2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün emziği bırakma çabalarımızın ilk günü kızlarr bana sabır dileyinnn görünen o ki hiç kolay olmayacakkk.....

burcucum inşallah çabuk atlatırsınız.. valla benim burak gündüz bile ağzından düşürmez oldu nsl bıraktırıcam bilmiyorum

burcum güzel yazın için çok sagol canım.Tamamen katılıyorum.Zaten dayakla bir çözüm bulunmaz hatta tam tersi sorunlar daha büyük olabilir.Ben de nasıl yaptım böyle hala çok üzülüyoprum umarım bi daha olmaz.

burcum bizim de emziksiz üçüncü günümüz.İyi gidiyoruz şimdilik umarım çok yakında tamamen unuturuz.

oturup ağlıcam şimdi yaaaa :KK43:((

ege biraz önce keçeli boyalarla orta sehpamın üstünü bi güzel boyamış üstelik sehpa krem renk boya yeşilll çıktı ama bende çileden çıktım :KK43:(

neyse kızlar benim kafam aslında biraz karışık artık çalışmaya başlamayı düşünüyorum ya napsam bilmiyorum eşim istemiyor asla ihtiyacın yok ege çok küçük diyo ama ben kendimi durduramıyorum özledim galiba...

oturup ağlıcam şimdi yaaaa :KK43:((

ege biraz önce keçeli boyalarla orta sehpamın üstünü bi güzel boyamış üstelik sehpa krem renk boya yeşilll çıktı ama bende çileden çıktım :KK43:(

neyse kızlar benim kafam aslında biraz karışık artık çalışmaya başlamayı düşünüyorum ya napsam bilmiyorum eşim istemiyor asla ihtiyacın yok ege çok küçük diyo ama ben kendimi durduramıyorum özledim galiba...

canım san ayarın foto çekip sanberkin duvarda yaptıkları göstereyim.tepkin nasıl olur bakalım.

Çalışmak konusunda ben de çok düşündüm ve çok kararsızım.Aslında artık çalışmak istiyorum ama biraz zor iş bulurm ben.Bulsam da yapmayacam gibime geliyor benim gözümde sanberk hala küçük.Şimdilik çalımayaı erteledim.Seneye kısmet ise eğer iş bulursam sanberk kreşe göndercem ve çalımaya başlayacam.planım bu ama ilk önce kısmet.

canım görmek isterim fotoyu :))

bu arada emziği bırakma heveslerim söndü asla uyumuyor her yolu denedik kusana kadar ağladı yavrum vee maalesef tekrar verdim ama pes etmiş değilim emzikten tiksindirecek bir yol bulmam lazım

canım bizimki deilk gün çok agladı ama bugun dün daha iyidi tek normalden daha geç saatlerde uyukuya dalıyor.
Ben emziğinin ucunu kestim ve böcek yemiş dedim.İlk günde meme diye bagrdı ama sonraki gün meme dedikten sonra böcek yemiş deyip istemedi.Ama akşam uyacagı zamna kesilmiş memeyi ağzına koydu emmedi ama biraz ağzında tuttu.Bakalım bugün nasıl geçecek.

ilk önce mcdemi alayım Yağmurun ikinci bebeği dünyaya gelmiş.Bekeldiğinden daha erken gelmiş ama çok şükür sağlığı yerinde bir problem yamamışlar.Biraz gazları var ama genel olark çok sağkin bir bebektir annesini hiç zorlmaıyormuş.Yağmurun zorlayan Kaan:)Ama olsun sağlıklı olsun da anneye herşeye rıza.Şuan İstanbula değil eşinin memeleketindedir birhafta sonra kendi memeleketine gidecektir.Hepinize çok selmaı var.Bizi özlemiş ama nete girme fırsatı yok.İlk fırsatta girip bize ayrıntılı yazar.

Bizde neler oldu.Sanberk gerçirdiği hastalığı yüzünden hala çorbalara karşı tiksinme var yemeklerde çok seçicidri.ama buna saygı gösterip istedikleri benim kontolum altında veriliyor.

'2yaş hepetiti A aşımız da oldu sonraki aşımız 6 aydan sonra.
Ayrıca kan tahlili yapıldı.bu sefer çok ayrıntlı yapılcak genetik olup olmadığını bakılcak.Ayrıca çinko,b12 vitamin yetersizliği de bakılcakmış.abakalım İnşallah ulumlu sonuçlar alırız.
Genelde 2 yaşında dr lar kalb muanesi de tavsiye eder ama biz dr bişey demedi.Tek kalbinde bir sorun duyumuyorum dedi.Yani kardiolojiye götürmemeiz gerkmiyormu demek istedi orasını anlamdım.

Bizden güzle haber emiğe son.Artık pek aramıyor nadiren sorsa da böcek yediğini tekrar hatırlatıp başka şeylerle uğraşmaya devam ediyor.

ncdsc04321j

burcum istediğin fotorafı gönderdim.Bunlar balkondaki duvarların eserlerim:)

ay fotoraf çok büyük boyutuna hiç de bakmadım.Önceden düzelcek imkanımız vardı şimdi ben göremiyorum nasıl silecem bu fotoyu.

merhaba herkese
fikriye fotolar çok güzel benim oğlumda duvarlara halıya sehpaya sanat eserleri çizmeye devam ediyor
büyük sanatçı :))

bu arada biz tuvalet işini hallettik gibi ege birden bire altı açıkken çişim geldi dedi götürdüm yaptı şimdi de gelince söylüyor bağlamıyorum gece bağlıyorum ama aslında yapmıyor bu kadar kolay olacğını tahmin etmemiştim :)))

aaa süper burcucum darısı başımıza....bu arada ben sanberkin 1 tane fotosunu görebildim....ya kızlar ben geçen yıl grip aşısı yaptırdım ama bu yıl yaptırmıycam sizler napıcaksınız her yıl yaptırmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum

darısı başına aynur sakın acele etme onlar hazır olduğunda sinyaller gönderiyor işte doğru zaman önemli yoksa çok yıpranırsın

biz hiç yaptırmadık grip aşısı bu yılda düşünmüyoruz zaten çocukla ne kadar sosyal hayata katılabiliyoruz ki ... inşallah hastalıksız doktorsuz bir kış geçiririz hepimiz

merhba arkadaŞLAR
oH burcum hadi gözünaydın canım.Dediğin gibi .ocuk hazır olunca çabuk bitiyor bu iş.Bence de aynurcum hiç acele etme.Bak biz aceleci davrandık şimdi hazır olmuş olabilirdi fakat hala yazdan hatırlıyor ve negativ yaklaşıoyr bu çiş olayı.Şimdi biz önce o günleri ututuktan sonra ancak tekrar deneyebileceğiz.Bence biraz daha beklesek daha iyi olur.

Grip aiısı için geçen dene dr önermemişti bu sene yarın sorarım bakalım ne der.Ama ben gerk duymuyorum.200 den fazla grip çeşidi varmış aşı ise çok az kaplıyor yani aşı yaptık hasta olmayacak diye bir garintisi yok.Onun için yapmayı düşünmüyorum.

X