20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su an aydinlandim esyalarimi toplayip amcamgile gidicem
Yav saçmalamayın niye sürekli birilerinin evine gitmeye çalışıyorsunuz durun evinizde. Benimki fikir sadece ama arada bariz bi şey var. Boşanacaksanız kurcalayın boşanmayacaksınız onun bunun evine gidip insanları huzursuz etmeyin. Gidecekse kocanız gider saçma sapan şeyler yapmayın lütfen.

Ben konu sahibinin şok ve şaşkınlık sebebiyle nasıl davranmasi gerektiğini bilmediğini düşünüyorum.
Bana boşanamayacak da ondan üstünü kapatmak zorunda olduğu için gibi geldi. Çaresiz belli ki. Buraya da abartıyorsun yazarlar diye açtı konuyu böyle bir tepki beklemiyordu

Merhaba diyemecek kadar hissizim
Esimin is arkadasinin esi benimde arkadasim oldu. onceki gun aradi gel dedim. eski sofbeninizi satarmisin? diye gelmis
Esimde tamam satalim dedi.
Dunde ansizin geldi.
ccook rahatsizdim uzanamadim
sirf geldigi icin sofrayı kurmak zorunda kaldim cayi demledim normalde esim halledecekti bende uyuyacaktim hala yorgunum
balkon da oturmak istedi oturduk 2 saat neyse sonra eve gitti kizim da peslerinden agladi ben de oglani emzirip kizimla anneme gidecektim ki kizimin sesi kesildi
bende annemgile gittiler sandim megersem arkadasi gile gitmis arkadasi evde yok bu kadinin daha once vukuatlari olmus baskalari ile 20 dk den fazla oturmus esim balkonda oturdum diyor iceri girmedim diyor ama bu psikolojimde biraz bozuk gibiydi dun bozuldum bu duruma trip attim bayagi
Anlatti ben oyle birsey yapmam dedi ama ben bozuldum bir kere
Kizim da gelirken yol boyu aglamis aglamis durmus eve kaadar
geldiginde agliyordu yatirdim uyuttum
Oglum uyandi tekrar emzirdim esim yataga da mi gelmeyeceksin deyip durdu

Not mesele 5 10 20 dk deil sadece basligi oyle acmak istedim duygu durumum bozuk su an ne dusunecegimi bilmiyorum
Eee Yani :KK53:

Ne okudumki ben şimdi :KK64:

Aksam birlikte olduk birde onda da dedim kanitlamayami calisiyordun diye aksam yarim kalmisti bugun devam edelim diyerek konuyu kapatti
Burada ne demek istedin? Ne sormak istedin aslında ve sonuç olarak ne yaptın ? Bence sen tutarsız davranmışsın . Tribini sevişerek mi attın anlamadım ki .

Neler gorup neler duyuyoruz
Midem bulandi

Ve 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustu
Aksam oyle birsey yapmam ben seni cok seviyorum kavusmak icin nelere gogus gerdik bla bla bla
Bir suru sey dedi gece birliktelikle bitti ama hissizdim hala

Esimi taniyorum dediginiz gibi 5 dk de yeterli olabiliyor
Zannetmiyorum sohben yeri icin iceri girse baktim derdi
Ama supheye dustum simdi

Hatta aksam bi ozur hediyesi falan olmazsa eve bile almayi dusunmuyorum
Ne hediyesi Allah aşkina hediyeyi alınca eve alip affedecek misiniz... yaptigi cok gereksiz bir hareket olmus bu kadinin baska olaylari var demistiniz esiniz bunu biliyor mu

[QUOTE="Tanssss, post: 65358823
70 kiloyum canim etim bayagi yumusadi adapte olamiyorum diyete sıkilasmak icin
[/QUOTE] hani komşunun zayıflıgından dem vurup ona mı kaldım demıs ya.Sank tam tersını düşünüyor ve carpıtmış gıbı geldı.

