2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu iyi geceler canım.ben har akşam saat 22 den sonra burda olacağım umarım siz de gelirsiniz.

canım nutricen şurubu için sormuşsun.Dediğin şurup kullanmadık ama biz daha önce üüzmlü olanı kullanmıştık.Ve sanberkin iştahında düzelme vardı ama zor içiyordu çok ekşiydi.Onun balık yağsını da sevmedi.Çikolatalı olan iğrenç portakalı olan biraz daha iyi.Ama sanberk en çok minadaex sevdi.Ama ben de burcu gibi hergün vermiyorum arada da uzun ara veriyorum.Mesla bir aydır vermedim onun yerine yemeklerine birer ceviz veriyorum.ama bazı günleri iyi yemk ymeğince vitamin veriyorum.Mesela vitagil vitemin şurubu çok beğnerik içiyordu.İçinde önemli vitamin ve mineralleri var.
Şİmdi pek bişey vermiyorum tek kan ilacımız.Ama bugün yemek düzenimiz biraz bozduk ve yarın vitamin vermeyi düşünüyorum.

hele şükür:) evet canım sorma bu kum onuniçin çok eğlenceli de benim için yeni bir iş.Başı umla doluyor günde iki kez banyo yaptırmaktan yoruldum.Artık tek akşama doğuru kumla oynamsını iizn vercem:)nasıl olsa yatmadan önce düş aldırıyorum

oldu beeeee.....fiikriye kk dakızlar konuşuyodu burç efemde dr. çocuk deyipte geçme diye bir program yapıyor her salı.çar. ben dinleyememiştim ama bugünden itibaren başladım netten açıp dinliyorum eski programları tavsiye ederim dinle canım

yayınlanmış perogramları var1 yıl önce falan başlamış eskileri dinleyebiliyorsun çok gzl

hehhe bunların fotuna göre çok çok iştahlı çocuklar olmuş:)maşallah:)hadi yakında sna da yedirsinler canım.a kendi kendileri yemk yiyeceklerini nezamna göreceğiz.Bizm için bu zaman çok uzakta gibi görüüyor.Ama kabaat bende kendi yemsine izin vermiyorum çok döküyor batırıyor.

yo bende vermiyorum bu ilk oldu geçenlerdede burak makarna yedi çatalla iştahla onurun yedigi patates kızartması ne yazıkki...ayrıca eymen sadece oynuyo gıcıkkkkk

oyh 41 kera maşallah:)Onur çok yakışıklı aslında güzel desm daha doğru..Çok güzel bir çocuk ya:)maşallah.Büyünce kim bilir ne yakışıklı bir delikanlı olur.

Canım bu programı duydum ama izleidğim vey dinlediğim yok.Neler alattı dr.Bide nasıl dinleyeblirim

canım burç fm yaz goggle sonra sayfasını aç oradan arşivi tıkla arasından çocuk diyip geçmeyi tıkla bütün programlar açılıyor ben bugün ilk günkü yayını dinledim hedefim hergün 1-2 tane dinlemek açamazsan yardımcı olurum gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…