Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde burak tv. egitime başlayabilir ama eymen başlayamaz daha derdini bile anlatamıyor tam buraga başlasam diğerlerini bezle görünce kafası karışabilir çıkmazdayim yani.. bende 2,5 yaşa doğru başlayayım diyorum ama hepside altını alırken kıyametleri koparıyor bu kadar uzun nsl beklerim bilmem...ee bugün sanberk neler yedi sabahtan beri?
bak ben yazayım sana önce buraktan başlayayım sende nor ver olurmu arkadaşım..
BURAK:yumurtalı patates arkasından biraz kah. gevrek.1 tane salatalık 150 ml.meyve suyu.yatmadan önce 200ml. süt kalkınca köfteli patates yemegi...1-2 tane ceviz 150 ml meyve suyu kraker,1 danino 1un kurabiyesi yatmadan önce 200 ml.süt..
ONUR:yumurtalı patates,kah.gevrek,150 ml meyve suyu yatmadan önce 200 ml.süt kalkınca köfte yemegi 150ml. meyve suyu 1 danino yatmadan önce süt...
EYMEN:kahvaltılık gev.çeyrek salatalık 100 ml meyvesuyu yatmadan önce 175ml. arası süt kalkınca 1-2 kaşık köfteli papates 1-2 ceviz 1 un kurabiyesi 2 ye yakın danino yatmadan önce 150 ml. süt
tahin pekmezi denemedim hiç aa helvayı çok seviyorlar..sanberkin menüsüde gzl miş afiyet olsun sarı paşama