- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fikriyecim sen ne çalışkan bir annesin,,çok beğendim siteyi,,yarın tüm boş vakitlerimde bu siteye bakacağım,,sanberkten vakit buldukça sen bakta haber ver bize,,öpüyorum sanberk çimi de senide iyi geceler
tamam canım tşk ederim.ben de de açılmıyor yazatım .pedagogsevilgumus gogılden gir onun sitesi var orda tel ve adresi var.
Aynurcum tşk ederim yok okumadım güzelim ikisinide okunacak kitaplar listesine aldım canımcım.canım sanberk düzelir inşallah neden böyle yapıyor acaba?
aslıcım bende bayılırım kitap okumaya çocuklardan önce birini bitirir birine başlardım ama şimdi okuyamıyorum birde ben yataga geçtiğimde yatmadan önce okumaya bayılırım yani gündüz gün içersinde okumuyorum eee yataga geçincede yorgunluktan okuyamıyorum önermeye gelince en çooook etkilendiğim kitaplardan ilki: MELEKLER VE ŞEYTANLAR yazarı dan brown ikncisi ise KOKU bunun yazarı ise patrick suskind ikisinide şiddetle tavsiye ederim tabi okumadıysan
tamam canım tşk ederim.
Aynurcum tşk ederim yok okumadım güzelim ikisinide okunacak kitaplar listesine aldım canımcım.
Herkese güzel bir gün diliyorum. Bugün okuldan erken çıktım vesikalık resim çekildim ehliyet için, eve geldim akşama yemeklerimi yaptım bezelye ve ozana brokoli çorbası yanınada pilav yapacagım. ögleden sonra okul arkadaşlarımızla günümüz var oraya gidecegim. bugün evimin önünde pazar kurulu çıkıp sebze meyve alışverişi yapacagım.
Herkesi çok öptüm.
Evet canım sen ehlyet kursuna gideceksin.Hai İnşallah sorunuz sınavları geçersin.Ehliyetini alınca da beraber bir İstanbul turunu yaparız gezdirirsin bize artık. :)))))))))))