- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Devlet memuruyum, çaycı abladan az alıyorum 3100 tlÇok az evet ama bır yerden başlamak lazım.
Bızım ısyerınde caycı ablamız en dusuk alıyor 3250 cıvarında. Yabancı yatırımlı bır fırma ama , maaşımız yurt dışından geliyor.
Allah yolunu acık etsın
Bu ülkede dil bilmeniz lisans mezunu hatta master öğrencisi olmanız bi işe yaramaz.İlk işe başladığımda ben 1500 lira alıyordum çaycı ablamız 2200 liraYani arkadaşa verdikleri ücret gayet normal.
Çok az evet ama bır yerden başlamak lazım.
Bızım ısyerınde caycı ablamız en dusuk alıyor 3250 cıvarında. Yabancı yatırımlı bır fırma ama , maaşımız yurt dışından geliyor.
Allah yolunu acık etsın
muhasebeci ihtiyacınız var mıÇok az evet ama bır yerden başlamak lazım.
Allah yolunu acık etsın
Doviz uzerinden hespalaniyordur. Yabanci yatili bakicilar 1000 dolar aliyor, turkce bile bilmiyorlar. Turkiye sartlarina gore cok iyi.Çok az evet ama bır yerden başlamak lazım.
Allah yolunu acık etsın
muhasebeci ihtiyacınız var mı
6 yıldır aynı işyerindeyim daha 3000i göremedim
Ya cok afedersiniz ama bana gelen yardımcı günlük 180lira alıyor yemekte benden tabiki haftada 6 gün calıssa 4000bin in üstünde para kazanıyor
Ablamın cocuk bakıcısı var oda 3000tl ye bakıyor
İlla mezun su kadar dil vs bilmenize gerek yok cok para kazanmak istiyorsanız böyle işlerde yapabilirsiniz
office manager ım, yabancı asıllı bir firmadayım ama. havacılıktan sonra ilk işim. 3250+450 ticket alıyorum. ama ben 7 senelik havacılık tecrübem var ve bunu bilerek işe aldıkları için çok az maaş veremediler. ama yine de dandik işler yapıyorum genelde. ofiste boş ne varsa. yok fotokopi çek gelene çay yap, kumaş kes,kurye çağır. 4 yıllık marmara mezunuyum. hamileyim. bebekten sonra dönmeyi pek düşünmüyorum Allah izin verirse. diyeceğim şudur ki ; maaşa değil işin size ne katacağına da bakarak girin yoksa benim gibi vasıfsız eleman işleri yapmak durumunda kalırsanız, maaş kötü olmasa da çekilmiyoriçimi dökesim varmış:)