2000 tl maaş

Gecen 2 gin önce bi yere iş başvurusu için müşteri temsicisi gayrimenkul üzerine iş. 1000 lira maaş ve prim varmış. Ben o primi alana kadar primde almış oösam asgari ücret anca ediyor. 6gün iş 4 günü çagrı merkezi 2 günüde sehir dısında. Ya gercekten piyasa çok düşük

9 yillaik hemsireyim hem meslek lisesi mezunuyum hemde univerisite okudum maasim cocugum olmasina ragmeb hala 4000 i bulmuyot bile ilk ise basladigim da 1650 ydi. Piyasa cok kotu vlbence. Siz hangi alanda hizmet vereceksiniz. Diliniz hizmet sundugunuz alanda ise yarayacak mi bu da onemli. Benim dilim yok mesela

13 yıllık iş tecrübem var 6,5 yıldır şuan çalıştığım firmadayım. 4.150 alıyorum. Muhasebedeyim.

Kendi satışını yapman çok önemli. İş bilmeyip başkalarının üzerinden prim yapan da çok, başka şeyleri kullanıp maaşını yükselten de. İstifa ediyorum diye blöf yapan da.
Ama emeğinle bir yerlere gelemiyosun hakettiğin maaşı da alamıyosun alabilmen içinde çok cebelleşmen gerekiyor.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Devlet memuruyum, çaycı abladan az alıyorum 3100 tl

Kendini mesleki anlamda geliştirmek çok önemli benim fikrim, ne kadar donanım sahibiysen o kadar kurumsal firmalarda çalışma avantajın oluyor, yükselme şansın oluyor ayrıca meslekte çok önemli! Doğal olarak maaşta buna bağlı olarak artıyor.

Ben muhasebeciyim mesela, ticaret lisesine giderek ilk hatayı yaptım (kendi iş yerimiz var diye, zaten hep bunların içindeydim) ilanlara bakıyorum 'şu muhasebe programını bilen, en az 2 yıl tecrübeli diye başlıyor yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek' diye devam ediyor. Maaş soruyorum? 1.800 civarı. Yani inanın piyasanın genel hali bu şuan.

Bu ülkede dil bilmeniz lisans mezunu hatta master öğrencisi olmanız bi işe yaramaz.İlk işe başladığımda ben 1500 lira alıyordum çaycı ablamız 2200 lira Yani arkadaşa verdikleri ücret gayet normal.

özel sektörde ilk işe başladığımda çaycı ablamız benden 500 tl fazla alıyordu öğrendiğimde ağladığımı hatırlıyorum

Elemana ihtiyaç var mı?
Bizim çaycı ablaya söylesem bu maaşı, düşüp bayılır kesin.

muhasebeci ihtiyacınız var mı
6 yıldır aynı işyerindeyim daha 3000i göremedim

Doviz uzerinden hespalaniyordur. Yabanci yatili bakicilar 1000 dolar aliyor, turkce bile bilmiyorlar. Turkiye sartlarina gore cok iyi.

Bende dış ticaret uzmanıyım, tüm ithalat ve ihracat sürecini takip ederim siparişten depoya inişe kadar. 3 dilim var İngilizcem ana dilim gibi, 2 üniversite mezunuyum ve 2 sene önce işten son ayrıldığımda 2.250+yemek idi. Ülkemizin muhteşem ekonomisinin ve özel sektörün güzelliğinin etkisi bu. Ha memur ol o zaman derseniz 89la atanamayan bir insanım ben

Öyle ama sigortaları yok, emeklilik yok, sağlık hakları yok...Hastalansa işe gidemez.

Adım başı özel üniversite açıldı .Ortalık mezundan geçilmiyor gerek AÖF gerek örgün fark etmiyor .

Şu devirde iş bulmak çok zor.İyi para verecek olan yerler sağlam tecrübe istiyor artık iyi derecede dil bilmek yetmiyor ekstra bir dil daha istiyor , bence maaşınızı çok dert dert yapmayin zamanla artar .Siz tecrübe edinirsiniz

7 yıllık deneyimli lisans mezunu biri için aldığınız maaş bence çok az. Lakin yaptığınız iş de zaten sizin yetkinliklerinizin çok altında. O yüzden bebekten sonra dönmeyin. Ancak bu süreci de bebekten sonra kariyerime nasıl yön verebilirim ile geçirmenizi öneririm. Eğitim vs olanaklarını araştırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…