Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diş derdinden 19. ayı unuttum ben ya şu saat oldu hala ortada dolaşıyor kaan bey..
slm hanımlar....nihayet bugün yakalayabildim sizleri....nasılsınız,neler yapıyosunuz? ben çok özledim sizleri ya....
yağmur da geldi oleeeeeeee
hamilelelik iyi gidiyor arkadaşlar Kaanla uğraşmaktan canımın çok farkında değilim....hareketlerini 3 aylıktan beri hissediyorum....doktor 3 aylıkken erkek dedi cinsiyetine ama bakalım 4. ayda dahada netleşir....sağlıklı,gazsız vede bol uyuyan bir ocuk olsunda başka birşey istemiyorum...
hayırdır diyecegim canım ama hastaymışsınız sanırım.hiç keyfimiz yok :çok üzgünüm:
Teşekkürler canım.Hayırlısyla canım,sonraki kurs günleri daha hafifi geçer İnşalalh. Ozan Ege nasıl,fotoraflarını gördüm çok çok büyümüş daha da yakışıklı olmuş 41 kere maşallah.sengözlerimebaksanab
Çok geçmiş olsun Yelizcim.burnumuz akıyor birazda ateşimiz var..salyalarımızda akıyor kudurduk galiba :) öğlen uyumadı dün gecede sık sık uyandı bu gece uyur inşaallah..azılardan çıkmayanlar vardı galiba onlar çıkıyor..
Teşekkürler Burcucum iki gündür gidiyorum işte ögretmen test yapıyor başarılı bir ögrenciyim hata yok gibi birşey. ögretmenlikten sonra ögrenci olmak baya zormuş.aslıcım bende ehliyeti aldım koydum cüzdana ama egeden dolayı direksiyona hiç oturmuyorum eşim yapıyo şoförlüğümüzü:)) bazen uzun yolda kullanıyorum sana da kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun ehliyetin
Yagmurcum şimdi ne kadarlık oldunuz. sanırım baya büyüdnüz hareketlerini hissediyorum dedigine göre.hamilelelik iyi gidiyor arkadaşlar Kaanla uğraşmaktan canımın çok farkında değilim....hareketlerini 3 aylıktan beri hissediyorum....doktor 3 aylıkken erkek dedi cinsiyetine ama bakalım 4. ayda dahada netleşir....sağlıklı,gazsız vede bol uyuyan bir ocuk olsunda başka birşey istemiyorum...