20 kilo verme günlüğüm

Ya bu kdr mı aynı olunur benimde eşimle aramda 20 kilo vardı ilk evlenirken şuan yarışıyorum onla
Ağır ağır halledicez napalım
Halledeceğiz inşallah inanıyorum. Senin eşin de eve sürekli şerbetli tatlılarla geliyor mu?
Eşim de sözde kilo almış kıyafetleri olmuyor. Normal kilosu 72 filandı. Ben onun normalini geçtim kilolusuna yaklaşıyorum

Yok o eve getirmez öyle ama yeme düzeni çok düz.acıkınca ne varsa yer düşünmeden doyunca bırakır sürekli yemez keyif almak için çok nadir yer.

Ben bazen çok stresli olunca yemeye vuruyorum

24.09.2024--------- 77.1
07.10.2024--------- 75.5
12.10.2024--------- 75.1
24.10.2024--------- 76.3
28.10.2024--------- 77.1
06.11.2024---------
20.11.2024---------
02.12.2024---------

Herkese selam.
Kendime koyduğum 10 hfta hedefimde 5 hf yaklaşık olarak bitti.
Başladığım yere geri döndüm
KİLO odaklı gittikçe başa sarıyorum.
Nisandan beri her ay aynı döngüdeyim adet sonrası 1-3 kilo veriyorum.
Adete iki hf kala hop verdiğimi geri alıyorum.
Tamamen ne durumda olduğumu bildirmek istedim.
Kilo takıntımı biraz bırakmayı denicem.
Aklımda biraz sadeleşmek biraz farklı şeyler var.

Sizler ne yaptınız ilerleyebilen var mı ??

Çok çabuk pes ediyorsun ondan olmuyor bence. Mücadele etmen gerek. Artıyı görünce hemen salarsan olmaz. Bu kilolarla yaşayamazsın. Allah korusun sağlığını kaybedersin. Zayıflayınca aynadaki güzel görüntünü düşün, sağlıklı olduğunu düşün. Kilolu olunca hareket etmek, merdiven çıkmak bile zorluyor insanı. Rahat nefes aldığını düşün.

Çok üzüldüm beni hatırladınız mı sizinle aynı zamanlar başlamıştık size spor videosu tavsiye etmiştim o video ve aralıklı oruçla 72.4 ile başladığım süreçte şuan 61.8 kilom. hedefim her hafta 1 kilo vererek kasım sonu 55 i görmek vazgeçmeyin

Ne kadar sürede verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…