Sporada yazıldım aslnda ama bütün tuşlara bastım öyle düşün77 gibi bir kilodan düşüşte sarkma olmaz ama hem kilo vereyim hem güzel bir vücuda sahip olayım diyorsanız krem sürmek yerine spor yapabilirsiniz kremlerden mucize beklemeyin
Süpersiniz ben de 70 kilodan 58 e düşmüştüm spor yaparak kardeşimin 49 kilo ile giydiği pantolona ben 59 ile giriyordum sıkılaşma farkına bakar mısınız?Sporada yazıldım aslnda ama bütün tuşlara bastım öyle düşün
Ay halledicez inşallah.eskiden kilolu değildim ama hiçbi zaman da fit değildim.Süpersiniz ben de 70 kilodan 58 e düşmüştüm spor yaparak kardeşimin 49 kilo ile giydiği pantolona ben 59 ile giriyordum sıkılaşma farkına bakar mısınız?
Ben de 45 kilolardan bu hallere nasıl geldiğimi bilmiyorumAy halledicez inşallah.eskiden kilolu değildim ama hiçbi zaman da fit değildim.
Bu sefer hepsi birden olsun istiyorum hayırlısıyla
Ayyy 55-57 arası hedefim benim.Ben de 45 kilolardan bu hallere nasıl geldiğimi bilmiyorumşuan yine diyetteyim mesela 61 lerdeydim 58 e inmeye uğraşıyorum yine
Evet ben de al ver al ver çok oldu eşiği geçmemek için yine diyete girdim çünkü arkası öyle çorap söküğü gibi geliyor ki çevrem eski halimi bildikleri için poğaça gibi olmuşsun diyorlardı bu da beni üzüyordu karar vermiştim 3.5 4 ayda 10 kilo vermiştim boyum 160 şuan bariz bi kilom yok ama arkası geliyor biliyorum pay bırakmak lazımAyyy 55-57 arası hedefim benim.
Ve biliyor musun bende 63 den sonrasını hatırlamıyorum ki nasıl 77 oldum zanndiye oldum valla iki yıl içinde arada bebiş var tabi ama ver al döngüsüne girdim çıkamadım ordan iki sene
Belli bi kilo eşiğini geçmemek gerekiyor bence sonra salıyor insan.hemen ver kurtul çıkma geri 60 eşiğin olsun boyun kaç billmiyorum ama
Bende 160 ım canım.Evet ben de al ver al ver çok oldu eşiği geçmemek için yine diyete girdim çünkü arkası öyle çorap söküğü gibi geliyor ki çevrem eski halimi bildikleri için poğaça gibi olmuşsun diyorlardı bu da beni üzüyordu karar vermiştim 3.5 4 ayda 10 kilo vermiştim boyum 160 şuan bariz bi kilom yok ama arkası geliyor biliyorum pay bırakmak lazım
Doğru demiş bekar halimizle kıyaslayamayız zaten o zaman kemikten ibarettim benBende 160 ım canım.
Bize 58 den yukarısı çok.
Garanti için 55-56
Ben evlenirken 52-53 kiloydum çok iyiydim zayıfa kaçıyorum hatta orantılı olduğum için...covid de 10 kilo alıp 63 le gebe kaldım.sonra hiç toplayamadım kendimi.
Gelinlik halime dönesim var ama önce 20 kilo dedim 57.
Sonrasına bakıcam çünkü diyetisyen dedi ki bekar çocuk doğurmamış halinle kıyaslama kendini şuan ideal en zayıf kilon 57-58 dedi
Harikasın canım. Emeklerinin karşılığını alıyorsun. Sakın bırakma. Kurtulacağız bu kilolardan24.09.2024---------77.1- 76.7 -76.4 -76.4-75.8
02.10.2024---------
09.10.2024---------
16.10.2024---------
23.10.2024---------
30.10.2024---------
06.11.2024---------
13.11.2024---------
20.11.2024---------
27.11.2024---------
75.8 geldiiiiim bu sabah
YaaaHarikasın canım. Emeklerinin karşılığını alıyorsun. Sakın bırakma. Kurtulacağız bu kilolardan
Merhaba kolay gelsin nasıl gidiyor
Sabah hafta sonu kahvaltısı bi tık fazla yedim.Merhaba kolay gelsin nasıl gidiyor