2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burdamısın canım..canım bisküvi olayını net hatırlamıyorum aylar önceydi ama ben genede kullanıyordum en son bittikten sonra almadım...
bugün bende tembellik yaptım burak 7:30 uyandı bende uykumu alamadım onur gece uyandı çünkü, onlara kraker verdim ardından 150ml.meyve suyu.. burak kaşarlı tost yedi,onur 3-4 lokma yumurtalı ekmek ,eymen biraz salatalık burakta salatalık yedi yatmadan önce 200ml.ballı süt..kalkıncada kıymalı kabak dolması var inşallah yerler

aynur sen kahvaltılarına her gün hepsinin damak tadına göre farklı şeyler mi hazırlıyorsun
ben hazırlamaktanda üşenmiyorum da onlar yenmezse o zaman bütün günüm kötü geçiiyor üstüne o kadar şey hazırla yenmesin boşuna makineye kalabalık :)) çünkü bulaşık makinesine yerleştirmek ne kadar zevkliyse boşltmak o kadar kötü.......... :)))

kızlar size bi şey sorcam egenin doğduğundan beri egzeması var şu aralar yine çok kötü oldu cildi üstüne birde alerji oldu vücudu kaşınmaktan yara içnde kaldı gece bile uykusundan uyanıp kanayana kadar kaşınıyo sonra ağlıyor yavrum bir sürü kremler denedik aktardan kremler aldık ama boşş... sizin önerebileceğiniz bi şeyler var mı haftasonu yeniden bi cildiyeciye götürmeyi düşünüyoruz

burcucum sorma hepsi aynı şeyleri yemeyebiliyor hemde dediğin gibi bida yemezlerse sinirden patlıyorum aynen bütün günüm sinirli ve kötü geçiyor canım....egzama konusunda bir bilgim yok canım ahh şu yavrucakların acısını biz çeksek ne var bende diyorum şu dişleri çıkarken ağrıları ben çeksem keşke çocuklar ağrı kesici manyagı oldu vallaa:)

sorma canım ya ege şurup türü şeyleri de içmiyor hasta olduğunda bile zorla döküyoruz ağzına babası tutuyor ben veriyorum hatta bazen kusuyor

Canım bizde de nerdeyse doğudan beri vucudunda egzema gibi lekeler oluyor 3 tane cilciye götürdüm ama verdiği mehlemler sadece geçici bir sonuç verdiler.alerji sandık şuphelediğim gıdalara kestikten sonra durum yine aynı.Bir ara ot ,polen alerjisi diye süphe vardı ama onlar da değilmiş.En son verildiği pomat adı:Elocon Pomat etken madesi-mometazon Furoat

Şimdi burdayken bir ciltiçye götürmeyi düşünüyorum.duyduklarıma göre çok iyi bir dr.Herkes tarafından önerilen bir dr.

Canım sizn egzemanız nasıl nerde çıkıyor.
Sanberkin başında bir yerde,yanalarında,kolunda ve popu bölgesinde.Kırmızı lekeler,kaşıntı da yapıyor.Lekeleri dokundukça hafifi kabarıklık hissediliyor.Krem sürdükten sonra kırmızı renkten yavaş yaval ten renge dönüyorlar.En son beya kuru cilt kalıyor.
Bahsetiğim dr telde anlatınca ne olduğunu anadı ve ilaç var dedi.yalnız iyileşmesi uzun sürüyor dedi yaklışık 6 ay.Şuan lekeler kayboldu tekrarçıktığında göreceğiz.

evet canım bahsettiğin şey egzema
egenin dirsek içlerinde bileklerinde parmak aralarında diz kapağı arkasında çoğunlukla var. cildi hep kuru ama normal bi kuruluk değil aşırı kuru bizde advantan pomat kullanıyoruz ondan önce elidel kullandık. bende bi çok doktora götürdüm tedavisinin olmadığını söyledi geçse bile tekrar çıkar dedi bi de genetikmiş bizin ikimizinde kızkardeşlerimizde egzema var damla verdi şurup verdi ve krem ama ondan hemen sonra almanyaya gitmiştik devam edemedim şimdi yeniden deneyeceğiz ama çok fayda edeceğini sanmıyorum ancak ergenliğe doğru azalır demişti doktor

fikriye birde yazın ciltleri daha fazla ve hızlı kuruyor daha çok kaşıntı yapıyor dikkat et canım kışın biraz daha azalıyor gibi

