2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de de açılmıyor yazatım .pedagogsevilgumus gogılden gir onun sitesi var orda tel ve adresi var.

Son düzenleme:
bugün neler yaptınz,Sanberkin vurma ,sinirlenme,kendi yeriere atma yanına ısırmaya da başladı.Bütün gün beni ısırdı,saçlarımı çekti,bu gün daha az şey attı.Akşama doğur dayanamadım 3 kez bağrdım ona.Anladı ama yineden yapmaktan vazgeçmedi.Yakında beni hapsanelerde bulursunz eğer böye devam ederse belki başka bir yerde :KK43:((((((((((((((

canım sanberk düzelir inşallah neden böyle yapıyor acaba?
aslıcım bende bayılırım kitap okumaya çocuklardan önce birini bitirir birine başlardım ama şimdi okuyamıyorum birde ben yataga geçtiğimde yatmadan önce okumaya bayılırım yani gündüz gün içersinde okumuyorum eee yataga geçincede yorgunluktan okuyamıyorum önermeye gelince en çooook etkilendiğim kitaplardan ilki: MELEKLER VE ŞEYTANLAR yazarı dan brown ikncisi ise KOKU bunun yazarı ise patrick suskind ikisinide şiddetle tavsiye ederim tabi okumadıysan

aynuuuuuuuuuuuur iburdamısın.ben geldim.Bu ara yeşim,yağmur,burcu,aslı,yeliz,fatma,eyşegül nerdesininiz?Sene gelmez çok çok yoğun ama az kaldı sınavı geçsin gelecek.

Aynurcum bu kitapları sen beğendiysen canım kesin ben de beğnirim.Ben bu aralarda kendime kitap arıyordum söylemen iyi oldu.ılk fırsatta birtanesini alırım.
Sanberk daha da hırçlandı sanki.Ama bu da demem biraz yanlış olabilir.Çünkü atma,vurma,ısırmaları yaparken sinirli bir şekilde yapmıyor gülüyor.Bizim tepkimize de gülüyor.En zoru aynı durumlarda istikrarlı davranmamaız.Bi seferinde tepkesiz kalabiliyoruz ama bazen ise kızıp sesimizi yükseltiyoruz,bazen ise o kahka ile gülünce sevincine dayanamıyoruz biz de gülüyoruz.ışte en büyük sorun burdan çıkıyor bence.
Bide diyer bir sebeb bence dedesiyle oyun şekli.Dedesi ona yalandan vuruyor bizimki kaçıyor tekrar dedesine gelir bide popusunu veriyor.Bu oyuna çık kızdım hep hatta birkaç gün dayanamdım aldım sanberki onların odasından sinirden sanberke çok kötü vurdum.Ama aslında sanbekre kızmamıştım.Onlar kızdım ama çocuğumdan çıkartım :KK43:(((((((((((((((((

fikriyecim sen ne çalışkan bir annesin,,çok beğendim siteyi,,yarın tüm boş vakitlerimde bu siteye bakacağım,,sanberkten vakit buldukça sen bakta haber ver bize,,öpüyorum sanberk çimi de senide iyi geceler

Ama ne çalışkan a pc başında otur bak işte :)))))))))))

Ben çok beğendim canım.Ordaki yazan anne bilimsel araştırmalara dayanarık yazıları yazmış hem de knedi çocuğundan gördükleri ve kazandığı tecrubeni yazmış.Çok bilinçli ve ilgili bir annedir haran kaldım ona.
Emirmek ile ilgili ordan kopiyalamıştım kk da yazmıştım ama o kadar çok şey var daha yazmam mümkün değil.Bide onun sitesinden buraya kopiyalamk haksız gördüm.Onun için en iyisi hepimiz kendimiz için araştıralım. Ama ilginç bişey bulunca yineden buraya da yazalım.

ben de de açılmıyor yazatım .pedagogsevilgumus gogılden gir onun sitesi var orda tel ve adresi var.
tamam canım tşk ederim.
canım sanberk düzelir inşallah neden böyle yapıyor acaba?
aslıcım bende bayılırım kitap okumaya çocuklardan önce birini bitirir birine başlardım ama şimdi okuyamıyorum birde ben yataga geçtiğimde yatmadan önce okumaya bayılırım yani gündüz gün içersinde okumuyorum eee yataga geçincede yorgunluktan okuyamıyorum önermeye gelince en çooook etkilendiğim kitaplardan ilki: MELEKLER VE ŞEYTANLAR yazarı dan brown ikncisi ise KOKU bunun yazarı ise patrick suskind ikisinide şiddetle tavsiye ederim tabi okumadıysan
Aynurcum tşk ederim yok okumadım güzelim ikisinide okunacak kitaplar listesine aldım canımcım.
Herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün okuldan erken çıktım vesikalık resim çekildim ehliyet için, eve geldim akşama yemeklerimi yaptım bezelye ve ozana brokoli çorbası yanınada pilav yapacagım. ögleden sonra okul arkadaşlarımızla günümüz var oraya gidecegim. bugün evimin önünde pazar kurulu çıkıp sebze meyve alışverişi yapacagım.
Herkesi çok öptüm.

tamam canım tşk ederim.

Aynurcum tşk ederim yok okumadım güzelim ikisinide okunacak kitaplar listesine aldım canımcım.
Herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün okuldan erken çıktım vesikalık resim çekildim ehliyet için, eve geldim akşama yemeklerimi yaptım bezelye ve ozana brokoli çorbası yanınada pilav yapacagım. ögleden sonra okul arkadaşlarımızla günümüz var oraya gidecegim. bugün evimin önünde pazar kurulu çıkıp sebze meyve alışverişi yapacagım.
Herkesi çok öptüm.

Evet canım sen ehlyet kursuna gideceksin.Hai İnşallah sorunuz sınavları geçersin.Ehliyetini alınca da beraber bir İstanbul turunu yaparız gezdirirsin bize artık. :)))))))))))

Evet canım sen ehlyet kursuna gideceksin.Hai İnşallah sorunuz sınavları geçersin.Ehliyetini alınca da beraber bir İstanbul turunu yaparız gezdirirsin bize artık. :)))))))))))

Ayıp ettin Fikriyecim gezdiririm ne demek. yerimseniben
Kimseler ugramamış yine hanımlarrr nerelerdesiniz.
Ben biraz ders çalışacagım iyi geceler sizlere.

sizi gidi sizi ben gelmeyince hemen de geliyorsunuz aaaaaaaa.Akşam sanberk erken yattı ben de çoktan beri şöyle uzanıp da tv izlememiştim. Güzel bir dizim var ama hep kaçırıyordum veya parça parça izlerdim.akşam güzeldi rahat rahat izledim :))))))))))))))

hava güzel bugün güneş var içim açıldı sanki.Oğlumu alıp çıkayım.

Aynur burcu ayşe msn de virüs var eğer enden size bişey gelirse açmayınız.Bügün pc ye yeni format atacam ondan sonra msn açarım.Ama o zamna kadar hiç açmayacam. haberiniz olsun.

Aslıcım senin fsb veya msn varsa bana özelden verirmisin.

X