2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama artık kendileri yemek yemesine izin vermek lazım.Bu şekilde iştahları da açılır ama ben bir türlü dayanamıyorum.Meslea sanberk yemek yerken illa ya su ya meyve suyu yad asüt içier onu kendiçer artık çok rahatlıkla her çeşit bardaktan içiyor.Sonra köftesi ayrı tabakta onunla da sorun yok ama çorbalare gelince her aşığın yarısın masay yere bazen boş kaşık ağzına götürüyor buna dayanamıyorum açıkçası

resim494.jpg

evt haklısın ben kendilerine versem aç kalırlar hangi biriyle uğraşayım....onuru herkez kız zannediyor dışarıda

teşekkürler canım ben de bi bakayım
şimdi dinleyemeyceğim sanberk odada
ama yarın açmaya çaışırım olmas SANA SORACAĞIM
sen bgün neler öğrendin o programdan

canım zaten 1 saat kadar sürüyor şu anada açamazsın anneler yayına katılııyor sorular soruyorlar dr. cevaplıyor normalde hergün 1 konu seçiyorlar sanırım ama ben bugün ilk programı dinledim

hheeh bu şimdi kimdi onuru kolay öğrendim ama burak ve eymeni karaştırıyorum bu burakmıydı

oyleeee yine bildim demekki öğrenmişim:)
Birbirlerine benzemiyor ama insan yine isimleri karıştıryor.Eymen en iştahlı olanmıydı.

insanlar çocuklarının sorunlarını anlatıyorlar mesela kadının biriçocugum ağlayarak herşeyi yaptırmaya çalışıyo napabilirim dedi adamda asla yapmayın dedi çocugun bir sorunu yoksa hasta değilse sadece sözünü geçirmek için yapıyorsa yerine getirmeyin diyor mesela siz kırmızı tabakta yemek verdiniz o inatla yeşil tabakta istihor kendini yerlere atıyor dedi asla taviz vermeyin yatıştırmaya çalışmayın sadece,,istedigin kadar ağlayabilirsin,, denmeliymiş bu şekilde yaklaşmalı dedi

evet çocuklar ağlma gücünü çok erkenden öğreniyorlar.ne kadar güzel bir örnek.Mesela bazen sanberk mızmız bişey isitoyr ben ciddi bir ses tonuyla bebek gibi konuşmayıp doğru şekilde istediğini söylesin diyorum ve düzeltmediği sürece yüz vermiyorum.Artık bu bebk ses tonuyla konuşmaya braktı.

adamın biride eşim çocuga yemek verirken yemezse bak halan gelicek yiycek diyor dedi oda kıskanıp yiyyor doğrumu eşimin yaptıgı dedi..adam yanlış dedi hiç bir insan açlıga dayanamaz mutlaka yer çocuga çok fazla ara ögün vermeyin sabah erken kah. yapan çocuk öğle yemegini yer dedi ama illa şu saatte yiyceksin demeyin dedi daha birçok şey canımunuttugum olabilir sen dinlersen daha faydalı olur

emzik için de öyle olacak biliyorum.İlk vermdiğmde bir saat ağlar ve uyumak istemeycektir ama sonra ağlam yardımcı olmayacağını görünce ağlmakatan vazgeçecek.Ama bu ne kadar doğru olduğunu emin değilim hatt YANLIŞ BİR YÖNTEM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.oNUN İÇİN EMZİK BIRAKTIRMAK BAŞKA YOLLARI ARIYORUM.

X