Canım iyi yazdım adı aklıma gelmiyordu ama biz de advantan kullanmıştık o daha etkiliydi sanki.Canım ben bahsetiğim dr götürcem özel bir pomad yıpıyormuş.Kullandıktan sonra geçekten faydasını görürsek sizin için de yaptırcaz.Yalnız dr dediğine göre iyileşmesi 6 ay sürebilir demişti.Bazen daha da vazla 1 sene dedi.Bakalım haftaya gitmeyi planlıyorm bakalım.ama şuan hiç bir yerde yok onun için götüremiyorum daha.
bide bun fark ettim güneşe fazla kalınca sanki daha da kızarıyor.Bide bulgaristana gelidğimizde ilk haftata çok kötü çıkıyor.Sanki hava değişimden de daha kötü oluyor.

fikriye canım doktorun dediklerini bana da yaz lütfen faydasını görürseniz bende uygulamak isterim
yalnız anlamadım doktor kendi mi bi pomat hazırlıyormuş

fikriye canım doktorun dediklerini bana da yaz lütfen faydasını görürseniz bende uygulamak isterim
yalnız anlamadım doktor kendi mi bi pomat hazırlıyormuş

dr. pomat için gerekn malzemelrin adı ve miktarı yazıp eczacıda yaptırılıyormuş.Ben de hala götürmedim bekliyorum egzeme tekrar çıkınca götüreceğim.bugün fark ettim biraz karn bölgesnde yine çıkmış ama biraz daha bekleyeceğim.

tamam canım sen bana da mesaj atarsın o zaman o malzemelerin adını bende denemek isterim sizin egzemanız nasıl geçip tekrar mı çıkıyor ? bizimki hiç geçmiyorki hep var vücudunda kuzum benim doğduğundan beri kaşınmaktan hep yara içinde (( artık napacağımı kime götüreceğimi şaşırmış durumdayım son çare olarak bi araştırma hastanesine götürmeyi düşünüyoruz...

ege bugün İLK DEFA şeftali yiyerek beni şaşırttı bu bizim çook uzun zamandır yediğimiz ilk meyve çook mutluyum :sm_cool: hihoyyyt

ege bugün İLK DEFA şeftali yiyerek beni şaşırttı bu bizim çook uzun zamandır yediğimiz ilk meyve çook mutluyum :sm_cool: hihoyyyt

Maşalah kuzuya,hadi nşallah devamı gelir.Ve gelecek bence.Geçen sene Sanberk şeftali yemeye başladıktan sonra sanki daha çok meyveleri sevmeye başladı.

Evet canım Sanberkin mehlmeler sürdükten sonra bir süre yok ama daha sonra tekrar çıkıyor.Canım ben de arıştırma hastanesine götürmke istiyordum.ama bana gelen cevap 3 yaş önceki çocuklar için tek kanla testler yapılıyor ama onlarda çok pahalı oluyor.Çünkü herşey içn ayrı bir tes yapılıyor.Mesela polen,et,süt,bal,yumurta alerj test edlir vbs.eğer çocuk 3 yaşında ise o zaman test daha kolay ve daha verimlidir.Deriden test eilir ve sonuçlar daha güvenliyimiş.

Dr reçetey verince sana da yazarım canım.Eğer yaptıramazsan biz sie burdan yollarız.

kızlar benimde onur hiç meyve yemez sadec karpuz yiyyor şeftaliye burak bayılıyor insan küçücük şeylerle ne kadar mutlu oluyor demi:)) bu arad benimkiler gene bişey yemez oldular sıcaklardanmıdır nedir anlamadım

evet aynur sıcaklardan diye düşünüyorum bende ege de iştahsız
ama az da olsa yiyor bugünkü sabah kahvaltımız :
1 su bardağı süt
1 bıldırcın yumurtası
küçük bir dilim ekmeğin yarısı tahinli fındık kreması
çok küçük dilimde beyaz peynir yedi

bunlar benim için rüya gibi ama yedi :)))

aynur sanberk de bir gün yer ii gün yemez.Artık sebeb bulamıyorum.Açıkçası alıştım artık.Tabiki üzülüyorum ama yapacak bişey yok.Ben sevdiklerini sunuyorum artık yerse yer yemezse eskisi gibi kandıramıyorum.

burcum maşallah kuzuya bugün çok iyi başlmaış devamı gelsin İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…