[QUOTE="Tanssss, post: 65358823
70 kiloyum canim etim bayagi yumusadi adapte olamiyorum diyete sıkilasmak icin
hani komşunun zayıflıgından dem vurup ona mı kaldım demıs ya.Sank tam tersını düşünüyor ve carpıtmış gıbı geldı.
[/QUOTE]
Evet sözde kadını bu sözle yeriyor ama zaten söylediği sözde belli isteği zayıf kadınlardan hoşlanıyor böyle savunma olur mu.

Arkadaşlar kadınla neden dalga geçiyorsunuz?Demek ki eşine güveniyor yanlış bişey yaptığını ummuyordu akşam mi ruh haliyle.Sadece gitmesini yanlış bulmuş olabilir.Buna ilk şokta diyebilirsiniz.Fakat sonra dank etmiş olabilir.Hic mi gaflet anınız olmadı?
Konu sahibi eşinizin yaptığı çok yanlış ve saçma açıkçası pek iyi kokular gelmiyor.
Lütfen iyi düşünün ve ona göre hareket edin.Ama bu bir çiçekle yada hediyeyle kapatılacak bir mevzu değil..
Zaten cicek bocekle kapatmak icin yazmadim ki sadece devaminda nasil davranliyim diye dusundum de hata etmisim buraya acarak cunku daha fazla kirildim esime karsi ve gercekten gittigim yeri söylemeyerek gidicem
Ne pişman olacak allah aşkına. Akşama gelip amcanlarda çay içip kek yiyip alacak seni gece de sevişeceksiniz oldu bitti. Sanki boşanacaksın. Arkasında duramayacağın atraksiyonlara girme, bir dahakine ciddiye alınmazsın. Gider gider döner nasıl olsa der. Zaten sevişmişsin konu kapanmış. Şu an bir yere gitmek yapılacak en saçma şey.
Gittigim zaman donmeyecegimi biliyor
Konu sahibi merhaba diyemeyecek kadar hissiz ama olayın yaşandığı gece sevişebilecek kadar da ateşli
Evet atesli oldugum dogru
Hormonal bozukluk yasiyorum 4 yildir su bir haftada atesli oldugum kadar olmadim
Ortada olay falan kalmamış zaten Kudracım 😅konu sahibi şuan bizim gönlümüzü yapıyor, aksam seviştiği konuya biz sinirlenince ayıp olmasın diye güldür, amcagildir deniyor birşeyler 😂😂
Yaaaa
Ben konu sahibinin şok ve şaşkınlık sebebiyle nasıl davranmasi gerektiğini bilmediğini düşünüyorum.
Aksam gercekten tutarsizdi yaptigim yoksa en ufak seyde evi yikan ben bugun ne oldu bilemedim
Ya sen evden gittikten sorna eve alirsa🤔
Umrumda deil su an ki cabaniz sadece gitmememi engellemek
Yav saçmalamayın niye sürekli birilerinin evine gitmeye çalışıyorsunuz durun evinizde. Benimki fikir sadece ama arada bariz bi şey var. Boşanacaksanız kurcalayın boşanmayacaksınız onun bunun evine gidip insanları huzursuz etmeyin. Gidecekse kocanız gider saçma sapan şeyler yapmayın lütfen.
Telefonla aramadan başkasının evine gidiliyor mu bu zamanda ?
Amcam baba yarim yillardir gidip kaldigim tek ev baska aileden kimsenin evine gidip kalmam
Ağam bizle eğlenir
Deme sunu baskalarinin konularina gulerdim boyle mesajlara ama basima gelecegi bilemedim ki
Ne hediyesi Allah aşkina hediyeyi alınca eve alip affedecek misiniz... yaptigi cok gereksiz bir hareket olmus bu kadinin baska olaylari var demistiniz esiniz bunu biliyor mu
Evet
Sank tam tersını düşünüyor ve carpıtmış gıbı geldı.
Evet aklima takilmadi deil

Ne gerek var iste, boyle densiz bi durum olmus adam bariz kadına cırpı mırpı dıyıp tuy dıkmıs. Ben boyle kadın pesınden gıdıp sıkısınca kadına hakaret eden vitaminsizlerı hıc sevmem.
Ee onca kırılmıssın, ne gerek var sevısmeye?
Sevısme bir gece yanı.
Ahahhaha tutamiyorlar hormonlardan hep bunlar kuzum :KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back