2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım İnşallah çabuk öğrenir.
Senin yerinde olsaydım biraz daha beklerim.en azında 2 yaşından birkaç ay sonra.biraz daha iyi konuşmaya başasınlar.Bide babsı geldiğinde daha da uyugun bir dönem olur bence.Çünkü erkek çocuklar daha çok bablardan öğrenek alırlar.babası üçüne gösterir bir eğlenceye çivirirsiniz artık ve hiç zorluk çekmeden birkaç gün için iş hazır olur.Bence sizizn için şu dönem çok uygun değil.Çünkü çocuklar baba yokluğunu hisediyorlar çok iyi konuşmadıkları için sık sık sinirleniyorlar.Şimdi tam inaçılık dönemdir.Bide bu iş için anne de sakin olmalıdır.Sen şimdi ne kadar güçlü olsanda eşin yokluğunu hissediyorsun seinde moralin süper değil onun için şimdi sen de hazrı değilsin daha.
Arkadaşımn çocuğ eylülde 3 yaşında olacak o da fazla kouşamıyor daha yeni yeni dili çözülüyor.Ve bir ay önce biraç gün içinde tuvalet işide harlettiler.Bence sen eşinin gelmesini bekle hepiniz için daha uygun bir dönem olur

birde burak tv. egitime başlayabilir ama eymen başlayamaz daha derdini bile anlatamıyor tam buraga başlasam diğerlerini bezle görünce kafası karışabilir çıkmazdayim yani.. bende 2,5 yaşa doğru başlayayım diyorum ama hepside altını alırken kıyametleri koparıyor bu kadar uzun nsl beklerim bilmem...ee bugün sanberk neler yedi sabahtan beri?

birde burak tv. egitime başlayabilir ama eymen başlayamaz daha derdini bile anlatamıyor tam buraga başlasam diğerlerini bezle görünce kafası karışabilir çıkmazdayim yani.. bende 2,5 yaşa doğru başlayayım diyorum ama hepside altını alırken kıyametleri koparıyor bu kadar uzun nsl beklerim bilmem...ee bugün sanberk neler yedi sabahtan beri?

canım işte üç farklı çocuk farklı zamnlarda tv için hazır olacaklar.buda var.dediğin gibi bir bezle diyeri bezsiz 3 için karaşık bir durum.Hele bezli olan çocukların psiholojisi için olumsuz olabiir çünkü kendileri kardeşine eşit görmeyebilirler.Açıkçası bu soru için profesyonel kişiye sormak lazım.Belki tek tek öğretirsen senin için daha kolay olur ama diyer çocuklara nasıl etkiler bu da önemli.

bak ben yazayım sana önce buraktan başlayayım sende nor ver olurmu arkadaşım..
BURAK:yumurtalı patates arkasından biraz kah. gevrek.1 tane salatalık 150 ml.meyve suyu.yatmadan önce 200ml. süt kalkınca köfteli patates yemegi...1-2 tane ceviz 150 ml meyve suyu kraker,1 danino 1un kurabiyesi yatmadan önce 200 ml.süt..
ONUR:yumurtalı patates,kah.gevrek,150 ml meyve suyu yatmadan önce 200 ml.süt kalkınca köfte yemegi 150ml. meyve suyu 1 danino yatmadan önce süt...
EYMEN:kahvaltılık gev.çeyrek salatalık 100 ml meyvesuyu yatmadan önce 175ml. arası süt kalkınca 1-2 kaşık köfteli papates 1-2 ceviz 1 un kurabiyesi 2 ye yakın danino yatmadan önce 150 ml. süt

sanerk ne yedimi

Sabh makran,süt ve tahinli pekmez
ara meyve suyu ve çok az bişey kek
öğlen 3 tane ceviz kadar köfte,yarım kase semizotu-bulgur çorbası,meyve suyu
ikindi 1 dilim kek,1 bardAK süt
akşam 1 kase mercimek çorbası ve yine azıcık kek

onur ceviz ve meyve salatalık yemez.. eymen yemek yemez.....
evt bende kararsızım neyse eşim gelince zaten nörologa götürücem eyemeni eylülgibi yani o zaman sorarım artık tokatta pedegog varsa onada gidicem bakalım..nsl fırsat bulabildinmi bahsettigim programı dinliyebildinmi

