İyi yaptınn hemen başlaMerhabalar, diyet arkadaşı olabilir miyiz? Ben de her gün gelip menümü yazsam birbirimize yorum yazsak?
Ben de 31 yaşında tek çocuklu anneyim. Oğlum 2,5 yaşında. 72 kiloyum. Benzer durumlar olduğu için yazmak istedim.
Hani gelmedi menün bekliyorummmmmMerhabalar, diyet arkadaşı olabilir miyiz? Ben de her gün gelip menümü yazsam birbirimize yorum yazsak?
Ben de 31 yaşında tek çocuklu anneyim. Oğlum 2,5 yaşında. 72 kiloyum. Benzer durumlar olduğu için yazmak istedim.
Hani gelmedi menün bekliyorummmmm
Merhaba darısı bana inşallah yatamamen bana motivasyon olsun diye başlatıyorum bu günlüğü.....
kilo alma sürecimi anlatmıycam ama şu son 1 yılda çok hızlı bir şekilde 14 kg alarak şuan 77.1 i gördüm.
her şok diyet denememde tartı +2 gösterdi. (if denedim , açlık denedim ketojenik vırt zırt herşey)
dün dahiliye doktoruna gittim kolesterolüm fırlamış durumda ve ben 31 yaşında gencecik tek çocuklu bir kadınım.
Genç güzel fit görünen başarılı hissettiğim bi vücutta olmak istiyorum artık kızım 3 yaşında hamileliğimden beri kilo problemiyle uğraşıyorum.
çok sıkıldım başla bırak +2 kilo al durumundan.
şimdiiii gelelim duruma
bu sabah tartıldım 77.1 kg geldim.
şok diyet yapmayacağım belki pazartesi perşembe oruçlarımı tutarım borçlarım olduğu için onun dışında öğün atlamaycaağım.
3 öğün yemeği düşünüyorum. işe giderken kahvaltı , öğlen işyerinde yemek akşm eve gelince yemek. Akşam yemeğini 7-8 arası bırakıp kalorili hiç bir şey yememeyi düşünüyorum.
yaza doğru eski şehrimize taşınacağız kendime haziran hedefi koyuyorum.
Haziranda 20 kilo vermiş 57 kilo bir kadın olacağım hayırla huzurla inşallah.
benle beraber kimler kilo veriiiiiir....
Yaa benim biraz kalabalık sen güzel baya net ve az yemişsin.senin menüyü de görelim arkadaşım
Yaa benim biraz kalabalık sen güzel baya net ve az yemişsin.
Kahvaltıda geç kaldım iki dilim ekmeğe biraz çikolata sürüp yedim(baya az) sütlü kahve içip hemen çıktım evden.
Öğlen arası kuru fasulye 5-6 kaşık , 2 YK pirinç pilavı 3 yoğurt.
İkindi ara öğün 1 bardak süt 3 TL granola
Akşam yemeği 3-4 YK et sote +patlıcan köz + 1.5 dilim ekmek.
Şimdi bi kahve hurma yaparım kapatırım inşallah
Canım ben diyetisyenle çalışıyorum sürdürenileceğim bişey olsun istiyorum al ver olsun istemiyorum.Aslında akşamları ekmeği kaldırsak çok iyiyiz. Bir de akşamları meyve, kuru meyve, leblebi yememek gerekiyor onları öğlene çeksen harika olur. Akşam ara öğününde yoğurt ve salatalık öneriyorlar genellikle.
Başarılar diliyorum canı gönüldentamamen bana motivasyon olsun diye başlatıyorum bu günlüğü.....
kilo alma sürecimi anlatmıycam ama şu son 1 yılda çok hızlı bir şekilde 14 kg alarak şuan 77.1 i gördüm.
her şok diyet denememde tartı +2 gösterdi. (if denedim , açlık denedim ketojenik vırt zırt herşey)
dün dahiliye doktoruna gittim kolesterolüm fırlamış durumda ve ben 31 yaşında gencecik tek çocuklu bir kadınım.
Genç güzel fit görünen başarılı hissettiğim bi vücutta olmak istiyorum artık kızım 3 yaşında hamileliğimden beri kilo problemiyle uğraşıyorum.
çok sıkıldım başla bırak +2 kilo al durumundan.
şimdiiii gelelim duruma
bu sabah tartıldım 77.1 kg geldim.
şok diyet yapmayacağım belki pazartesi perşembe oruçlarımı tutarım borçlarım olduğu için onun dışında öğün atlamaycaağım.
3 öğün yemeği düşünüyorum. işe giderken kahvaltı , öğlen işyerinde yemek akşm eve gelince yemek. Akşam yemeğini 7-8 arası bırakıp kalorili hiç bir şey yememeyi düşünüyorum.
yaza doğru eski şehrimize taşınacağız kendime haziran hedefi koyuyorum.
Haziranda 20 kilo vermiş 57 kilo bir kadın olacağım hayırla huzurla inşallah.
benle beraber kimler kilo veriiiiiir....
Ay. Çok teşekkür ederimBaşarılar diliyorum canı gönülden
Ben de 20 kg vericem diye başladım 15 Nisan'da. Ve çok şükür 17.5 kg verdim. Kalan 4 kiloyu da vermeye devam ediyorum.
Hazirana kadar 9 ay var. Ortalama ayda 2.5 kg versen tamamdır. Ki eminim 4 e yakın verirsin.
Tekrar başarılar dilerim
Bol bol eksiler
Tşk ederim.Ay. Çok teşekkür ederim
Sizi de valla çok tebrik ederim inşallah yaza bende böyle konuşabilirim hayırlısıyla.
Kaçtan kaça indiniz çok merak ettim.
Neler yaptınız diyet ama özellikle sporu merak ediyorum.
Fitleştiniz mi
Gerçekten harikasın tebrik ederimTşk ederim.
70 i gördüm tartıda ve basladim diyete.
Şuan 51.20 yim. 48 olunca korumaya gecicem inşallah.
Boyum 158
Birkaç ay aralıklı oruç ile ilerledim. Aralarda detox yaptım.(Hurma, yoğurt ,ayran aşı)
Günde mutlaka 3 lt su 2 kupa yeşil çay icerim.
Aksami çok hafif yer erkenden kapatırım gunu.
Haftada bir ödül günüm var istediğimi yiyorum.
Spor çok az yaptım ama yürüyüş hep var az da olsa. Hiç sarkma yaşamadım.
Görenler bu kadar kiloya rağmen yüzümün cokmedigini söylediler buna çok mutlu oldum.
Canım ben diyetisyenle çalışıyorum sürdürenileceğim bişey olsun istiyorum al ver olsun istemiyorum.
Akşam ekmek de yerken porsiyon öğreneyim yavaşta olsa vereyim bidaha almayım istiyorum
Sonuçta meyve leblebi her zaman yicez.ölçü öğreneyim.
Tabi senin açından öyle olmayabilir bilemiyorum.