hayırlı ramazanlarr kızlarr nasılsınızz ben çok fena stresliyim bu aralarr
aslıcım hayatım hayırdır inşallah eşinle düzeliri aranız çok üzüldüm canım benim ahh bu erkekler anlamak çokk zor gerçekten susarak sabırla inşallah aşabiklirisin canım benim rabbim yardımcın olsun ozan egem nasıl çokk öpüyorum ikinizide herşey çocuklarımız için biliyosun sabır canım benim
aynurr canım benim ahh ahhh çok zor 3 tane çokk zor .. bi başarabilsekkk aynuırcum tek çaremiz ne biliyomusun ne olursa olsun sesimizi yükseltmeden halletmek kesinlikle horlamadan güzellikle bende çok zorlanıyorum 3 ü de bi giriyıolar birbirlerine ali de başladı artık durmadan ablasıyla saç saça baş başalar
( özellikle kızımm canları saolsun ama bıktımmm çok fena dediğim dedik hırçın bi isteği olmassa ağlaama krizlerri bağrışları kök söktürüyo bana
(( diyorumki kendi kendime aynadaki yüzümüz çocuklarımız sesimi yükselterek bişeyleri anlatmaya çalıştığım için şimdi karşılığını alıyorum olabildiğince sakin sabırlı omak için dişleirimi sıkıyorum çenem ağrıyo artık ... bu ses yükseltme olayını tamamen kesmem lazım hemde tamamen nasıl hakim olcam kendime bende bilmiyorum annelikkkkkkkkkkkkkk zor zanaaattttt ....rabbim hepimize bu yolda yardım etsin yavrularımız en iyi şekilde yetiştirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhh fıstıklar içimi döktüm ii oldu hee çok öpüyorum d. günü olan tüm yavruşlarımı öpüyorummm iyiki doğdunuzz ağustoss bonncuklarııııııııııııııı