2000 tl maaş

2000 senesinde 250 den asagi calismam dedim daha 21 yasindaydim... istedigim ucreti verdiler.. zamaninda memurun 2 katini aliyordum.. simdi onlar beni katladi.. hee bir de memur olmam diye de hava atmistim

mesleğiniz ne? hangi şehirdesiniz? bildiğiniz dil ne? hangi üniversite mezunusunuz? biraz daha spesifik konuşsanız.2 yıllık mezunlarına da göre (hem de yeni mezun) gayet yüksek bir rakam vermişler size bence.

Lisans mezunuyum
Üstüne isim yapmış iyi bir üniversiteden
biyokimya ve farmakoloji yüksek lisansım var
Adli tıp doktora öğrencisiyim
Ve şuanda işsizim
Diyeceklerim bu kadar
Okurken çok güzel gidiyordu. Imrenmistim. Sonunda biri bana çuvaldız batırdı sanki. Ben de işsizim. Maalesef seni çok iyi anlıyorum.

Inan eğitimli olmamızın bir değeri yok. Binlerce yüksek lisans diplomasinin hiçbir kiymeti yok. Maalesef.

Babam esnaf olsaydı. Ben de zengin olurdum. O da yok.

Bu ülkede dil bilmeniz lisans mezunu hatta master öğrencisi olmanız bi işe yaramaz.İlk işe başladığımda ben 1500 lira alıyordum çaycı ablamız 2200 lira Yani arkadaşa verdikleri ücret gayet normal.
Hakket kk daş Benim Kocam 10 senelik Makina Muhendisi cv sinde görsen yok yok çalıştığı yerler,çeşit çeşit sertifikalar,dereceli mezuniyet,onur belgesi,askerlik övünc mektubu,M.M.O tsk ve 10.yıl bişeyleri T.T.M.O dan keza ama sor bakiim ne diyor;şimdiki aklım olsa ortaokuldan çıkar meslek hayatına atilirdim,ustalar benden yüksek alıyor diyor
Kendisi suan iyi bir yerde Teknik Müdür ama ustanın şef ustanın maaşı 6.300 +agi+yemek +yol
Benimki 6.000+agi sigorta ustanın maaşı üstünden benimkininde

Nisan ayında dört yılım olacak. Kamu Da sözleşmeli olarak çalışıyorum ocak ayında gelecek zamla 3000 tl alıcam bu dönemde 2000 tl burun kıvırmayın

iş arıyorum cok iyi dil biliyorum 2 senelik mezunuyum
Onerdikleri maaş 2000 artı yemek en fazla
Normalmi bu
Sizler nekadar kazanıyosunuz
Meslekleriniz ne
Piyasa bu kadar düşükmü herkese
Bi bana mı boyle
Canimsukret onu bulamayan var bu devirde isbulmak ckk zor maasta bekarsan gayrt iyi evliysen esin de calaisiysa daha iyi ...

Valahi ben avukatım stajyerken 1.500 alıyorduk siz yine iyi almışsınız sonra avukat olunca 2.500 sonra 3.500 oldu inşallah artar diyorum.
Neredeymis o buro merak ettim. Stajda maaş veriyorlarsa hem de 1500 çok çok iyiymiş. Artık utanmasalar stajyerlerden para istiyecekler is öğretiyoruz sayemizde ruhsat alıyorsun diye.

Tv medya bölümünden yeni mezun oldum

Bilinen bir tv kanalında yeni işe başladım 4800TL
Servis , yemek , hafta sonu izin , sigorta ve özel sigorta mevcut

Bir senedir pratisyen doktorum kazancım çok şükür bana yetiyor ancak emeğimin karşılığı değil.
Bir tık az kazansak memlekette doktor kalmaz. Çünkü bu paraya yapılacak iş değil.

Neredeymis o buro merak ettim. Stajda maaş veriyorlarsa hem de 1500 çok çok iyiymiş. Artık utanmasalar stajyerlerden para istiyecekler is öğretiyoruz sayemizde ruhsat alıyorsun diye.
Doğru söylüyorsun birde avukatlık kanunun avukatları gözetmesi lazım ikrn stajyer avukatlara maaş vermeyi yasaklamışlar her ne kadar küçük şehirlerde bu olabilecekse de istanbul gibi bir yerde bedavaya çalışmak için paraya hiç ihtiyacın olmaması lazım o da mümkün değil maalesef

Bahsettiğim avukatlar küçük şehirde değil turkiyenin başkenti ankarada canim. iş öğretiyoruz stajyere para mi vereceğiz diyen çok avukat gördüm. Bilakis küçük şehirlerde şartlar daha iyi.

9 yıllık muhasebe tecrübem var. Mali müşavir adayıyım.
Yüksek lisans yapıyorum.
10 aydır her gün iş arıyorum ama işsizim.
Piyasa kötü değil rezalet diyorum.
Şükredin kesinlikle diyemem. Şuan daha iyisini bulacağınıza inancınız varsa şansınızı deneyin diyorum.

Çoğu iyi ama biz de bir tanesi vardı kendini sürekli benle kıyaslıyordu.
Belediyede çalışmış orda kavga çıkarmış atılmış oturdukları yerde para alıyorlar diyordu.
İşini yapsın maaşını alsın ama bazısı personel arasında laf taşıtıp personelle yarışıyor .
Ülke de okumuş olmak kabahat gibi
Biriyle görüşmeye gittim adam o kadar okumuşsun değerin Yok ben okumadım trilyonlarım vara bağladı olayı

Aynen katılıyorum yıllardır az zam yaptılar bana 4 senedir calısıyorum kavga dövüs anca zam yaptılar benden sonra gelenler benim aldıgım zamlı maasla işe basladılar ben yıllarca ugrastım zam iiçin onlar hemen aldılar.adamına göre yapıyorlar özelliklede benim patronlarım.çok adaletsizlikler var.

Hahhahha aynen öyle oluyor ya boşuna okumuşsun okudun da ne işe yaradı diyorlar alttan alta. İlk kızıyodum ama adamların da suçu yok haklılar mı haklılar. Olan gençliğimize olmuş hey gidi

Aynı benim patronlarımda öyle.adamına göre muamele yapıyorlar kıdemli kıdemsiz farketmiyor onlar için.hakkını arayanla daha cok ugrasıyorlar yalaka olup az calısanlara daha cok veriyorlar.bir ara bayagı para ihtiyacımı bildiklerinden cok üstüme geliyorlar herkesin işlerini bana yaptırıyorlardı hasta olur gelmezdim hiç kimseyi aramazlar beni ise cagırırlardı sonuc ne az bir zamla lutüf ettiler bana suanda beni fazla zorlayamıyorlar çünkü maddi durumum düzelmeye basladı artık sesim cıkıyor ezdirmiyorum kendimi.ama az kaldı su borclarım bitsin krediyle ev alabilelim ondan sonra işi bırakmayı düşünüyorum buda en fazla 2 yıl sonra olabilir ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…