2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt fikriye canım senim msn virüslüüüüüü
uzak durrr bendennnnn lülülülülülü

ohaoldumsmile sorma canım.ondan açmıyorum.Akşam arkadaşım gelcek yeni format attacak pcya.Ben msn sildim tekrar yükledim ama omadı virüs pcye girmiş.
Hatta fsb girmiş galiba,eşimle yaışırken orda da geldi ona.

Sanberk çok hırçınlaştı dedim ya hep atıyor bize vuruyor ve ısırıyor.
Dün çok ilgilenmeye çalıştım sürekli bir işker buldum ona.Hep ev işlerle uğraştık yani canı hiç sıkılmadı.ınanılmaz değişti tek birkaç kez ısırmaya çalıştı bu da sevinçten aslında çok neşeliydi şımardı biraz ısırdı.
Ama akşam dedesi gelince ben yemeği koyarken dedesinin yanında kaldı.Bi duydum yine tüm ouncaklarını attı. bide bağrdı.Ama ben duyordum Sanberk sürekli dede dede bişeyler anlatıyordu ama dedesi yorgun hiç ses gelmedi ondan.Sanırım ilgimizi çekmek için yapıyor bunları.

aman gittiniz mi lü,içimi dküyordum burda.neyse gidin.ben de kalkayım.akşma fırsat bulursam saat 23 gibi girmeye çalışırım.

Benim şansım ya ne zaman gelsem kimsecikler yok...karşılaşamıyacağız heralde artık....

hava güzel bugün güneş var içim açıldı sanki.Oğlumu alıp çıkayım.

Aynur burcu ayşe msn de virüs var eğer enden size bişey gelirse açmayınız.Bügün pc ye yeni format atacam ondan sonra msn açarım.Ama o zamna kadar hiç açmayacam. haberiniz olsun.

Aslıcım senin fsb veya msn varsa bana özelden verirmisin.
Fikriyecim özelden atayım canım.
ayyyy kızalr yumurta koymuştum kaynasın egenin mamasına ekleyecektim ama
unuttummmm cezve karardı içinde yumurta patladııı :KK43:(((((((
Geçmiş olsun güzelim.
Benim şansım ya ne zaman gelsem kimsecikler yok...karşılaşamıyacağız heralde artık....
Yagmurcum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik.
Merhabalarrr herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

günaydın arkadaşlar,dün misafirlerim vardı çok yoğundum hiç giremedim ama sizde yokmuşsunz.

Yağmurcum nasılsın canım,Ken nsaıl iyice alıştı evinize dimi.Sen kendini nasıl hissediyorsun.

bugün sanbek 19 aylık oldu:) bugün onun günü.Yarın ise Ege paşa 19 aylık olcak.

Tünaydın hanımlarr. küçük paşaların yeni ayları hayırlı olsun daha nice aylara yıllara inşlah.
Fikriyecim snada msj atamadım hemen şimdi atıyorum kusuruma bakma.
Herkese güzel pazarlar.

danino yogo

100 g için 1 küp için (40 g)
Ortalama enerji
ve besin değeri Günlük ihtiyacı
karşılama oranı (%) Ortalama enerji
karşılama oranı (%)
EnerjiYaşamsal faaliyetler için gereklidir.
94 kcal/397 Kj 37,6 kcal/158,8 Kj
YağYağ en çok enerji veren besin öğesi olup yağda eriyen vitaminlerin kullanımı ve bazı hormonların yapımı için yardımcıdır.
3,1 g 1,24 g
ProteinProteinler, hücrelerin yapıtaşıdır. Protein, büyüme ve gelişme için başta gelen besin öğesidir. Vücudun savunma sistemleri, vücut çalışmasını düzenleyen enzimler ve bazı hormonlar, proteinden yapılır.
3,1 g 1,24 g
KarbonhidratGünlük enerjinin büyük bir kısmı karbonhidratlardan sağlanmaktadır.
135 g 54 g
KalsiyumKalsiyum kemik ve dişlerin gelişmesine ve kemik sağlığının korunmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kanın pıhtılaşmasına, kasların hareketine ve sinir hücrelerinin iletişimine yardımcı olur.
250 mg 31,25 100 mg 12,5
Vitamin D3Bağırsaklarda kalsiyum ve fosfat emilimini arttırır. Kalsiyum ve fosforun kemik yapımına katılmasına yardımcı olur.
2 μg (80 IU) 40 0,8 μg 16
FosforKemik ve dişlerin oluşumunda, doku tamirinde, büyüme için gerekli protein sentezinde, karbonhidrat ve yağların vücut tarafından kullanılmasında, enerjinin kullanılmasında ve depolanmasında gerekli olan ATP sentezinde, kas hareketlerinde, kalp atımının düzenli olarak sürdürülmesinde ve sinir iletilerinde önemli rol oynamaktadır.
150 mg 18,75 60 mg 7,5

Homojenize ve pastörize inek sütü, şeker, meyve1 preparatı (meyve1, şeker, su, mineral kaynağı (trikalsiyum fosfat), glikoz şurubu, mineral kaynağı (trikalsiyum sitrat), mısır nişastası, meyve aroması, kıvam arttırıcılar (guar gam, keçiboynuzu gamı), limon tuzu, kolekalsiferol (Vitamin D3)), mısır nişastası, yoğurt kültürü.

