Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar size bi şey sorcam egenin doğduğundan beri egzeması var şu aralar yine çok kötü oldu cildi üstüne birde alerji oldu vücudu kaşınmaktan yara içnde kaldı gece bile uykusundan uyanıp kanayana kadar kaşınıyo sonra ağlıyor yavrum bir sürü kremler denedik aktardan kremler aldık ama boşş... sizin önerebileceğiniz bi şeyler var mı haftasonu yeniden bi cildiyeciye götürmeyi düşünüyoruz
evet canım bahsettiğin şey egzema
egenin dirsek içlerinde bileklerinde parmak aralarında diz kapağı arkasında çoğunlukla var. cildi hep kuru ama normal bi kuruluk değil aşırı kuru bizde advantan pomat kullanıyoruz ondan önce elidel kullandık. bende bi çok doktora götürdüm tedavisinin olmadığını söyledi geçse bile tekrar çıkar dedi bi de genetikmiş bizin ikimizinde kızkardeşlerimizde egzema var damla verdi şurup verdi ve krem ama ondan hemen sonra almanyaya gitmiştik devam edemedim şimdi yeniden deneyeceğiz ama çok fayda edeceğini sanmıyorum ancak ergenliğe doğru azalır demişti doktor
fikriye canım doktorun dediklerini bana da yaz lütfen faydasını görürseniz bende uygulamak isterim
yalnız anlamadım doktor kendi mi bi pomat hazırlıyormuş
ege bugün İLK DEFA şeftali yiyerek beni şaşırttı bu bizim çook uzun zamandır yediğimiz ilk meyve çook mutluyum :sm_cool: hihoyyyt