2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde bu yöntem doğru olsa da yine işe yaramazdı bizmki severk yemeğini paylaşır:)ben de dinlemeye çalışrım.

iyiy ordan da bakarsın sanberkin günleri.Keşke sen de bıdıklara bir blgo açasan
güzel olur.Hemen de zaman geçirirsin:)Senin blgoun olursa çok eğlenceli olru aynı zamanda çok çok faydalı olur.Üçüz anneden öğrendiklerimiz 3 kadından öğrendilerimiz tutumaz

hehehe bak bak teyzoş keşke daha erken açsaymışım blogu.Bazen blogtan önceki günlerden yazmak istiyorum ama vakit bulamiyorum.en çok da beslem ilgili öğrendiklerimi ve kendi tecrbemi yamak istiyorum ama galiba yazamayacağım.

hehhe ben d eilk baştan eşimn yardımıyla başladım sonra alıştım aslında zor değil.Ama biri yol göstermeliidir

evet ya sana anlatmadım galiba
unutmuşum çok güzel ya çok faydalı bilgi aldımÇünkü türkçe anna dili olmayınca insan çocuğunla nasıl konuşacağı şaşaırıyor nasıl bir cümle kurmasını gekrtiğini bilmiyor.Bundan çok faydalandım.
Bir ara burda da adım adım gelişimi için bahsedecepğim foto da yüklerim

kız bu sanberk çok akıllı vede tatlı tabi akıllı olması senden kaynaklanıyor maşşallah çok ilgileniyorsun kaliteli vakit geçiriyorsunuz olsada yanımızda sıksam söyle yanaklarını ahhhh yakın olsan hergün birini sana eğitime gönderirim

canım çıkmak istemiyorum ama biraz daha oyalanırsam sabah kötü olucam benimkiler 7:30 başlıyor kalkmaya sanada iyi geceler blog iişini ayrıntılı konuşuruz sonra canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…