2000 tl maaş

2 yıllık memurum, 3000 şuan

2300 ile başlamıştım vay be, ama en düşük memur maaşı oydu kurumda. benm gibi alan cogu kişi de vardı, şuan baslayan olursa benımle aynı maaştan yine
bende 5 yıl önce 1700 le başladım.memurum şimdi aynı alıyoruz bak=)

ooo olacakmı okadar.seneye alırlar onuda vergı dılımınden

Bankacıyım 8 senelik, sizin çaycı çocukla aynı maaşı alıyorum neredeyse nasıl yani dedim bir an!!!

Bizde çaycı dediğimiz elemanlar asgari ücret alıyor, sizin orası Marsta falan mı
biz marsın angara ilçesindeniz bacım Ya şaka bi yana bizim sistem biraz farklı açıkçası, Mesela birimlerde yeni işe giren uzmanlar var (uluslarası mezunları, geneli y.lisans devam ediyolar falan) onlar 3000-3500 arası başlıyolar mesela.. Bizde kıdem esas aslına bakarsan bu çaycı arkadaş 13-14 yıldır burda..yani şimdi yeni bi çaycı alıcak olsak bitirdiği okul, çocuk sayısı gibi durumlara göre 2000-2500 arası başlar

iş arıyorum cok iyi dil biliyorum 2 senelik mezunuyum
Onerdikleri maaş 2000 artı yemek en fazla
Normalmi bu
Sizler nekadar kazanıyosunuz
Meslekleriniz ne
Piyasa bu kadar düşükmü herkese
Bi bana mı boyle
2 senelik mezun dil bilen birine ilk iş için çok uygun. Ben 4 yıllık mezunum sadece İngilizcem var. İlk işime askeri ücretle başlamıştım iş yerim kendi dalında ilk 5 de olan isimli bir firmaydı.2. Yılımda maaşım düzeltilmişti .10 sene evvel kocam gene askeri ücretle başladı. Kendisi yüksek mühendis 2 dil biliyor ve işe girdiği yer Türkiye nin dalında en büyük firması . Şuanki maaşı Allah’a şükür çok çok iyi. Ama doğru düzgün maaş almaya 3. Yılında başladı. Allah çalışan ve iş arayan herkesin yardımcısı olsun.

aman ya ılkokul mezunları mıllet vekılı olurken ağır şartalar altında çalışırken yıpranma payı alırken erken emeklı olurken, dıl bılmış ıkı üç okul bıtirmış insanı ne yapsın godamanlar.

Uluslararası ilişkiler mezunu uzmanım, keşke sizin orda başlasaymışım 8 yıldan sonra bu seviyeye geldi maaşım...Okulu dereceyle bitirdim, İngilizce çok iyi seviye, Almanca başlangıç seviyem var. Kendi bölümüm ve yabancı dilde 90 almıştım mezun olduğumda. Çürümüşüm iyi mi

Valla canım ne diyim güzel türkiyemizin adaletsiz dağılımı mı diyim, herkes tutturabildiğine mi diyim, işyeri sahiplerinin aç gözlülüğü mü diyim Yani bi başlasam saydırırım heralde en iyisi ben susayım gözlerim konuşsun

işinizin pek stresi yok gibi
stres topu gibi calısan ınsanlar sizden az ücret alıyor
ben bu sekılde bakardım olaya sanırım:)

Ayrıca neden zoruma gitsin aylık gelirimiz sizin yazdığınız rakamın neredeyse 3 katı :)

Sadece merak ettim ve baktım tam tahmin ettiğim gibi de çıktı :))
Öğretmen olup 18 bin lira kazanıyorsanız biz salaklık etmişiz yıllarca tıp okuyarak:) ne öğretmenliği acaba o

Kurum sahibi eşim tatlım :))
Ben de coğrafya öğretmeniyim.
Ayyy kıyamam koca parası yiyorum demiyor da aylık gelirim seninkinin üç katı diyor:) ben dişimle tırnağımla 3 güne bir nöbet tutarak,uyumayarak kazanıyorum ama :)) allah daha çok versin eşinize :))

Ayyy kıyamam koca parası yiyorum demiyor da aylık gelirim seninkinin üç katı diyor:) ben dişimle tırnağımla 3 güne bir nöbet tutarak,uyumayarak kazanıyorum ama :)) allah daha çok versin eşinize :))

Valla parayı çok şükür baba evinde de gördüm koca evinde de:))
Üstelik her ikisi de olmasa bile mesleğimle zaten 5600 civarı kazanabiliyorum ek dersle.

Bence sen uydurduğun hayali kahramana üzül:))

Ayrıca asla benim gelirim dememişim. BİZİM gelirimiz demişim:)))

Koca parası baba parası böyle yenmez :)) emeğimle kendi paramı kazanıyorum çok şükür. Ama zenginiz de yani yapcak bir şey yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…