bak ben yazayım sana önce buraktan başlayayım sende nor ver olurmu arkadaşım..
BURAK:yumurtalı patates arkasından biraz kah. gevrek.1 tane salatalık 150 ml.meyve suyu.yatmadan önce 200ml. süt kalkınca köfteli patates yemegi...1-2 tane ceviz 150 ml meyve suyu kraker,1 danino 1un kurabiyesi yatmadan önce 200 ml.süt..
ONUR:yumurtalı patates,kah.gevrek,150 ml meyve suyu yatmadan önce 200 ml.süt kalkınca köfte yemegi 150ml. meyve suyu 1 danino yatmadan önce süt...
EYMEN:kahvaltılık gev.çeyrek salatalık 100 ml meyvesuyu yatmadan önce 175ml. arası süt kalkınca 1-2 kaşık köfteli papates 1-2 ceviz 1 un kurabiyesi 2 ye yakın danino yatmadan önce 150 ml. süt

burak ve onur iyi yemişler ama eymen az yiyormuş gerçek.sen ona hergün vitamin vermelisin.Şuan elinde hangi vitaminler var.Ben vitagil tavsiye edrim içinde hem vitaim hem mineralleri var.Sabah akşam pekmez ver.
ceviz iyi olmuş.Sanberk iki gündür yemedi
Bide yemek olark günde tek birkez veriyorsun ama gerçeği kahvaltı yemek yerine geçiyor

tahin pekmezi denemedim hiç aa helvayı çok seviyorlar..sanberkin menüsüde gzl miş afiyet olsun sarı paşama

hanımlar kaynatmışınız yine ...

aynur ben cevizi rondodan geçirip mamasının içine koyuyorum yada muhallebinin falan birde ben hiç sade süt vermiyorum elime ne geçerse ekliyorum içine süt irmik büsküvi ceviz pekmez bal gibi her gün değiştirerek birinden ekliyorum birde ege meyve ve meyve suyu sevmiyor kahvaltıda az süt içiyor ama bitki çaylarını çok seviyor bende onlardan yapıyorum :)))

şu ana kadar ege yarım yumurta yarım bardak süt ve bir kaç kaşık labne bir iki salatalık ısırdı yarım ceviz yedi sonra bir süt dilimi yedi
bakalım şimdi yeşil fasulye yemeği yapıyorum bazen çok severek yiyor umarım bugünde uyanınca yer çünkü uykusunda mama içmedi :))

burcucum bende hep sütün içine bisküvi bal pekmez koyarım bi ara kaşık maması alıyordum onu bıraktım biskivide almadım onuda sıcak süyle karıştırmak iyi değil dediler bıraktım....cevizide eyemenle burak ellerine verince yiyyorlar onurunkini daninoya falan ekliyorum

benimkilerde seviyor bitki çayını ıhlamur falan yapıyordum bu aralar yapmıyorum....kız süte çig irmikmi ekliyorsun ekleniyormuşmu öylee

ekliyorum walla irmik bir çay kaşığı arada bi şey olmadı aslında pişirilmesi uygun ama ne bileyim
neden büsküvi napıyomuşki hep bilinen bi yöntemdir oysa

sabah misafir gelecek şimdi yorgunum yatmak istiyorum kızmadın bana dimi

ama artık buluşabiliyoruz :))))))))

ah sizi kaçırdım bugün
misafim vardı biraz geç kalktık.Biraz eşimle konuşayım derken ancak şidi girebildim.
Bugün sanberk ne yedi
Sabha iyi başkadık ama sonra bozuldu.
Sabah yumurta,ceviz,pekmez-harbup tozou karalımı,ekmek,çay vardı ama içmedi su içti.
ara 1 bardak süt
öğlen büyük bir kase mercimek çorbası ve yarım dilim ekmek yüzerine sebze püresi(salça gbibi bişey).Zavalı köfta sordu ama yapmayı üşnemiştim:KK43:(((((((( u bana
İkindide ballık kurabiye,meyvesuyu,
akşma 1 köfte
yenek yemedi
yatmadan önce puding içine bir kaşık tahin

X