Ben de lıse mezunuyum,(vatansız olduğum ıcın unı sınavına gırebılme ımkanım yoktu öss zaten yok ama , yös hakkımda yoktu) bu bıraz sans galıba bılmıyorum . 9 .seneye gırecegım aynı ısyerınde çalışıyorum . Ilk gırdıgımde 9 sene once 1500 lıra ıle ıse başlamıştım. Kucuktuk o zaman fırma olarak , kımse bana ıste ogretmedı zaten doğru duzgun calısan yoktu yenı oluşum ıdı. Cabaladıgımı düşünüyorum , kendımı gelıstırdım , dıl okuluna gıttım 2 sene boyunca . Kendımı gelıstırmek ıcın egıtımler buldum , ben buraya gıdıyorum dedım yalnız o esneklik vardı elbette gonderdıler.
Ilk 2.5 sene boyunca ısıde bılmedıgım ıcın ne nereden alınır bılemedıgımden , urun ıcerıklerınıde dosyaları tek tek okudum , keza gumruklu bölge mevzuatıda okudum , ve cok hata yaptım ve yıprandım da.
Aldıgım parayı hakettıgımı düşünüyorum , maaşımı yazmak ıstemıyorum , pes etmedim . Ama kuzenım cok yoklukla okudu , amcam ıs kazasında vefat ettı. Kuzenım 3 sene ucretlı ogretmenlık yaptı , sımdı mimarlık okuyor bebegıde oldu. Umarım bu defa tutturabılır . Kımya muhendısı bırının 5 sene boyunca hıc ıs bulamaması cok acı , 1000 lıraya bıle bır ısyerınde ıs bulamadı . Dedıgım gıbı sans herhalde bılemıyorum