2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım benimkiler öğlen çok uyusada akşam saatleri gelince alışkanlık uyumak istiyorlar

benim onur uyandı kızlar çıkıyorum akşam gelirim tabi bunlar düzeni bozmazsa byyyyy

hele şükür geldin.
anlat neler yaptınız.Ay Dün akşam Sanberk erken uyudu oh ne güzeldi.Sabah 8 de kaktı yüzü gülüyor o da çok neşeli uyandı ben de uyukumuzu almıştık.
Bugün de erken yatırdım yine biraz kitap okuduk hemen uyudu.Yarım saat içinde uyanır ama.Bu şekilde rejimiiz giderse daha güzel olur.Öğlen yemeğini iyiyp dışıraya çıkarız biraz,grzmek için daha çok zamanımız olur.
Ve en güzeli akşam benim tv izleme zamanım olur.

ege artık sabah erken uyanıyor 8.30 gibi o zaman öğlende erken yatıyor akşamda
iyi oldu böyle
bazende saat 10 bibi uyanıyor ama akşam uykusu en fazla yarım saat sarkıyor

A uyandılar mı,Sanberk de uyanır heran sen git o zamn canım.
Burcu nerde gözükmüyor.

bencede kızlar böylesi çok iyi hasta değillerse diş sorunu yoksa ben 9 dan sonra çok rahatım sizde göreceksiniz faydasını ama akşam gezmelerine paydos diyeceksiniz

tamam akşam burdayım inşallah.. böyle diyincede uyanacakları tutarya umarım görüşürüz

Hehebun çocuklar anlaşıyor galiba Daha düne kadar Sanberk de geç yatıp geç kalkardı.Bek Ege erken yatmaya uynamaya başladı bizimki özendimi ne.O da öyle yaptı.Bu düzen daha güzel bakalım bozmasak.Yarın misafirler gelcek umarım tekrar düzenimizi bozmayacaz.

hatta öğlen çok uyurlarsa uyandırın kıyamam derseniz akşam uyumak bilmez aynı saatte yatsın aynı saatlerde kalksın

tamam akşam burdayım inşallah.. böyle diyincede uyanacakları tutarya umarım görüşürüz

Bakalım akşam eşimi arkadaşı gelcek bizde kalcağına göre pc pek müsait omayacak ama bakarım belki de ben otururum. kaydirigubbakcemile3 onlar maç izlesin dimi.

evt fikriye canım senim msn virüslüüüüüü
uzak durrr bendennnnn lülülülülülü

Bakalım dün mecbur 14.30 ta uyandırcaktım ama bş baktım kendis 25 te uyandı.heen de balkona çıkatım iyice juyansın,bugün de öyle yaparım.

ayyyy kızalr yumurta koymuştum kaynasın egenin mamasına ekleyecektim ama
unuttummmm cezve karardı içinde yumurta patladııı :KK43:(((((((

X