2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum paşalar için okudum normal kahvaltı yemiyorlarmış.Caım kendi çocuğum için söyleyim bazen çok iyi temek yemeğince arkada biraz çikolata veriyordum.Ama sonra uyanık oğlum yemek yememey başladı tek çikolataı bekledi.Ben o zaman çikolatayı tamamen kestim.Ve birkaç gün aç gezdiken sonra yemek sorunumuz bitti.Şimdi seninklierin bu cocop mı ne aklımda tutuamadım onların tadını beğniyorlar veonun yanında peynir zeytin onlar tatsız kalıyor olabilir.Sen her türlü ıvır zıvırları kes derim ben.Birkaç gün sonra yavaş yavş düzelmeye başlar.Bide kahvaltıyı hazırlarken cocopoc nun boş paketi göster.Bitiğini söyle.Şimdi kardeşin evdeydi dimi çocukları ve boş paketi al ve onların adından konuşuyormuş gibi yap.Bak dayı yemeğimiz bitmişş a artık yooooook vbs.Sen daha da güzel cümleler kurrusun artık.İlk günlerde fazla yemeyecekler ama ıvırzıvır gelmeyeince yemeklerine yemeye başlarlar.
Bide hava sıcakken çocuklar daha çok meyve suyu ve süt içmek istiyorlar.

fikriyeciğim dediğin yöntem çok iyi bunu sabiha paktunadan biliyorum canım ama sorun şuki benimkiler hiçbir zaman peynir,zeytin,yemediler zaten sadece yumurta yerlerdi onuda bıraktılar bende bari vitaminli birşeyler yesinler diye kah. gevrek aldım..benim merak ettigim acaba biraz daha büyüyünce peynir, zeytin yemeye başlarlarmı yoksa hiçmi yemiycekler bunlar yaaaaa

fikriyeciğim dediğin yöntem çok iyi bunu sabiha paktunadan biliyorum canım ama sorun şuki benimkiler hiçbir zaman peynir,zeytin,yemediler zaten sadece yumurta yerlerdi onuda bıraktılar bende bari vitaminli birşeyler yesinler diye kah. gevrek aldım..benim merak ettigim acaba biraz daha büyüyünce peynir, zeytin yemeye başlarlarmı yoksa hiçmi yemiycekler bunlar yaaaaa

Anladım canım o zamn sevdiği şey vereceksin.Ama merak etme seneye artık yemke sorunlarla uğraşmayacağız biizm yediklerimi yemeye başlarlar.Sen yaptığın gibi yap sevdiği şey ver ama yie sen masadayken onlar da oldun seni taklit edip peynirin tadıa bakarlar zamanla tadına alışıp yemeye başlarlar

inşallah canım ya kah.gevrek yediklerinde sanki hiçbirşey yememişler ıvır,zıvır yemişler gibi geliyor bana acaba gerçekten üzerindeki yazdıgı gibi faydalımı? yumurtayi yiyyorlardı ondanda sıkıldılar galia hele eymen çok uyuz bir çocuk oldu çıktı pirinç pilavı bul. pilavı,makarna çorba..bunun dışında hişbirşey yemiyor yani yemek olarak.. sebze yok et yok....valla sen sanberke dua et ben iyi yedilermi hiç bir yaramazlıkları gözüme batmıyo ama yemedilermi sürekli sinirliyim yaa

bugün bizde oldukları anlatayım.Sanah sokkata oyarken kuzenm 1.5 yaşandaki oğluyla geldi.Baktımki çocuğun bezi yok.ablma sorunca bezden braktırmaya çalışıyor.Ben de ondan gaza girdim eve döner dönmez bezi çıkartım ve artık gündüzleri takmayacağmı söylrdim tek karanlık olunca takarım artık dedim.Bzimki memenun oldu zaten bezden sıkılıyordu.Öyle de yaptım ilk yarım saat içinde 3 kez altını yaptı snra her 15 dk wc götürdüm azar yaptı sonra bekledim baktım 40 dk yaptık daha sonra uyudu ve uyurken çiş yaptı.Sonra uyanır uyanmaz wc yaptı ve artık 2 saat sonra yatana kadar öyle har 1.5 saate wc gittik.
Bakalım yarın nasıl olacak çişi gelmeden nce söylermi bakalım.Aslında geç başladım gibime geliyor amaben öyleyim bazen çok düşündüğüm çok plaladığım şeyleri böyle birden hazırlıksız başlarım.bunu da böyle başladım işte.Bakalım devam nasıl olacak

canım burdayım ama.
Evet canım sanberk et seviyor çok şükür.
Canım eymenin kansızlığı varmıydı.Kansızlıktan iştah kapanıyor çünkü.oh canım aynen ben de.sanber yemeyince sinir krizleri geçiriyorum resmen.ama çok yanlşı işte.yemk zamanda negatif durumları oluyorsa bu yemekten soğutuyor çocukları.hep neşeli bir ortam olmalıki çocuklar yemekten zevk alıp dah aiştah yemeye başlar.

iyi yapmışsın canım bence sanberk hemen öğrenicek canım tuvalet eğitimini çünkü seni çok iyi anlıyor sen başla biz seni takip ederiz....ya fikriye benim gözümde çok büyüyor benm üçüne nsl alıştırıcam bu çiş olayına günüm tuv. geçicek birbirine karıştırıcam öffff yaaaa valla arkadaşım 1 çocuk çok kolay geliyor bana bunu dediğimde bazıları kızıyo ama işte bana öyle geliyo

X