1. Danino için meyveler mevsiminde taze olarak satın alınır. Kayısı Malatya’dan, Orman meyveleri Bursa’dan, Çilek Bursa ve Silifke’den toplanır.

Bu ürün TGK Fermente Sütler Tebliği'ne uygun olarak üretilmektedir.

danino

Ortalama enerji
karşılama oranı (&#37:KK66: Ortalama enerji
karşılama oranı (%)
EnerjiYaşamsal faaliyetler için gereklidir.
114 kcal/480 Kj 45,6 kcal/192 Kj
YağYağ en çok enerji veren besin öğesi olup yağda eriyen vitaminlerin kullanımı ve bazı hormonların yapımı için yardımcıdır.
3,7 g 1,48 g
ProteinProteinler, hücrelerin yapıtaşıdır. Protein, büyüme ve gelişme için başta gelen besin öğesidir. Vücudun savunma sistemleri, vücut çalışmasını düzenleyen enzimler ve bazı hormonlar, proteinden yapılır.
6,2 g 2,48 g
KarbonhidratGünlük enerjinin büyük bir kısmı karbonhidratlardan sağlanmaktadır.
14 g 5,6 g
KalsiyumKalsiyum kemik ve dişlerin gelişmesine ve kemik sağlığının korunmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kanın pıhtılaşmasına, kasların hareketine ve sinir hücrelerinin iletişimine yardımcı olur.
250 mg 31,25 100 mg 12,5
FosforKemik ve dişlerin oluşumunda, doku tamirinde, büyüme için gerekli protein sentezinde, karbonhidrat ve yağların vücut tarafından kullanılmasında, enerjinin kullanılmasında ve depolanmasında gerekli olan ATP sentezinde, kas hareketlerinde, kalp atımının düzenli olarak sürdürülmesinde ve sinir iletilerinde önemli rol oynamaktadır.
150 mg 18,75 60 mg 7,5
Vitamin D3Bağırsaklarda kalsiyum ve fosfat emilimini arttırır. Kalsiyum ve fosforun kemik yapımına katılmasına yardımcı olur.
2 μg (80 IU) 40 0,8 μg 16
Vitamin B2Hücrelerde çeşitli, kimyasal reaksiyonların gerçekleşmesini sağlar, bazı hormonların düzenlenmesinde yardımcıdır.
0,24 mg 15 0,096 mg 6
Vitamin B12Yeni hücrelerin yapımında ve aneminin önlenmesinde yardımcıdır.
0,15 μg 15 0,06 μg 6

Yağsız taze peynir,süt kreması, meyve1 püresi (5%) (meyve1, şeker, su, trikalsiyum fosfat, trikalsiyum sitrat, mısır nişastası, doğala özdeş meyve1 aroması, sitrik asit, glikoz şurubu, renklendirici2 kıvam artırıcılar (guar gam, keçiboynuzu gamı), kolekalsiferol (Vitamin D3)), şeker, mısır nişastası.

1. Danino için meyveler mevsiminde taze olarak satın alınır. Kayısı Malatya’dan, Orman meyveleri Bursa’dan, Çilek Bursa ve Silifke’den toplanır.

2. Çilekli ve orman meyveli çeşitlerinde bulunmaktadır.

ıçindekileri nasıl okumalısınız?

Bu ürün Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olarak üretilmektedir.

günaydın fıstıklar....nasılsınız birazdan işe gideceğim..kaan hiç uyumadı gece ne oldu anlamadım..ateşi vardı hafif şimdi iyi gibi..sizin kuzular nasıl ..havalar ısınıyor artık dışarı çıkabiliriz..bu kışı atlattık gözümüz aydın..

Hanımlar bende bugün ehliyet kursuna başladım benim için o kadar yogun bir gündüki hem ayın 15i olması sebebiyle banka işleri okul nöbet ve kurs derken çok yoruldum birazdan yatacagım herkese iyi geceler.

günaydın fıstıklar....nasılsınız birazdan işe gideceğim..kaan hiç uyumadı gece ne oldu anlamadım..ateşi vardı hafif şimdi iyi gibi..sizin kuzular nasıl ..havalar ısınıyor artık dışarı çıkabiliriz..bu kışı atlattık gözümüz aydın..

Canım grçmiş olsun umarım bugün bişey kalmadı yavruya.İnallah İyileşmiştir.CANIM bu dönemde olur öyle ateş falan hava değişiyor ya yeni virüz ve mikroplar canlanıyor ama geçen sene onlarla karşıuladıkları için bu sene daha hafif atlatıyorlar.Sanberk de böyle bişey fark ettim zamna zamn hafifi ateşi oluyor5 ama kendinden geçiyor.Yeni doğudunda da böyle olmuştu.Dr bağışıklık kazanıyor demişti.
Sanberk iyi tek hafta sonu özellikle akşamları iştahı yoktu ama alıştım ben brakıyorum zorlamıyorum.Bugün maşallah çok daha iyi.

Hanımlar bende bugün ehliyet kursuna başladım benim için o kadar yogun bir gündüki hem ayın 15i olması sebebiyle banka işleri okul nöbet ve kurs derken çok yoruldum birazdan yatacagım herkese iyi geceler.

Hayırlısyla canım,sonraki kurs günleri daha hafifi geçer İnşalalh. Ozan Ege nasıl,fotoraflarını gördüm çok çok büyümüş daha da yakışıklı olmuş 41 kere maşallah.sengözlerimebaksanab

X