2000 tl maaş

o çaycıyı atın beni alın.... muhasebedeyim özel bir şirkette 2532 tl maaşım 260 civarı yemek kartım var... 18 yılım bitti... gerçi yine şehirler fark ediyor İstanbulda 3250 burda benim aldığıma eş sanırım.....

9 sene öncesi için tecrübeyi de orada edindiğin için bence çok iyi bir maaşla başlamışsın. Gerçekten şanslısın, ben 2014 yılında agi dahil 1.700 alıyordum. Maaşın azlığını bırakın insanlar artık işsizlik ayyuka çıktığı için kafasına göre davranıyor personele, şuan ki patronum hiç bir şeyi beğenmez mesela, ona göre kimse iş yapmıyor, şirket içler acısı falan, personele s.. git demiş! Malum sitelerde eleman ilanı hep aktif çünkü gelen 1 haftadan fazla durmuyor bu muamele yüzünden. Hani 10 kişiden biri ancak.

Artık ne maaşı maaş, ne de huzurla çalışabiliyorsun yani.

şehir neresi ? çok iyi ücret belgen var mı?

Dediginiz gibi aynen petracigim, her isi yapan insana ihtiyac var,markette calisacak eleman da lazim,esya tasiyacak insan da lazim,cayci da lazim,copcu de lazim,kapici da. Biri olmadan digeri olamiyor toplumda. Ama kazanc konusunda hem is begenmeyip hem de burunlarindan kil aldirmayan insanla karsilasinca da bu aciklamalari mecburen yapiyoruz.

Bedensel olarak o cayci yoruluyorsa 15 yil once de hafta sonlari totoyu devirip yatacak luksu vardi. Hah iste o kisi o lukse sahipken ben ders calisiyordum sabah erken kalkip. O kisi bayramlik alirken ben bayram harcligimla italyanca kursuna yazilmistim. Bunlarin da bir sekilde geri donusu oluyor bana elbette. İstisnalar mutlaka vardir,caresizlikten bu isleri yapan nice insanla karsilastim,hala karsilasiyorum ama kiyaslama asla yapilamaz yani bu da bir gercek

Merhaba,
Bölümünüze bağlı sanırım biraz maaş miktarı. Ben yeni mezun mühendis olarak Ekim ayında işe başladım. Brüt maaşım 6000 lira. Umarım en yakın zamanda isteğiniz işi istediğiniz maaşla bulursunuz.

yaptığı işi küçümsemek değil asla yapmam bunu zaten
ben mali işler biriminde çalışıyorum evet oturarak çalışıyorum ama kafam oluyor kocaman eve giderken evde bitiyor mu aslaaa tabii
üstümüzün aklına bişe geliyor şu ödeme yapıldı mı bu proje ne oldu diye eminsin yaptığına ama o soru insanı o kadar geriyor ki sabaha kadar uyuyamıyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba yapmadım mı diye
çünkü yapmadıysam eğer maddi olarak bana zararı çok olacak biliyorum
ne zaman çay servisiyle ilgilenen kızla konuşsam çok yoruldm diyor kırk yılın başı kendin değil de ondan çay istediğinde döver gibi cevap veriyor
bi başı ağrıyor 2 gün izin alıyor
hamileyim, geçenlerde çok ağır hastalandım işlerim yoğun bi de zaten yasal iznim yaklaştı diye izin almadım sürünerek işe geldim resmen
ama aldığım maaş artık hiçbirşeyime yetmez oldu

Beyin yorgunluğu >bedensel yorgunluk. Ama gel de anlat ki anlasınlar.

Allah yardımcınız olsun hem evlilik hem hamilelik çarpı üç yorgunluk resmen İnsana çok dokunuyor biliyorum konu sahibi ortaya bombayı attı kaçtı biz daha dertliymişiz döküldük bir bir

Düzeleceğine inancım yok artık da adet yerini bulsun umarım düzelir günün birinde

Bunlar da sabır ve çok büyük sorumluluk istiyor herkeste o kapasite olmayabilir şahsen 3000 TL ye çocuk bakacağıma 2000 TL ye sadece işimi yaparım .
Ben zaten ezmek icin söyledim her işin kendine göre zorlugu var
Ben kendim yapamam misal
isimden 4bin kazanmıyorum ama tercih edermiyim etmem
Paraya odaklanıldıgı icin fikir verdim

amin cümlemizin yardımcısı olsun
aynen çok dertliyiz demek ki olmamak mümkün değil
benim de kalmadı bi inancım 6 senedir her sene iyileştirme yapacaklar diye bekledim bekledim en son geçen sene dalga geçer gibi 80 lira iyileştirme yaptıkları için hiiiiiççççç beklentim kalmadı
ama Allah büyük belki de düzelir inşallah diyeyim

Yurtdisinda iş fırsatlarına hiç baktın mı?
Kanada söz konusu oldu ama cesaret edemedim. Birde abim vefat ettikten sonra tek kalınca ailem iyice korumacı oldu doğal olarak, gitme lafı bile ettirmediler. Çocuk olduktan sonra zaten iyice kitlendim. Daha geçenlerde söz konusu oldu annem benim cenazemden sonra ancak gidersin dedi hatta:/ Malasef kalakaldım

Valla ben Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birinden 4 yıllık mezunum. İki yıl oldu mezun olalı. Çeşitli sertifikalarım da var. Ancak geçen sene 500 tl ye çalıştım. Şu anda parasız çalışıyorum tecrübe olsun diye. Ha zoruma gitmiyor mu gidiyor ama maalesef ki durum böyle.

Öğretmenim, sizin çaycı abla kadar alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…