallah anlar hatasını ve yavrunuzun hatrına düzelir aranız

Burcucum zaten şimdiye kadar senin söyledigin gibi düşündüm ve sonrasında hep üzülen psikolojisi bozulan ben oldum bugün hastaneye gittim psikologla görüştüm bana söyledigi evliligi ayakta tutan üç şey vardır sevgi,saygı ve güven bunların birisi yok oldugunda ayakların biri kırılır ve ayakta durması güçleşir dedi. bende senin gibi düşünüyorum ki bunu eşimede söyledim insanların kişiliklerini degiştiremeyiz ve degiştirmekte dogru olmaz birbirimizi geçici bir süreligine kandırmış oluruz ne ben onu degiştirebilirim nede o beni. o yüzden canım ben hergün dua ediyorum hayatım Allah'ım hakkımda hayırlısı ne ise onu ver söyledigin gibi yine mübarek aydayız Allah'ım bilir doğruyu hep hayırlısını istiyorum benim için oglum için.

burcucum canım, kardeşim yanımda erkek ama sağolsun çooookkkkkkkk yardımımı dokunuyor o olmasa zaten yanmıştım bugün bizde dışarı yemege gittik oğlanlarla ilk defa... face video yüklüycem....bende istiyorum oğluşlarımı biyerlere götüreyim onlarda streslerini atsınlar ama buradada hiçbişey hiçbiyer yok sinir oluyorum....onurun sanırım arkadaki azıları çıkıyor bugün hep ateşi vardı soğuk algınlıgı falan değil eminim sanırım hırçınlıgının büyük sebebide bu bütün azılarmı çıkıyo anlamadım vallaaa..
aslıcım canım bencede hakkında hayırlısı olsun canım hiç üzülme bol bol dua et allah yardımcın olsun
ayşegül sende hoşgeldin canım arada gelmeniz iyi oluyo birde sene ,yağmur gelse yağmurda doğurmuştur demi kızlarrrr...
kızlar ben unutmuşum benimkilerde uzun zamndır olmuyordu ateş..azı dişler sizinkilerdede 3-4 saatte bir yükselen ateş yapmışmıydı?

fikriyede yok ne zamandır

Burcucum canım bende üzüleceginizi bildigim için pek bahsetmek istemedim yüzeysel geçmiştim. Canım biz eşimle 8 yıllık evliyiz evliligimizin ilk 2 yılı iyi geçti sonrasında kavgalar başladı ben her seferinde alttan alan idare eden taraf oldum ama bende bir canım sonuçta birçok kez ayrılıgın eşiginden döndük ve eşim her seferinde özür diledi bir daha olmayacagını dile getirdi ama her seferinde beni ezmekten geri kalmadı ben her seferinde katlanırım sandı. çocuk oldugunda belki herşey düzelir hayatımız düzene girer zannetmiştim ama eşimle olan hayatım hepten çekilmez hale geldi üstüne birde kavgaları oglumla birlikte yaşamak beni daha çok yaraladı. hemen her gece kavgalarımız vardı o yüzden şimdi bu noktadayız canım şuan zor bir dönemdeyim ailemin yanındayım oglum için güçlü olmaya çalışıyorum okullar açıldıgında inşlah herşeyi daha kolay atlatırım gibi geliyor eşim şuanda özür diliyor her zaman oldugu gibi. bende hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum canım kısacası böyle. daha ayrıntıları var canım ama kısacası böyle diyeyim.

ahhh aslıcım canımsın arkadaşım benimm aslımm şu an ayrı yerlerdesiniz anladığım kadarıyla ... .. hayatım işin çok zor öncelikle onu söyleyim rabbim eşini ıslah etsin mubarek günlerin gecelerin hatrına ..
aslı canım benim yaşadıkların zordur muhakkak her konuda da haklısındır ama sana şunu söylemek istiyorum tatlım ne olur beni yanlış anlama gülüm az çok beni tanıyosundur ..
hayatım eşin barışmak istiyosa bi şans daha ver yavrun için ... bi çocuğun baba ve anne boşluğu ne yaparsan yap dolmuyo istersen altından oyuncaklar olsun en lüks hayatlar olsun o boşluk hep açık kalıyo ... canımm biliyosun imtihan dünyasındayız burası sadece bir geçit seninde aşman gereken demekki eşin ve huysuzlukları .. aslıcım sabırla bu işi başarabirsin inşallah hayatım .. aslı gülümmm hastalıklarla da sınanbilirdik ya da rabbim korusun yavrularımızla da .. ne olur çok iyi düşün hayatım dinleme ne konuşursa konuşssun şöle geçir içinden bu bi imtihan başarabilirim la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azimm .. aslı bebemmm yavrun için başkası baba olamaz ona öle böyle ömrümüzü geçircez gülüm inşaallah bi gün eşinde düzelir aklı başına gelir .. unutmaa ne olur başarabilirsin rabbim güç kuvvet versin hayatımm . ali de ii teyzoşu fena hareketli durmuyo bi dakka
burcu canım benimm nasılsınnn çok öpüyorum senide ahh inşallah örnek anne olmayı nasip etsin rabbim
aynur hayatım ateş azılada oluyo ama benim oğluş dişleri tamamladı şükür darısı senin minnoşlara

aslı canım eğer eşini ikna edebilsen ve mademki hatasını biliyor ve özür diliyorsa beraber bundan sonrası için bi aile terapistine falan gitseniz. dediğine göre bir çok defa bu noktaya gelmişiniz son kez ayrılma kararı vermeden bir de bunu deneyin bence karakterini değiştiremezsin ama belki ilişkiniz ve birbirinize karşı tutumlarınız değişebilir canım bundan sonra atacağın her adımı oğlun için atacaksın sonuçta evlilik konusunda. Bu arada eşinle oğlunun ilişkileri nasıl canım

ayrılma zor bir karar ve en az senin kadar oğlunda etkilenir canım bu durumdan.önce düşün onsuz daha mutlu olacağına eminmisin ayrılığa hazırmısın oğlunun sorumluluğunu tek başına alabilirmisin boşanma süreci mahkemeler evinin bozulması eşyaların bozulması taşınma ve yalnız bir hayata başlama bunlar ayrılık sonrası insanı en çok yaralayan durumlarmış. canım inşallah bebeğinizin hatrına ve bu mübarek günlerin şerefine eşin kendine gelir daha fazla üzmez sizi

aynur canım o 3-4 saate yükselen ateş bizde oldu bir kere kan tahlilleri falan yapılmıştı çünkü bayağı etkilemişti egeyi günlerce.... ama 1 hafta sonra kendiliğinden geçti bizde dişlere yormuştuk o zaman...

ayşegülcüm tamamlandı derken kaç tane olunca tamamlanıyo bu dişler.. buragın 20 dişi var bittim acaba onunki

X